⚖️ Суд з Профіт Капітал на 59 488,31грн. (борг перед Ідея банк) в позові відмовлено повністю.

Дописи
325
Реакції
311
Бали
168
При підготовці відзиву було акцентовано увагу суду на невідповідності заявлених до стягнення сум тим даним, що слідують з виписки про рух коштів. Також ми звернули увагу суду на невиконання позивачем обов*язку надання обгрунтованого розрахунку.

Вкладення

• photo_2026-02-14_21-03-09.webp
    photo_2026-02-14_21-03-09.webp
    197.5 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:
При підготовці відзиву було акцентовано увагу суду на невідповідності заявлених до стягнення сум тим даним, що слідують з виписки про рух коштів. Також ми звернули увагу суду на невиконання позивачем обов*язку надання обгрунтованого розрахунку.

Переглянути вкладення 175960
О а вы в Нидерландах? На скрине увидела) у меня кума там, тоже в долгах. Можно как-то договориться с вами о встрече?

О а вы в Нидерландах? На скрине увидела) у меня кума там, тоже в долгах. Можно как-то договориться с вами о встрече?
До Ваших послуг в м. Києві! В Нідерландах не була)). І з чого такі думки? Мене цікавість взяла))

Переглянути вкладення 175960
ответчика неплохо было бы замазать

ответчика неплохо было бы замазать
враховуючи, що у мене одночасно було двоє клієнтів повні тески)), не критична така інфа, відповідачка бачила щойно цей пост, хоч вона і не заперечує, згодом "дозакрию"

Лівий берег, Київ. Хоч з практики кажу, зустрічі тут тільки для підписання договору і якщо (як з цією клієнткою, хто відповідач), ми випадково виявились в парі км одна від одної та дійсно з нею договір укладався власноручним підписом

Останнє редагування:
До Ваших послуг в м. Києві! В Нідерландах не була)). І з чого такі думки? Мене цікавість взяла))
Та увидела у вас на скрине уведомление о погоде в тех краях)) спасибо, я уже нашла своего адвоката, а куму бы очень успокоило лично встретиться

Та увидела у вас на скрине уведомление о погоде в тех краях)) спасибо, я уже нашла своего адвоката, а куму бы очень успокоило лично встретиться
можливо мій ноут звідти приїхав і не встановлено нормально місцеположення, буду знати і зверну увагу. А кумі скажіть, що зустріч в таких справах - це взагалі другорядне. Буде судова справа, то нехай обирає адвоката, досліджувати матеріали та працювати. Адже людство створило Інтернет і електронний підпис.

Назад
Угорі