Суд з ПриватБанком можна виграти?

Добрый вечер! Завтра суд по возврату долга по кредитной карточке Приватбанка... пожалуйста подскажите как себя вести в суде ( к сожалению нет возможности нанять адвоката при пенсии 2100), долг появился после 24.02.22... 25.02 не работали терминалы и возможности закрыть лимитный период не было... обращалась несколько раз в телефонном режиме и в отделения банка, чтобы сделали реструктуризацию, пока была возможность погасить долг, результата было ноль... когда долг вырос в 4 раза (за это время меня успели прооперировать, операция дорогая, выписка на руках)... мотивация, что идет война и нет работы для суда маловероятна, да и двойные стандарты никто не отменял.
Без адвоката ніяк не підготовитесь, суд прийме хотєлки банка та і все.
На скільки памятаю зато після суда не буде борг рости,буде та фіксована сума яку суд присуде

Без адвоката никак не подготовитесь, суд примет хотелки банка и все.
На сколько помню, зато после суда не будет долг расти, будет и фиксированная сумма, которую суд присудит.
Про фиксированную сумму в курсе... знаю, что имеют право присудить с моих доходов только 20 %, это мне придется выплачивать около 15-17 лет, так как сумму накрутили до 100 тысяч... интересно суд на такое идет((

Про фиксированную сумму в курсе... знаю, что имеют право присудить с моих доходов только 20 %, это мне придется выплачивать около 15-17 лет, так как сумму накрутили до 100 тысяч... интересно суд на такое идет((
Суд не розглядає яким чином ви будете виплачувати суму. Він до цього не має жодного відношення.
Це робота виконавчої служби.
Суд вирішує спір по факту. Тобто винні ви гроші чи не винні. І якщо винні, то яку саме суму.
Далі його не обходить ні те яким чином виконавча зможе стягнути ні те чи ви взагалі будете виконувати рішення суду і сплачувати

Далее его не обходит ни то каким образом исполнительная сможет взыскать ни то или вы вообще будете выполнять решение суда и платить
Извините, последнее не поняла... спасибо за ответ!

Як пройшов ваш суд? Може хоч чкийсь позитив є?

Здравствуйте. Примерно год не платил кредит. Тело 20к. Потом после угроз банка и немного пообщавшись с их представителем в Вайбере, согласился платить. Каждый месяц вносил по 1250 грн. Больше просто не могу. Получаю минималку в 7к.
Вчера пришло письмо со всеми документами, что Приват подал в суд 25.10.2023. А первый платёжь я внёс 30.10.2023.
На сегодняшнее число 10.03.2024 исправно плачу каждый месяц.
Написано в письме "Суд ухвалив прийняти до розгляду та відкрити провадження за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін".
Написал я той представительке Привата, с которой общался, то она сказала что отозвать суд они не могут а пока всё это будет длится, то я уже и кредит выплату.

Подскажите пожалуйста как быть и что делать?

Здравствуйте. Примерно год не платил кредит. Тело 20к. Потом после угроз банка и немного пообщавшись с их представителем в Вайбере, согласился платить. Каждый месяц вносил по 1250 грн. Больше просто не могу. Получаю минималку в 7к.
Вчера пришло письмо со всеми документами, что Приват подал в суд 25.10.2023. А первый платёжь я внёс 30.10.2023.
На сегодняшнее число 10.03.2024 исправно плачу каждый месяц.
Написано в письме "Суд ухвалив прийняти до розгляду та відкрити провадження за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін".
Написал я той представительке Привата, с которой общался, то она сказала что отозвать суд они не могут а пока всё это будет длится, то я уже и кредит выплату.

Подскажите пожалуйста как быть и что делать?
Скільки хотять в позові?
Взагалі то рекомендував би проконсультуватись з нашими юристами, в них є досвід з приватом.
Поверхнева консультація безкоштовна, тож вам скажуть які є варіанти і що краще робити.

Скільки хотять в позові?
Взагалі то рекомендував би проконсультуватись з нашими юристами, в них є досвід з приватом.
Поверхнева консультація безкоштовна, тож вам скажуть які є варіанти і що краще робити.
Набежало там до 30к. Уже 23 осталось.

Хочу безкоштовно проконсультувати, ваша справа перспективна, як і інші по Приватбанку. Прошу звертатися бажано вайбер, або телеграм.

