Суд с Монеткою. Перемога!

Сколько времени занял процесс?
Добрий день усім. Ділюся радісною новиною. Рішенням Солом'янського районного суду міста Києва мій позов проти ТОВ "Фінансова компанія "Фінанс Інновація" задоволено.
Дякую групі за інформацію, модераторам за поради і консультації.
Разом ми зможемо здолати усе! Чудових усім вихідних!

Добрий день усім. Ділюся радісною новиною. Рішенням Солом'янського районного суду міста Києва мій позов проти ТОВ "Фінансова компанія "Фінанс Інновація" задоволено.
А яка сума боргу ?

сами все делали .или помогал хорошый юрист?.тоже надо отменить инн.дадите контакти юриста?

Ура!!! Поздравляю!!

Расскажите пожалуйста, как вы составляли этот "позов", сами или с адвокатом?

А расскажите как вы писали,мне они наложили арест на карточки,и да частным нотариусом

Я теж знесла від них виконавчий напис, але сьогодні побачила, що вони подали на мене в суд про стягнення заборгованості, тілу кредиту 3000... Жодної пролонгації. Хто мав з ними справу? Поділіться досвідом.

В кожного по різному. Хтось зніс і забув,а хтось вже з ними більше року воює...
Я теж знесла від них виконавчий напис, але сьогодні побачила, що вони подали на мене в суд про стягнення заборгованості, тілу кредиту 3000... Жодної пролонгації. Хто мав з ними справу? Поділіться досвідом.

Сколько это стояло?

В кожного по різному. Хтось зніс і забув,а хтось вже з ними більше року воює...
Ну тепер чекаю повістку в суд і документів від них, завтра почну шукати адвоката. Десь чула, що за новим законом МФО не може стягнути більше ніж два тіла, це правда? Хто знає?

На меня после ИНН в суд подали, с 15.06. Висит в соломенском суде Киева, "призначен состав суда" адвокат запрашивал документы из суда, никто не выслал... Есть чем помимо этих заниматься....

У мене подали на стягнення заборгованості. Суддя повернала їм позов. А далі вони подали на повернення суд збору позов до держиви. Якось так....

У мене подали на стягнення заборгованості. Суддя повернала їм позов. А далі вони подали на повернення суд збору позов до держиви. Якось так....
Вони мені повинні за рішенням суду повернути судовий збір, але не виплатили... За це ж вони повинні нести відповідальність?

Вони мені повинні за рішенням суду повернути судовий збір, але не виплатили... За це ж вони повинні нести відповідальність?
А как это не выплатили? Что Вы сделали для того, чтобы получить эти деньги? Или что Вы не сделали?

Разом ми зможемо здолати усе! Чудових усім вихідних
В мене теж є від них виконавчий. Приватний виконавець заблокував картку для соц.виплат, хоча з неї ще списали 2700 грн. Підкажіть, будь ласка, до кого з юристів звертались

В мене теж є від них виконавчий. Приватний виконавець заблокував картку для соц.виплат, хоча з неї ще списали 2700 грн. Підкажіть, будь ласка, до кого з юристів звертались
До знайомого юриста за місцем проживання. Усе грамотно підготував, і заяву про забезпечення позову, і позовну заяву про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, і суд виграли.

Назад
Угорі