Суд с Кредит капитал.

• Автор теми Автор теми Мур
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
ч. 5 ст. 24 Закону від 24.03.95 р. №108/95-ВР «Про оплату праці» зазначається: «Забороняється будь-яким способом обмежувати працівника вільно розпоряджатися своєю заробітною платою». Тобто працівник сам приймає рішення, що йому робити з його зарплатою і куди її перераховувати.
Так,я теж читав.Там написано,що пишеш заяву,про перерахування своєї з/п на інший рахунок,і все.

Попробуйте, но мне кажется что бухгалтерия сначала снимет 20% от зарплаты а уже остаток перечислит на тот счёт что вы укажете но уточните у них есть ли смысл
Мені не треба. А про бухгалтерію я вище писав. Не псуйте собі статистику, читайте уважніше

Мені не треба. А про бухгалтерію я вище писав. Не псуйте собі статистику, читайте уважніше
Не туда..)
Так,я теж читав.Там написано,що пишеш заяву,про перерахування своєї з/п на інший рахунок,і все.
Пробуйте , но как вам выше написали бухгалтерия сначала снимет 20% от зарплаты а уже остаток переведет на указанный вами счёт и какой тогда смысл в этой схеме? Вы и на свой счёт 80% получите

Не туда..)

Пробуйте , но как вам выше написали бухгалтерия сначала снимет 20% от зарплаты а уже остаток переведет на указанный вами счёт и какой тогда смысл в этой схеме? Вы и на свой счёт 80% получите
Понятно.Буду думать.

Підскажіть, хтось вигравав суд з кредит капіталом? Цікавить ваш досвід. Мілоан продали договір кредит капіталу, а вони через рік подали, думаю чи домовлятись чи чекати на суд

Назад
Угорі