⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 100 000 грн. Суд програно.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 97

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18701
Рішення
7
Реакції
36219
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у червні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути майже 100 000 грн.
1771858123341.webp

Ознайомившись зі справою, було прийнято рішення захищатись.
То ж, мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов.

ЄАПБ, підготували та відправили до суду відповідь на відзив, з новими доказами по справі, та клопотання про витребування доказів.
Але, відправляючи до суду ці документи, ТОВ "ФК "ЄАПБ", чомусь, "забули відправити ці документи до сторін по справі, а саме до відповідача (мого клієнта) та його представника (мене).
Чорт з ним, зі мною))) але Відповідачу повинні були відправити хоча б відповідь на відзив.

Клопотання про витребування доказів, районний суд, розглянув менше ніж за добу, звісно витребувавши у банку докази зарахування кредитних коштів на рахунок мого клієнта.

Звісно, з горем пополам, отримавши відповідь на відзив та нові докази по справі, мною було написано заперечення та заяву про виключення документів із числа доказів по справі.
1771858511506.webp

Що робить районний суд? просто "ложить на це все"...і виносе рішення, яким задовольняє позовну заяву у повному обсязі.

Що робимо ми? звісно, подаємо апеляційну скаргу.

Звісно, в апеляції, я звертаю увагу апеляційного суду на числельні порушення процесуального права з боку позивача та районного суду.
1771858896964.webp

1771858934613.webp

Прошу вже апеляцію виключити нові докази, залишити відповідь на відзив без розгляду.

Звертаю увагу апеляції, що наявні у справі докази протирічать один одному.
1771858990597.webp

І що мені у своїй постанові пише апеляційний суд?
1771859118712.webp

Що я трохи охренів, вимагаючи суди працювати в рамках процесуального законодавства, тому що це недобросовісна поведінка направлена на уникнення Відповдічаем відповідальності.

Ось тут, я дійсно охренів...і навіть не трохи.

Звісно, як наслідок, апеляційний суд відмовляє у задоволенні апеляційної скарги.

Ось так, типова справа, з 0 доказів з боку позивача перетворилась на 100 000 боргу для позичальника.

Так і живем))))

Останнє редагування:
Отже, у червні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути майже 100 000 грн.
Переглянути вкладення 176132

Ознайомившись зі справою, було прийнято рішення захищатись.
То ж, мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов.

ЄАПБ, підготували та відправили до суду відповідь на відзив, з новими доказами по справі, та клопотання про витребування доказів.
Але, відправляючи до суду ці документи, ТОВ "ФК "ЄАПБ", чомусь, "забули відправити ці документи до сторін по справі, а саме до відповідача (мого клієнта) та його представника (мене).
Чорт з ним, зі мною))) але Відповідачу повинні були відправити хоча б відповідь на відзив.

Клопотання про витребування доказів, районний суд, розглянув менше ніж за добу, звісно витребувавши у банку докази зарахування кредитних коштів на рахунок мого клієнта.

Звісно, з горем пополам, отримавши відповідь на відзив та нові докази по справі, мною було написано заперечення та заяву про виключення документів із числа доказів по справі.
Переглянути вкладення 176133

Що робить районний суд? просто "ложить на це все"...і виносе рішення, яким задовольняє позовну заяву у повному обсязі.

Що робимо ми? звісно, подаємо апеляційну скаргу.

Звісно, в апеляції, я звертаю увагу апеляційного суду на числельні порушення процесуального права з боку позивача та районного суду.
Переглянути вкладення 176134

Переглянути вкладення 176135
Прошу вже апеляцію виключити нові докази, залишити відповідь на відзив без розгляду.

Звертаю увагу апеляції, що наявні у справі докази протирічать один одному.
Переглянути вкладення 176136

І що мені у своїй постанові пише апеляційний суд?
Переглянути вкладення 176137
Що я трохи охренів, вимагаючи суди працювати в рамках процесуального законодавства, тому що це недобросовісна поведінка направлена на уникнення Відповдічаем відповідальності.

Ось тут, я дійсно охренів...і навіть не трохи.

Звісно, як наслідок, апеляційний суд відмовляє у задоволенні апеляційної скарги.

Ось так, типова справа, з 0 доказів з боку позивача перетворилась на 100 000 боргу для позичальника.

Так і живем))))
Ну такий результат не кожен адвокат наважиться публікувати. Але вже як є. А що за регіон?

Ну такий результат не кожен адвокат наважиться публікувати. Але вже як є. А що за регіон?
та у всих таких справ вистачає))))
просто, постійно пишуть на форумі, чому не публікують поразки)) ось, вирішив показати як працюють наші суди
Київ)))

та у всих таких справ вистачає))))
просто, постійно пишуть на форумі, чому не публікують поразки)) ось, вирішив показати як працюють наші суди
Київ)))
Так, цікаво почитати як суди працюють, але не на власному досвіді:)

Можу сказати, що 100% виграних справ було лише в героя Кіану Рівза у відомому фільмі. І форумчане мають знати, що навіть такі профі, як Тарас - також не стовідсоткова панацея від окремих недоброчесних суддів.
Це дуже важливий пост, і я не думаю, що Ви, Тарас, на цьому несете певні моральні/репутаційні втрати. Після цього ж буде знову звичайна серія натягування шараг. Навіть олімпійська хокейна dream-team-ever Канади програла фінал))

І форумчане мають знати, що навіть такі профі, як Тарас - також не стовідсоткова панацея від окремих недоброчесних суддів.
в тому числі, і з цією метою була створена ця тема.
на жаль, не все залежить від адвоката
Це дуже важливий пост, і я не думаю, що Ви, Тарас, на цьому несете певні моральні/репутаційні втрати.
та, я то пів біди. (звісно, я двічі подумав, треба таку тему створювати чи ні)))
людина "встрягла" на 100 000.

та, я то пів біди. (звісно, я двічі подумав, треба таку тему створювати чи ні)))
людина "встрягла" на 100 000.
Та звісно, колегу по нещастю шкода по людські. Але ми всі тут маємо розуміти, що можемо також таким чином встрягти. Вирогідність невелика, водночас вона існує. І про це треба знати.
Оффтоп
Але в основному створюють чергову 100500-ту тему про дніпровсько-лондонську криптох*ту

Назад
Угорі