Суд, отримавши наш відзив з обгрунтуванням недоведеності вимог, дав позивачу строк усунути недоліки. Результат-позов залишено без розгляду (185 тис.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо наприклад позивач програє суд,що далі відбувається з тим кредитом,я так розумію він ж не рахується як сплачений?Суд, отримавши наш відзив з обгрунтуванням недоведеності вимог, дав позивачу строк усунути недоліки. Результат-позов залишено без розгляду (185 тис.)
![]()
Его просто уже не будет.Якщо наприклад позивач програє суд,що далі відбувається з тим кредитом,я так розумію він ж не рахується як сплачений?
це якщо позивач "програє", тут без розгляду -це різні процесуальні наслідки. Відрізняємо вирішення по суті і "без розгляду". Позивач може звернутись знову, але він не має тих документів, через відсутність яких зараз "без розгляду", а отже, якщо вирішить, то повторимо маневр )Его просто уже не будет.
Не сомневаюсь!)якщо вирішить, то повторимо маневр )
Найбільше не люблю "напівміри". Фактично суд надає час підготуватися краще та зібрати/сфабрикувати докази.Суд, отримавши наш відзив з обгрунтуванням недоведеності вимог, дав позивачу строк усунути недоліки. Результат-позов залишено без розгляду (185 тис.)
![]()
так, але наразі проблеми зі сплатою хоч тіла немає, буде продовження, будемо відстоювати. Як небуло документів з підписом клієнта, вони не з*являтьсяНайбільше не люблю "напівміри". Фактично суд надає час підготуватися краще та зібрати/сфабрикувати докази.
як завдання адвокату (чомусь згадалось як від мене терміново договір хотіли і аргумент, що я то в пологовому і не як гість))), на замовника не вплинув))Повторно вони зазвичай "виринають" в самий не підходящий момент.
Погоджуюсь.як завдання адвокату (чомусь згадалось як від мене терміново договір хотіли і аргумент, що я то в пологовому і не як гість))), на замовника не вплинув))
всі питання треба вирішувати по мірі їх винекнення
Це вони вимагали докази,що Ви не затягуєте процес навмисно, зловживаючи процесуальними правами?як завдання адвокату (чомусь згадалось як від мене терміново договір хотіли і аргумент, що я то в пологовому і не як гість))), на замовника не вплинув))
всі питання треба вирішувати по мірі їх виникнення
Ну таке собі зловживання)) і каже мені тоді: "а що робити будемо?" Ну, кажу: "народжувати, тут типу без варіантів))), а на тому кінці пауза. Йому документ треба, а як і коли я писати будуПогоджуюсь.
Це вони вимагали докази,що Ви не затягуєте процес навмисно, зловживаючи процесуальними правами?
Саме небезпечне угруповання/організація це ідіоти.... у них на жаль кругом є свої люди.Ну таке собі зловживання)) і каже мені тоді: "а що робити будемо?" Ну, кажу: "народжувати, тут типу без варіантів))), а на тому кінці пауза. Йому документ треба, а як і коли я писати буду
Декретну відпустку також ідіоти придумали?Саме небезпечне угруповання/організація це ідіоти.... у них на жаль кругом є свої люди.
Припиніть нести ахінею. Ідіот той, хто вимагав докази, що дійсно жінка знаходиться в пологовому не на екскурсії. Читайте уважно текст вище. В мене сьогодні не має настрою обмінюватися з Вами люб"язностями.Декретну відпустку також ідіоти придумали?
Ахінея це називати ідіотом клієнта, який очікує на виконання замовленної роботи. Я уважно читала і ніде не було сказано, що цьому завадив форс-мажор. Про вимагання доказів і зловживання Ви, як зазвичай,Припиніть нести ахінею. Ідіот той, хто вимагав докази, що дійсно жінка знаходиться в пологовому не на екскурсії. Читайте уважно текст вище. В мене сьогодні не має настрою обмінюватися з Вами люб"язностями.
Не чекає виконання, а хоче зробити нове замовлення і це різні речі. Але суть цього не є принциповою тут. Тут принципово наскільки зі звичайної ремарки чи фрази про кумедні речі з "невчасно" можуть тут роздути реально ахінею))) це просто щось. А для чого? ну і розваги жАхінея це називати ідіотом клієнта, який очікує на виконання замовленної роботи. Я уважно читала і ніде не було сказано, що цьому завадив форс-мажор. Про вимагання доказів і зловживання Ви, як зазвичай,домислилинафантазували самостійно.
Тримайте в курсі стану вашого настрою, ця інформація надзвичайно важлива для мене))
про форс-мажор .., а може ще довідку ТПП на підтвердження, що людина в пологовому? Клас!Ахінея це називати ідіотом клієнта, який очікує на виконання замовленної роботи. Я уважно читала і ніде не було сказано, що цьому завадив форс-мажор. Про вимагання доказів і зловживання Ви, як зазвичай,домислилинафантазували самостійно.
Тримайте в курсі стану вашого настрою, ця інформація надзвичайно важлива для мене))
Я не читаю думки, я читаю те, що написаноНе чекає виконання, а хоче зробити нове замовлення
Навпаки, принциповим є чітке донесення суті...Але суть цього не є принциповою
Наскільки я зрозуміла з вчорашньої дискусії, темою були норми цпк і їх однозначне розуміння для форумчан, обговорення вашого спілкування з клієнтами я там не бачилаВчора мені пробували розказути, як я маю доносити інформацію клієнту
я ніколи не розуміла і скоріше не зрозумію таких викручувань текстів і подібних як зараз маневрів, точніше їх ціліЯ не читаю думки, я читаю те, що написано
Навпаки, принциповим є чітке донесення суті...
Наскільки я зрозуміла з вчорашньої дискусії, темою були норми цпк і їх однозначне розуміння для форумчан, обговорення вашого спілкування з клієнтами я там не бачила
Будут дальше писать и звонить и требовать погасить долг в полном обьеме. Даже если суд будет выигран полностью вами. Абанк решения судов, которые им не нравятся, не признает.Якщо наприклад позивач програє суд,що далі відбувається з тим кредитом,я так розумію він ж не рахується як сплачений?