Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо захищатися, шанси виграти є, якщо ні - можна готуватися одразу до ВП і блокування карток.Як результати.?
Недурно)))плюс 12 за послуги адвоката
Як вирішили питання?Вітаю! Мені прийшов на електронну пошту лист від "Факторинг партнерс". Поки що тільки попередження, що вони мають право звернутися до суду. Хочуть (цитата з листа)
Орієнтовний розрахунок суми судових витрат, які ТОВ «ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС» очікує понести в зв’язку із розглядом справи в суді щодо стягнення з Вас заборгованості за Кредитним договором становить від 9 000 до 20 000 гривень правничої допомоги та орієнтовно 3 028,00 гривень судового збору.
Ось такі в них забаганки.
Leonid89, скажіть, будь ласка, скільки часу пройшло від того моменту, як Вам прийшов "лист щастя" від "факторинг партнерс" (якщо він приходив) до моменту, коли вони подали позов до суду?
Допоки ніяк питання не вирішили. Вони лишень погрожують, а я ніяк не реагую.Як вирішили питання?
Вітаю! А куди ви їм писали? На плектронку?Я факторинг партнерс закрив за 30 тис. тіла + 10 тис. зверху.
Сам їм писав, десь за годнину переписки домовились.
можна і набрати, у них є сайт, я дзвонив, то також домовлявся, разом було 25000 тіло, сплатив 32300Вітаю! А куди ви їм писали? На плектронку?
Так, на пошту писав, потім через Ватсап комунікували з юристом їх.Вітаю! А куди ви їм писали? На плектронку?
Вот это забавно))Обмеження права на виїзд з України
Да, есть. Пишите по контактам, указанным в моей подписиПришло письмо. Дело не могу открыть, система тупит не работает. Здесь есть юристы,которые могут помочь онлайн?