Усім привіт,
В мене борг у ПриватБанку 90тис, з них тіло 78тис, решту відсотки.
Сьогодні сам зателефонував до людини, контакти якої отримав поштою, цей чоловік є «співробітником судової стадії стягнення ПриватБанку». Я якраз готовий і хотів погашувати кредит, але він заявив, що реструктуризація недоступна, адже дійсно вже до крайнього моменту ( я довго не мав змоги сплачувати заборгованість до цього часу ). Ми з ним поговорили і я казав, що зможу погасити заборгованість за 6-7 місяців повністю, буду вносити кожен місяць платежі, але він казав, що на жаль, суд буде, можливо якраз за місяць вже почнеться цей процес і вони просто подадуть заявку на зменшені суми боргу, який буде на той момент.
- Чи в таких випадках коли ми домовились, дійсно буде суд, чи це просто більше, як залякування, щоб я пошвидше заплатив борг?
- Чи є сенс наймати адвоката в такому випадку, якщо відсотки лише близько 13тис?чи так як працівник казав, що я зможу і не явитись на суд і просто віддати це під розгляд суду і собі помаленьку сплачувати далі те, про що говорили?
- Чи будуть в такому випадку накладати ти арешт на рахунки і чи дізнається про це роботодавець? ( працюю офіційно )
Раптом у когось була та ж ситуація, коли вже доходило до досудової стадії і він знає якісь поради? Бо готовий за 6-7 міс все виплатити і дуже хочу якось уникнути суду і щоб про це не дізнався роботодавець.

- Чи в таких випадках коли ми домовились, дійсно буде суд, чи це просто більше, як залякування, щоб я пошвидше заплатив борг?
Все можливо, але як на мене це залякування.
Зміст їм судитись якщо ви згідні ( з ваших слів ) сплатити цей борг по приблизно 15 тис на місяць...
В разі суду і відкриття стягнення виконавцем ну будуть отримувати по 2-3 тис/міс... як на мене треба бути баранами аби на це піти.
- Чи є сенс наймати адвоката в такому випадку, якщо відсотки лише близько 13тис?чи так як працівник казав, що я зможу і не явитись на суд і просто віддати це під розгляд суду і собі помаленьку сплачувати далі те, про що говорили?
Ні, поки що у вас немає потреби в адвокатських послугах.
Але і "помаленьку" сплачувати теж немає сенсу бо хто зна куди і на що підуть ті кошти.
Має бути якась домовленість ( письмова ) з банком накшталт реструктуризації з чітко прописаними умовами.
- Чи будуть в такому випадку накладати ти арешт на рахунки і чи дізнається про це роботодавець? ( працюю офіційно )
Не спішіть і не біжіть попереду потяга))
Вам ще треба його мати той суд, а не те що програти.
І судовий процес це тривала по часу процедура.
І навіть програвши суд, люди домовляються деколи напряму з кредитодавцем про добровільну сплату без примусового стягнення.
Раптом у когось була та ж ситуація, коли вже доходило до досудової стадії і він знає якісь поради? Бо готовий за 6-7 міс все виплатити і дуже хочу якось уникнути суду і щоб про це не дізнався роботодавець.
Все буде добре, не дізнається якщо ви не пустите за течією)

Все можливо, але як на мене це залякування.
Зміст їм судитись якщо ви згідні ( з ваших слів ) сплатити цей борг по приблизно 15 тис на місяць...
В разі суду і відкриття стягнення виконавцем ну будуть отримувати по 2-3 тис/міс... як на мене треба бути баранами аби на це піти.

Ні, поки що у вас немає потреби в адвокатських послугах.
Але і "помаленьку" сплачувати теж немає сенсу бо хто зна куди і на що підуть ті кошти.
Має бути якась домовленість ( письмова ) з банком накшталт реструктуризації з чітко прописаними умовами.

Не спішіть і не біжіть попереду потяга))
Вам ще треба його мати той суд, а не те що програти.
І судовий процес це тривала по часу процедура.
І навіть програвши суд, люди домовляються деколи напряму з кредитодавцем про добровільну сплату без примусового стягнення.

Все буде добре, не дізнається якщо ви не пустите за течією)
Напишіть або наберіть на вайбер , надам розгорнуту інформацію щодо домовленостей з Приватбанком чи подальшим судовим процесом.

Назад
Угорі