⚖️ Суд з АТ "УніверсалБанк" (Монобанк) на 75 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

Я так розумію тут перемога рахується,коли відмовлено в судовому позові банку
Але це ж не означає що через певний час банк на нових підставах не може подати позов,і не означає прощення частини або всього боргу)
на яких нових підставах?)))

прощення, не прощення, то вже проблема банку.
в законний спосіб стягнути заборгованість не може.
вважає банк за необхідне обліковувати у себе безнайдійну заборгованість..його право)))

для прикладу, що буває коли подають повтоний позов Суд з "Таскомбанком" на 100 000 грн. В задоволенні позову відмовлено. Банк подає повторний позов від якого, згодом, відмовляється.

на яких нових підставах?)))

прощення, не прощення, то вже проблема банку.
в законний спосіб стягнути заборгованість не може.
вважає банк за необхідне обліковувати у себе безнайдійну заборгованість..його право)))

для прикладу, що буває коли подають повтоний позов Суд з "Таскомбанком" на 100 000 грн. В задоволенні позову відмовлено. Банк подає повторний позов від якого, згодом, відмовляється.
Я так разумію що повторний позов це майже незаконно? І рідка історія? Типу заявляються що такий позов вже був й тому подібне?

Я так разумію що повторний позов це майже незаконно? І рідка історія? Типу заявляються що такий позов вже був й тому подібне?
рідка, не рідка...дивлячись хто "кредитор"))))

знаю вже трьох "кредиторів", які не соромляться подавати повторні позови, після програшу в перший раз)))

рідка, не рідка...дивлячись хто "кредитор"))))

знаю вже трьох "кредиторів", які не соромляться подавати повторні позови, після програшу в перший раз)))
Це таском, про моно таке ще чула. .
Це таском, про моно таке ще чула. .
Цікаво просто хто ще таким брєдом промишляє😅

з моно не зустрічав.

особисто бачив повторні справи від Таскомбанку, ОТП Банку і Діджи Фінанс
Короче, цікаві люди, що назнають законів😅
Короче, цікаві люди, що назнають законів😅
Хоч не єапб, хоча й ті вже поборені нашими адвокатами)

Схожі теми

Назад
Угорі