Суд з Приватбанком на 45 000 грн. В задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 665

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Звернувся шановний Приватбанк із позовом до мого клієнта, в якому просив стягнути майже 45 000 грн
1704799111311.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
Суддя трохи здивувався тій інформації, що була зазначена у відзові, просив надіслати нас окремий розрахунок заборгованості, бо не міг повірити, що клієнт вже все давно виплатив
1704799450789.webp

...а потім, взяв калькулятора до рук, і таки вийшло все, як було зазначено у відзові.
Клієнт вже давно розрахувався з Приватбанком.

1704799336795.webp

Відповідно, як наслідок, в задоволенні позову було відмовлено.
1704799530183.webp

Мої вітання клієнту)))
Маєте не вирішені судові справи з ПриватБанком? звертайтесь Viber\Telegram - 0970448903

Как мне нравится Приматбанк.
Клиент все выплатил, но этого мало, надо ещё 45К. Почему? А потому что мы хотим так. Мы же Приматбанк

Как мне нравится Приматбанк.
Клиент все выплатил, но этого мало, надо ещё 45К. Почему? А потому что мы хотим так. Мы же Приматбанк
они, почему то, думают что могут начислять проценты...хоть и не согласовывали этого с клиентом
да, собственно говоря, не только они так думают.
еще не встречал банка который бы не начислял какие то левые проценты, комиссии или другие платежи

Вставлю свої 5 копійок, з вашого дозволу.
Я також виграла справу з приватом.
Вони лишились мені винні певну суму. Юрист привату запропонувала "добровільне повернення приватом коштів, без виконавчої". Я погодилась. Тривало це повернення довго, я писала в чат банку, юристу, який їх представляв в суді, телефонувала на 3700. Виплатили, але меньше ніж в рішенні суду на 3 000 грн.
На мої питання, чому меньше, відповіли "банк є платником податків і змушений заплатити цей податок за мене".
Вирішили з моїм юристом звернутись у виконавчу, і нехай тепер там пояснюють скільки і коли мені повернули коштів, і скільки ще повинні мені доплатити.
Черговий раз переконуюсь, вірити привату нетреба!

Вставлю свої 5 копійок, з вашого дозволу.
Я також виграла справу з приватом.
Вони лишились мені винні певну суму. Юрист привату запропонувала "добровільне повернення приватом коштів, без виконавчої". Я погодилась. Тривало це повернення довго, я писала в чат банку, юристу, який їх представляв в суді, телефонувала на 3700. Виплатили, але меньше ніж в рішенні суду на 3 000 грн.
На мої питання, чому меньше, відповіли "банк є платником податків і змушений заплатити цей податок за мене".
Вирішили з моїм юристом звернутись у виконавчу, і нехай тепер там пояснюють скільки і коли мені повернули коштів, і скільки ще повинні мені доплатити.
Черговий раз переконуюсь, вірити привату нетреба!
ось це правильне рішення)))
бо віри привату немає

Назад
Угорі