⚖️ Суд у справі по "Іннова фінанс" зменшив суму боргу на 159500 грн

Адвокат Артем Кірюшин

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
298
Реакції
748
Бали
473
Адвокат Артем Кірюшин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
👩‍⚖️
Ічнянський районний суд Чернігівської області задовільнив позов ТОВ "Іннова Фінанс" тільки на 12 тис. грн

Ціна позову - 171,5 тис. грн.

Із рішення суду:
"Оскільки після закінчення строку кредитування у позикодавця відсутні правові підстави нараховувати передбачені договором проценти, тому заявлена позикодавцем ТОВ «Іннова Фінанс» вимога в частині стягнення з відповідача заборгованості по процентах за користування позикою після 19 квітня 2024 року (дата повернення позики) є безпідставною та задоволенню не підлягає."

Справа №742/5787/24. Рішення від 27.11.2024.
Вітаємо нашого клієнта
🥳
🍾

P.S. Нажаль клієнт не виявив бажання "пободатись" з ними в апелляції, хоча шанси були ну дуууууже хороші.

Доброго дня,
Шукаю юриста для введення справи з ТОВ. " Іннова Фінанс", вже було 2 засідання, останнє- вчора .
Хотілось би, щоб не бігати за юристом, не чекати відповіді по тижню на питанню ітд.
Дякую.

Доброго дня,
Шукаю юриста для введення справи з ТОВ. " Іннова Фінанс", вже було 2 засідання, останнє- вчора .
Хотілось би, щоб не бігати за юристом, не чекати відповіді по тижню на питанню ітд.
Дякую.
Пишіть по контактам вказаним у моєму підписі. Вивчимо матеріали справи та приймемо рішення щодо подальшої співпраці.

Дякую.
Зі свого досвіду скажу, не сплачуйте одразу гонорар а поетапно. Тоді, можливо, адвокат і буде відповідати вашим вимогам.

Таких зараз не має. Одразу сплачуєш за послугу, а потім пінгуєш, щоб якийсь результат хоча б дізнатися

Таких зараз не має. Одразу сплачуєш за послугу, а потім пінгуєш, щоб якийсь результат хоча б дізнатися
Є, я знайшов. Але в мене не кредитні справи.

Ну на форумі не знаю. Знаю що тут є нова послуга, в деяких адвокатів, по досудовій роботі, то там сказали 5000 грн в місяць авансом, за роботу по одному договору. Не знаю хто буде сплачувати на таких умовах.

Пишіть по контактам вказаним у моєму підписі. Вивчимо матеріали справи та приймемо рішення щодо подальшої співпраці.
Дякую, одразу не побачила. Вже поза рекомендаціях на сайті знайшла.

Є, я знайшов. Але в мене не кредитні справи.

Ну на форумі не знаю. Знаю що тут є нова послуга, в деяких адвокатів, по досудовій роботі, то там сказали 5000 грн в місяць авансом, за роботу по одному договору. Не знаю хто буде сплачувати на таких умовах.
В мене теж не лише кредитні.
Так, мені теж цю +/- суму озвучували, але то справа вже індивідуальна.
Я просто втомилася в контексті: запитала - тиша, коли по попередній справі- я просто пушила, нагадували ітд.,,хоча справу виграли.
Багато чого не прошу, але виявилося, що простіше так знайти.
Зараз не жаліюся, але просто нормального відношення хотілося.

Останнє редагування:
Дякую, одразу не побачила. Вже поза рекомендаціях на сайті знайшла.

В мене теж не лише кредитні.
Так, мені теж цю +/- суму озвучували, але то справа вже індивідуальна.
Я просто втомилася в контексті: запитала - тиша, коли по попередній справі- я просто пушила, нагадували ітд.,,хоча справу виграли.
Багато чого не прошу, але виявилося, що простіше так знайти.
Зараз не жаліюся, але просто нормального відношення хотілося.
Та їм всим пофіг на ваші справи, це все їхня робота. Та і відповідати всим клієнтам в них не вистачає часу та і бажання нема. Це якби ви заплатили тис 20 000, 00 грн. то вони б з вами спілкувалися і добрий ранок писали б:)

Не погоджуюся. Зараз знайшла не тут, все чітко і по ділу.
Я не шукала няньку, мені важливі своєчасні апдейти і зворотний зв'язок.

на мене подали в суд, хоча самого листа позову не бачу

1772571449038.webp

фіксація автоматичного розподілу справи... скільки хочуть навіть не розумію. тіло 5000 грн (платив безліч разів по 700 грн), з штрафами і пенею ще близько 19000, але це я в кабінеті фінсфери просто дані глянув

на мене подали в суд, хоча самого листа позову не бачу

Переглянути вкладення 176271
фіксація автоматичного розподілу справи... скільки хочуть навіть не розумію. тіло 5000 грн (платив безліч разів по 700 грн), з штрафами і пенею ще близько 19000, але це я в кабінеті фінсфери просто дані глянув
Звертайтесь по контактам, вказаним нижче. Вивчимо матеріали справи та спробуємо допомогти.

Назад
Угорі