Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
судячи з реєстру суд рішень, вони почали продавати справи Товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ЕЙС».Зараз онлайн фінанс часто подає до суду?
Дякую за відповідь) а то мені сьогодні прийшло повідомлення, що таліон продав борг їм. От цікаво стало, чи в суд найближчим часом подадутьсудячи з реєстру суд рішень, вони почали продавати справи Товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ЕЙС».
а ті вже пробують подавати до суду
Доброго вечора . А давно у вас просрочкаДякую за відповідь) а то мені сьогодні прийшло повідомлення, що таліон продав борг їм. От цікаво стало, чи в суд найближчим часом подадуть
Вже два роки з хвостиком. Спочатку було манівео, потім продали в таліон, тепер ось онлайн фінанс.Доброго вечора . А давно у вас просрочка
в мене с 20 го року в маниках , потим до цього момента талион , в этом месяце пришло смс от новых хозяев в виде онлайн финанас , когда то брал 20к , отдал 14к в сумме тогда и забил, в феврале будет 4 год, там щось було 16к к оплатеВже два роки з хвостиком. Спочатку було манівео, потім продали в таліон, тепер ось онлайн фінанс.
И шо они хотят? Надпись, как они говорили "вполне законную" уже не сделают. В суд пойдут с кредитом четырёхлетней давности? Тоже такое себев феврале будет 4 год
Класс. Если нет вариантов законно взыскать, они предлагают закрыть по скидке)))в смс предлагают как новые хозяева кредита , закрыть по скидке , мне и талион предлагал миллион раз как то не складывалось с ними
Та вони взагалі притрушені. Лупанули внн, бачать що нікєра і так не виходить, то почали надсилати туфту - давай за тіло а ми відкличем ))Класс. Если нет вариантов законно взыскать, они предлагают закрыть по скидке)))
Какие умнички просто))
Но ИНН их была полностью законна!Та вони взагалі притрушені. Лупанули внн, бачать що нікєра і так не виходить, то почали надсилати туфту - давай за тіло а ми відкличем ))
Тому я їм її і поверну. Най тримають собі ?Но ИНН их была полностью законна!
???
Не в тему але така ж кєрня з касою. В понеділок подав на знесення напису-сьогодні вже тіло дай і відкличемо. Напис висів більше року і не чухалисьТа вони взагалі притрушені. Лупанули внн, бачать що нікєра і так не виходить, то почали надсилати туфту - давай за тіло а ми відкличем ))
по поводу полностью законной ИНН)))Но ИНН их была полностью законна!
???
Ха, норм))по поводу полностью законной ИНН)))
есть такая шарага - финансовая компания управления активами.
вобщем подал, я на них в суд, на снос надписи, суд открыл производства, все красиво)))
и тут, приходит мне на емеил "клопотання про зменьшення витрат на правову допомогу".
жаль сейчас не найду его, но смысл такой)))
"не присуждайте им возврат затрат на адвоката, дело ведь типовое, мы с иском согласны..да и вообще, все знают, что ИНН незаконна))))))
так и хотелось спросить..а какого же черта вы ее слепили да еще и передали на исполнение?"
Тупой платит дважды))Ха, норм))
А чё так? Гордо сделали ИНН, так теперь примите с достоинством поражение)
Доброго дня,і як зараз Онлайн фінанс, щось предлагали ? З вчорашнього дня також у них,і чуток переживаюЗараз онлайн фінанс часто подає до суду?
прилетело сегодня еще одно ходатайство)))Ха, норм))
А чё так? Гордо сделали ИНН, так теперь примите с достоинством поражение)
присилають смс) без конкретних пропозицій. Просто якісь знижки пропонують, а щоб дізнатись які, хочуть, щоб вийшла на зв’язокДоброго дня,і як зараз Онлайн фінанс, щось предлагали ? З вчорашнього дня також у них,і чуток переживаю