Суд з монобанком або спробувати домовитись?

• Автор теми Автор теми Kilogram
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 551

Kilogram

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
126
Kilogram не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я отримав позов від монобанку на 70к гривень (заборгованість по картці) Засідання планується вже в наступному році. Коштів або майна яке можна реалізувати на цю суму немає.

Просто заради «чом би й ні» я вирішив самостійно почати готуватися до засідання, ну там збираю всякі витяги, шукаю якісь зачіпки в договорі і тд.

Сьогодні зателефонували з банку щодо можливості скласти інший графік платежів. Чи варто погоджуватись?
Просто мені здається там буде неприйнято високі для мене платежі, але факт відмови буде потім використаний банком у суді як додатковий аргумент проти мене.

В мене був суд з мого
Районний пограла, апеляційний програла
Далі як було рішення вони запропонували реструктуризацію суми котра вже зафіксована
Я погодилась, тобто можете спробувати судитись а вдруг буде позитивне рішення, а як негативне і буде бажання погасити просто звʼяжіться з ними

З Універсалбанком багато справ закінчуються програшем відповідача. Там досить не прості навіть для досвідченого адвоката завдання щодо зменшення суми. А якщо Ви самостійно.. Хоча б отримайте думку адвоката (зазвичай в порядку консультації) щодо шансів і правових підстав заперечувати. Бо Ви таких не бачите, навіть якщо вони є.

і на забуваємо про процедурні моменти - подання відзиву зазвичай 15 днів (не менше) від дати отримання ухвали і можна прив*язувати цей строк до отримання копії позову та додатків

Я отримав позов від монобанку на 70к гривень (заборгованість по картці) Засідання планується вже в наступному році. Коштів або майна яке можна реалізувати на цю суму немає.

Просто заради «чом би й ні» я вирішив самостійно почати готуватися до засідання, ну там збираю всякі витяги, шукаю якісь зачіпки в договорі і тд.

Сьогодні зателефонували з банку щодо можливості скласти інший графік платежів. Чи варто погоджуватись?
Просто мені здається там буде неприйнято високі для мене платежі, але факт відмови буде потім використаний банком у суді як додатковий аргумент проти мене.
ну якщо Ви згідні зі всіма їхніми хотєлками, то вони вам можуть запропонувати реструктуризацію на всю суму, якщо ні, то захищайтесь в суді

Треба дивитись цій графік. Може замість 70, ви заплатите 170
факт відмови буде потім використаний банком у суді як додатковий аргумент проти мене.
Ролі не грає.

Просто мені здається там буде неприйнято високі для мене платежі,
Я теж так думаю, але хтось на форумі писав, що йому монобанк дав гарні умови

У мене виграний суд з ними. Захищалась з Tarass

Ви хоча б консультувались з юристом щодо перспектив по справі?

Я виграла суд разом з адвокатом . Раджу вам проконсультуватися з спеціалістом

Я виграла суд разом з адвокатом . Раджу вам проконсультуватися з спеціалістом
та навіщо), що ж там складного, це ж СУД, він зрозуміє і,.. як не було грошей, то не сплачувалось. А ці всі адвокати, ну та навіщо, тут же все просто

Добрий день, на мене моно подавав в суд ще у тому році на 97592 грн, але я не захищалась а домовилась на реструктуризацію боргу, вони погодились, питали яку суму я зможу вносити кожний місяць, в мене вийшло 2500 грн, але спочатку я заплатила двома платежами 10 000грн, платила спочатку як треба а потім різними сумами, і ось на тому тижні вирішили списати відсотки за перевищення кредитного ліміту, я з ними сперичалась, все повернули як було, якось так

Добрий день, на мене моно подавав в суд ще у тому році на 97592 грн, але я не захищалась а домовилась на реструктуризацію боргу, вони погодились, питали яку суму я зможу вносити кожний місяць, в мене вийшло 2500 грн, але спочатку я заплатила двома платежами 10 000грн, платила спочатку як треба а потім різними сумами, і ось на тому тижні вирішили списати відсотки за перевищення кредитного ліміту, я з ними сперичалась, все повернули як було, якось так
правильно понимаю, вы согласились на реструктуризацию, но вносить согласно графику у вас не было денег? вот потому на такие предложения нужно соглашаться только если на 100% уверены что сможете платить, а так только деньги зря выкинули

правильно понимаю, вы согласились на реструктуризацию, но вносить согласно графику у вас не было денег? вот потому на такие предложения нужно соглашаться только если на 100% уверены что сможете платить, а так только деньги зря выкинули
я плачу почему же, мне ничего не начисляют, была зафиксирована сумма долга ,ее я и закрываю, просто не всегда получается ту сумму которая по договору реструктуризации

я плачу почему же, мне ничего не начисляют, была зафиксирована сумма долга ,ее я и закрываю, просто не всегда получается ту сумму которая по договору реструктуризации
это только ваши проблемы, что у вас не получается, если подписали договор должны платить по нему, могут в следующий раз вернуть все начисления со штрафами и больше на уступки не пойти. Ну такое себе, обидно будет за потраченные деньги

Назад
Угорі