Суд з ТОВ "ФК "Еліт Фінанс" на 58 000 грн. В задоволенні позову відмовлено. Стягнуто витрати на адвоката

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18752
Рішення
7
Реакції
36295
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у вересні цього року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "Еліт Фінанс" подали до суду за кредитним договором із Альфа Банком.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 58 000 грн "заборгованості", 3028 грн судового збору та 7100 витрат на адвоката.
1731488156029.webp

Тож, уклали ми договір і почалась моя робота.
Станом на зараз, судом складено лише вступну та резулятивну частину, тож не зовсім зрозуміло на якій саме підставі ТОВ "ФК "Еліт Фінанс" було відмовлено у задоволенні позову, але факт відмови, безумовно підіймає настрій))))

Елітфінанс58.webp

Окрім відмови у задоволенні позову, на користь моєї клієнтки було стягнуто витрати на адвоката у розмірі 6000 грн, тож, фактично суд для клієнтки вийшов безкоштовний)))

Мої вітання клієнтці з перемогою)))

Дякую, Тарасе, за пророблену роботу! Це моя судова справа. З Вами легко співпрацювати!
Хочеться, щоб саме такі кейси допомагали іншим не боятися цього страшного слова "суд", а також давали розуміння, що професійна правнича допомога дуже важлива.

Дякую, Тарасе, за пророблену роботу! Це моя судова справа. З Вами легко співпрацювати!
Хочеться, щоб саме такі кейси допомагали іншим не боятися цього страшного слова "суд", а також давали розуміння, що професійна правнича допомога дуже важлива.
завжди будь ласка)))
подивимось чи підуть до апеляції?))

а ось і апеляція пройшла)))

Під час розгляду справи, апеляційним судом було встановлено, що позивачем не доведено, що Відповідач має хоч якусь заборгованість)))
1737030246006.webp

а тому, апеляційний суд, скасував рішення районного суду та ухвалив нове рішення, яким також відмовив у задоволенні позову)))
Єлитфинанс.webp

Мої вітання клієнтці)))

Мої вітання клієнтці)))
Щиро дякую ще раз! От я чомусь була дуже впевнена в тому, що і апеляцію ми виграємо. Ця справа наглядно показує, чому варто не опускати руки і боротись!

Щиро дякую ще раз! От я чомусь була дуже впевнена в тому, що і апеляцію ми виграємо. Ця справа наглядно показує, чому варто не опускати руки і боротись!
завжди будь ласка)))
радий, що зміг допомогти))

якщо нічого не плутаю, то в рамках форума, це перша справа де вдалося добитись повної відмови по Еліт Фінансу)))

якщо нічого не плутаю, то в рамках форума, це перша справа де вдалося добитись повної відмови по Еліт Фінансу)))
Дай Бог не остання 😉. В житті бувають різні ситуації, і люди повинні розуміти, що в разі чого, є можливість відстояти і свої інтереси.

Отже, у вересні цього року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "Еліт Фінанс" подали до суду за кредитним договором із Альфа Банком.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 58 000 грн "заборгованості", 3028 грн судового збору та 7100 витрат на адвоката.
Переглянути вкладення 164051

Тож, уклали ми договір і почалась моя робота.
Станом на зараз, судом складено лише вступну та резулятивну частину, тож не зовсім зрозуміло на якій саме підставі ТОВ "ФК "Еліт Фінанс" було відмовлено у задоволенні позову, але факт відмови, безумовно підіймає настрій))))

Переглянути вкладення 164052
Окрім відмови у задоволенні позову, на користь моєї клієнтки було стягнуто витрати на адвоката у розмірі 6000 грн, тож, фактично суд для клієнтки вийшов безкоштовний)))

Мої вітання клієнтці з перемогою)))
Добре звернусь до нього тоді

Назад
Угорі