суд це перший крок до свободи від боргів?

• Автор теми Автор теми Megos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Megos

Перевірений
Дописи
763
Рішення
1
Реакції
1389
Бали
653
Megos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, я тут новачок, але форум прочитав. Чому деякі користувачі про суд пишуть - "погрожують". Хіба суд це не перший крок до свободи? Як я зрозумів, після суду буде фіксована сума до сплати, яку можна виплачувати частинами. А якщо пощастить, то адвокат зможе зменшити суму боргу.
Це ж краще ніж постійно сплачувати в нікуди.

Вітаю, я тут новачок, але форум прочитав. Чому деякі користувачі про суд пишуть - "погрожують". Хіба суд це не перший крок до свободи? Як я зрозумів, після суду буде фіксована сума до сплати, яку можна виплачувати частинами. А якщо пощастить, то адвокат зможе зменшити суму боргу.
Це ж краще ніж постійно сплачувати в нікуди.
Ну в цілому так. Просто слово «суд» страшне, коли тільки влазиш в просрочки) єдине, напрягає можливий блок рахунків

Люди можуть ще боятися, бо соромно, коли прийде на роботу постанова про стягнення 20% з зп

Люди можуть ще боятися, бо соромно, коли прийде на роботу постанова про стягнення 20% з зп
Це не приємно, але можна щось вигадати. В компанії де я працюю, це норма для людей звичайних професій, накшалт грузчиків або комірників. А от до касирів можливо і були б питання.

Так тут писали, якщо 2 виконавчі, можуть знімати 40% з ЗП.+ Залежить який колектив. На моїй минулій власнику за 70, йому треба знати "де хто пукнув" зі слів колеги, у кого посада вища доносять йому один на одного, колектив чоловік 15-20. З зп дурить, вчасно звільнилась, швидше ніж прийшов виконавчій лист. На великому підприємстві всім байдуже, бухгалтерка схоже така загружена, що у мене почала вираховувати з зп виконавцю десь через пів року

Останнє редагування:
Так а чого соромитись?)))
Моє життя, моя халепа, яке це має відношення до роботи?)))
Ну, бухгалтеру там трішки більше головняка, а так - живемо собі далі)))

Так тут писали, якщо 2 виконавчі, можуть знімати 40% з ЗП.
Якщо 2 ВП, то не більше 40%, якщо більше 2 ВП, нехай навіть 100, то не більше 50%.
Відповідно до ч. 3 ст. 70 ЗУ "Про виконавче провадження", загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків.
Якщо Ви отримуєте офіційно мінімалку, а маєте багато кредитів, то нехай горе-кредитодавці ідуть в суд і якщо висудять (а вам потрібно кваліфіковано захищатись), то нехай деруть, це не смертельно...

Якщо 2 ВП, то не більше 40%, якщо більше 2 ВП, нехай навіть 100, то не більше 50%.
Відповідно до ч. 3 ст. 70 ЗУ "Про виконавче провадження", загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків.
Якщо Ви отримуєте офіційно мінімалку, а маєте багато кредитів, то нехай горе-кредитодавці ідуть в суд і якщо висудять (а вам потрібно кваліфіковано захищатись), то нехай деруть, це не смертел
Борги у брата. Працює офіц. на мінімалку, а "решту коштів" отримує на особисту іншу картку. Тепер суд з Бізпозика ось буде, який буде програно (як видно це по реєстрам суд. справ), то виконавець заблокує усі ж картки (і офіційну зп, і іншу)?

Борги у брата. Працює офіц. на мінімалку, а "решту коштів" отримує на особисту іншу картку. Тепер суд з Бізпозика ось буде, який буде програно (як видно це по реєстрам суд. справ), то виконавець заблокує усі ж картки (і офіційну зп, і іншу)?
Пусть получает на карту родственника тогда все норм будет

Якщо на роботі завжди є в наявності готівка(магазин, склад де закупщики розраховуються налом і т.д.) краще попросити щоб давали "конверт" готівкою. Чим далі, тим більш жорсткі міри фінансового моніторингу і до боржників.

Тепер суд з Бізпозика ось буде, який буде програно (як видно це по реєстрам суд. справ)
Статистика судових рішень не є абсолютним показником. Тим більше, що всі без винятку рішення по цій шахрашкиній конторі Ви не бачили А якщо руки опустите, то точно програєте.

Статистика судових рішень не є абсолютним показником. Тим більше, що всі без винятку рішення по цій шахрашкиній конторі Ви не бачили А якщо руки опустите, то точно програєте.
А як дивитись статистику? Мені наприклад було б цікаво дізнатись, який є відсоток виграшних справ по кредитних спорах

А як дивитись статистику? Мені наприклад було б цікаво дізнатись, який є відсоток виграшних справ по кредитних спорах
Напевно, хіба по кожному регіону на судовій владі, самому дивитися по бізпозиці і виписувати статистику судових рішень.

В реєстрі судових рішень пошукова система на на двійку з мінусом, на рівні DOS. Всі рішення швидко витягти практично неможливо. Але головне - кваліфіковано захищатись в суді. Судова практика має властивість змінюватися з часом.

Назад
Угорі