Суд з Кредит капітал. Хочуть в 5 раз більше

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Чесно кажучи хотілось би щось вирішити з ними і забути, як старанний сон, але маємо шо маємо( тож так хай висить, може й до мільйона дійде🤣
Яким чином до мільйона дійде? З чого це Ви взяли? Є строк кредитування. Після його закінчення припиняються нарахування.

Яким чином до мільйона дійде? З чого це Ви взяли? Є строк кредитування. Після його закінчення припиняються нарахування.
Ну то я звичайно перебільшую) але бачу в кабінеті, що ще там шось нараховують кожного дня🤷‍♀️

Доброго вечора, можете відправити документи на Вайбер/телеграм чи електронну пошту, і подивимося, що можна зробити у вказаній справі
Можно і я вам відправлю, у меня в них 5 кредитів

Ну то я звичайно перебільшую) але бачу в кабінеті, що ще там шось нараховують кожного дня🤷‍♀️
Нехай рахують і радіють нарахованому. Нарахувати і стягнути - дві великі різниці.

Вкладення

• Screenshot_20260704-145101.webp
    Screenshot_20260704-145101.webp
    58.6 Кб · Перегляди: 57
Мілоан

Зв'язалась з адвокатом. Подали відзив. Хочуть з 10 тіла 40 к . Надіюсь що суд зменшить а там вже по обставинах. Платити поки всеодно не буду. Будуть зайві кошти оплачу. В мене нічого в Україні немає. Навіть банківських карток. Короче кажучи не знаю. Суд в кінці липня. Чекаю

А Ви?
Судитись

Відправила запит на їх сайті, щодо списання штрафів. Мовчать😅 написала їм знову, сказали справа на розгляді, вже 2 тижні🫠 вони дзвонили мені, та мені немає коли брати від них трубку і бажання немає, якщо щось сильно хочуть повідомити, то нехай пишуть в листуванні🤷‍♀️ я їм свою позицію повідомила

Відправила запит на їх сайті, щодо списання штрафів. Мовчать😅 написала їм знову, сказали справа на розгляді, вже 2 тижні🫠 вони дзвонили мені, та мені немає коли брати від них трубку і бажання немає, якщо щось сильно хочуть повідомити, то нехай пишуть в листуванні🤷‍♀️ я їм свою позицію повідомила
Не можна просити того, що можна потребувати - це "закон життя". Штрафи, пеня (неустойка), а також "проценти на підставі ст. 625 ЦКУ" імперативно заборонені на час війни. А на прохання можуть списати частину "на лoxа", а іншу будете платити? Нехай ідуть в суд і виставляють свої "штрафи".

Зважайте на період, за який нараховано штрафи і пеню

Було одне звернення, де людина одразу прийшла з настроєм, що має борг, половина з якого, то штраф (тисяч 15, як не помиляюсь), що то все ну точно не стягнуть і взагалі немає йому сенсу давати мені всі документи, бо ж це паперових кілька десятків сторінок, що просто запитати, так би мовити, звертається. Так і не надіслав мені нічого той позичальник. А далі було ще одне від нього звернення , вже з рішенням, де штраф стягнули. До чого я веду: дивіться на період нарахування, штрафні санкції можуть бути нараховані за період в часі ДО ковіду і війни

Останнє редагування:
Не можна просити того, що можна потребувати - це "закон життя". Штрафи, пеня (неустойка), а також "проценти на підставі ст. 625 ЦКУ" імперативно заборонені на час війни. А на прохання можуть списати частину "на лoxа", а іншу будете платити? Нехай ідуть в суд і виставляють свої "штрафи".
Так я це все розумію, просто намагаюсь щось з ними вирішити, кажуть іноді вони проводять акції по списанню, тому якщо така можливість буде то я би нею скористалася.

Так я це все розумію, просто намагаюсь щось з ними вирішити, кажуть іноді вони проводять акції по списанню, тому якщо така можливість буде то я би нею скористалася.
Навіщо ставати в позу раба перед шахраями? Якщо і є зайві гроші, то їм можна знайти краще застосування.

Подскажите пожалуйста, по просроченному кредиту подали в суд на стягивание диджи финанс, писал им говорят чтобы возвращал 19тыс, тело 5тыс, говорю скиньте как сформировалась эта сумма - пишут: вы отказались от выплаты, будем говорить стягивать через суд с %. К кому обращаться, видел есть какие-то юристы через дию работают, скам или нет? И кого можете посоветовать, я из города Сумы тут не нашел юристов по этой теме

Подскажите пожалуйста, по просроченному кредиту подали в суд на стягивание диджи финанс, писал им говорят чтобы возвращал 19тыс, тело 5тыс, говорю скиньте как сформировалась эта сумма - пишут: вы отказались от выплаты, будем говорить стягивать через суд с %. К кому обращаться, видел есть какие-то юристы через дию работают, скам или нет? И кого можете посоветовать, я из города Сумы тут не нашел юристов по этой теме

Добрий вечір. Не витрачайте час на "отримати щось" від кредитора. Скачуйте з електронного суду і можна буде дивитись, що там можемо

Місцезнаходження адвоката значення тут не має, де шукати матеріали - див. БЕЗКОШТОВНА консультація щодо стратегії захисту у Вашій справі (по матеріалах судової справи)

Назад
Угорі