⚖️ Суд з А-Банк: позов залишено без розгляду (185 тис.)

це якщо позивач "програє", тут без розгляду -це різні процесуальні наслідки. Відрізняємо вирішення по суті і "без розгляду". Позивач може звернутись знову, але він не має тих документів, через відсутність яких зараз "без розгляду", а отже, якщо вирішить, то повторимо маневр )

Будут дальше писать и звонить и требовать погасить долг в полном обьеме. Даже если суд будет выигран полностью вами. Абанк решения судов, которыеим не нравятся, не признает.
Ну є рішення суду, можна домовитися про закриття на набагато меншу суму тоді)

я ніколи не розуміла і скоріше не зрозумію таких викручувань текстів і подібних як зараз маневрів, точніше їх цілі
Дивно читати від адвоката нерозуміння необхідності чітко формулювати свої вислови, адже на форумі високі стандарти консультування і саме цим він відрізняється від інших ресурсів, - наданням достовірної і зрозумілої інформації

а цікаво, щодо принциповості донесення суті, як кажете, викручувати якусь розповідь з життя в такий бік "очікування клієнтом виконання завдання" і при тому, що ви в біса ну ніяк не знаєте про ситуацію, це взагалі як? Анекдоти також будемо розбирати на захист прав учасників?
Доносьте одразу зрозуміло, інший погляд на викладене це не викручування, це сприйняття поза вашим очікуванням

Дивно читати від адвоката нерозуміння необхідності чітко формулювати свої вислови, адже на форумі високі стандарти консультування і саме цим він відрізняється від інших ресурсів, - наданням достовірної і зрозумілої інформації
Самі придумали проблему і приписали нерозуміння, самі цьому подивувались. Думаю, не буду вам заважати

ну і гумор якщо пишу, буду готова, що його сприймають "поза моїм очікуванням")), треш

С кем?
..договариваться
Якщо є рішення суду про стягнення з Вас боргу і немає реально, що стягнути, то з часом кредитор може йти на поступки

ну і гумор якщо пишу, буду готова, що його сприймають "поза моїм очікуванням")), треш

Якщо є рішення суду про стягнення з Вас боргу і немає реально, що стягнути, то з часом кредитор може йти на поступки
З абанком все складно , якщо ви маєте практику з ними, то розумієте, про що я.

Ахінея це називати ідіотом клієнта, який очікує на виконання замовленної роботи. Я уважно читала і ніде не було сказано, що цьому завадив форс-мажор. Про вимагання доказів і зловживання Ви, як зазвичай, домислили нафантазували самостійно.
Тримайте в курсі стану вашого настрою, ця інформація надзвичайно важлива для мене))
Зі станом свого настрою я якось розберуся самостійно. Є чудові засоби перевірені часом. Що стосується поінформування Вас... то вже як буде зовсім сутужно і не буде кого.... обов"язково відпишусь.

З абанком все складно , якщо ви маєте практику з ними, то розумієте, про що я.
після отримання рішення в суді не має цікавити, що думає банк. А щодо "з часом йдуть на поступки", то один клієнт 11 років не сплачував і жив користуючись то карткою брата, то дружини, жив собі нормальним життям. Потім всім набридло і йому закрили питання в десятки разів дешевше щоб вже розійтись, сума була суттєва

після отримання рішення в суді не має цікавити, що думає банк. А щодо "з часом йдуть на поступки", то один клієнт 11 років не сплачував і жив користуючись то карткою брата, то дружини, жив собі нормальним життям. Потім всім набридло і йому закрили питання в десятки разів дешевше щоб вже розійтись, сума була суттєва
Так то 11 років телефонного террору ще витримати. Що суд призначить те й отримають і ні копійки більше.

Так то 11 років телефонного террору ще витримати. Що суд призначить те й отримають і ні копійки більше.
на жаль, але простіше змінити номер, ніж правовим способом змусити не телефонувати

Що стосується поінформування Вас... то вже як буде зовсім сутужно і не буде кого.... обов"язково відпишусь.
Оффтоп
Так от що відбулося в Вашому попередньому повідомлені)

Зі станом свого настрою я якось розберуся самостійно. Є чудові засоби перевірені часом.
Оффтоп
Погугліть сарказм

Назад
Угорі