⚖️ Суд з АТ "УніверсалБанк" на 120 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено.

Був суд з моно банком, районний, я незахищаася і суд частично ухвалив їх позов, зобов'язав повернути лише тіло. Пройшло вже більше місяця банк дзвонить і повідомляє що подали на апеляцію, але в електронному кабінеті позову поки не бачу. Якщо з'явиться позов, чи зможете мені допомогти в цій справі?
в апеляціі? а є сенс?
скільки рай суд списав?

в апеляціі? а є сенс?
скільки рай суд списав?
Ну потрібно щоб ви подивилися чи є сенс. Вони подавали позов на 80 000+ гр, в районний суд зобов'язав повернути 35 000 гр. Мене це цілком влаштовує, але банк подає на апеляцію і хочуть вже 150 000+. Сьогодні телефонували і пропонували цих 150к розбити на 3 роки з зупинкою нарахування відсотків і в такому випадку вони заберуть справу з апеляції

Ну потрібно щоб ви подивилися чи є сенс. Вони подавали позов на 80 000+ гр, в районний суд зобов'язав повернути 35 000 гр. Мене це цілком влаштовує, але банк подає на апеляцію і хочуть вже 150 000+. Сьогодні телефонували і пропонували цих 150к розбити на 3 роки з зупинкою нарахування відсотків і в такому випадку вони заберуть справу з апеляції
нє, так не працює))
якщо подали на 80, то й в апеляціі можуть лише 80 просити))
але, й за 50 000 є сенс посудитись

отримували позовну заяву з додатками? апеляційну скаргу?
Вони мені сказали що позов вже подали і з дня на день чекати справу вже в електронному кабінеті. Поки ще справа несвітиться

Вони мені сказали що позов вже подали і з дня на день чекати справу вже в електронному кабінеті. Поки ще справа несвітиться
ну… подивимось))
моно вірити такий собі план

отримували позовну заяву з додатками? апеляційну скаргу?

Boyko, трохи змінив відповідь))
Але там є нюанси, в першому позові вони вказали тіло кредиту 35 000 - це кредитний ліміт карти, але в мене ще було 25 000 оплата частинами про що вони не вказали в першому позові, але воно все об'єднано вже до кучі в один борг

Але там є нюанси, в першому позові вони вказали тіло кредиту 35 000 - це кредитний ліміт карти, але в мене ще було 25 000 оплата частинами про що вони не вказали в першому позові, але воно все об'єднано вже до кучі в один борг
треба було в рай суді захищатись)) і все розписувати.
якщо пройшов строк на апеляцію, з вашого боку, то нічого не поробиш.
звісно окрім захищатись, якщо моно подав апеляцію

треба було в рай суді захищатись)) і все розписувати.
якщо пройшов строк на апеляцію, з вашого боку, то нічого не поробиш.
звісно окрім захищатись, якщо моно подав апеляцію
Що зроблено то зроблено, якщо прийде апеляційна скарга до вас можна буде звернутися?

Назад
Угорі