Суд по відміні виконавчого напису,Горай і виконавець Лужинецький

• Автор теми Автор теми Svet lana svet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене був випадок ,коли адвокат не зміг бути на засіданні ,так ми самі пішли і суддя переніс слухання.
Перенесут ,если это первый суд. Будут просить доки. Судья сделает запросы. Это не банк. А вообще мало инфы,при каких обстоятельствах и кто подал в суд

Писали але суддя вирішив визвати всіх
Сторона взыскания в жизни не явится. Вот увидите.))
Писали але суддя вирішив визвати всіх
Просто странно, с чего бы это судья так жаждет Вас увидеть? Вроде обычное дело, все уже ясно еще до рассмотрения...
Судья мужчина?)))

Останнє редагування:
Сторона взыскания в жизни не явится. Вот увидите.))

Просто странно, с чего бы это судья так жаждет Вас увидеть? Вроде обычное дело, все уже ясно еще до рассмотрения...
Судья мужчина?)))
У меня тоже суд по сносу ИНН, и суд будет с вызовом сторон. Мне даже повестку прислали. Так, наверное, судьям хочется... ХЗ...

У меня тоже суд по сносу ИНН, и суд будет с вызовом сторон. Мне даже повестку прислали. Так, наверное, судьям хочется... ХЗ...
Ну Вы готовы потрясти свими знаниями учителей своих и товарищей своих?

Ну що ж ,висновок один на суд йду однозначно,зарез читаю позов,на основі тих і законів буду відповідати,суд за місцем прописки,але працюю в Києві взяла довідку з роботи,також взяла виписку з банку про рахунок (зарплатний),на який налож.арешт,да і все ....суд триватиме 25хв,бо на судовій владі глянула слідуючи справа в 9.40.Спробую.....

Ну що ж ,висновок один на суд йду однозначно,зарез читаю позов,на основі тих і законів буду відповідати,суд за місцем прописки,але працюю в Києві взяла довідку з роботи,також взяла виписку з банку про рахунок (зарплатний),на який налож.арешт,да і все ....суд триватиме 25хв,бо на судовій владі глянула слідуючи справа в 9.40.Спробую.....
Думками з Вами !!! Удачі!!чекатиму з нетерпінням результат

Дякую всім небайдужим...15 МФО-2,6 роки просрочки.3 ІНН(з них два виграно в суді)жития продовжується,?
Дякую

Всім доброго дня.НА СУД СЬОГОДНІ ХОДИЛА,суддя задав деякі питання,потім сказав написати заяву на розгляд справи без участі моєї.Далі сказали чекати.40 хв ,чекала секретар виніс рішення,заяву повністю задоволено,дали рішення,сказали через 30 днів прийти поставити печатку, рішення вступить в силу.
Ще радості великої нема,адже 30 днів ,головне що б не було апелляції

Останнє редагування:
Всім доброго дня.НА СУД СЬОГОДНІ ХОДИЛА,суддя задав деякі питання,потім сказав написати заяву на розгляд справи без участі моєї.Далі сказали чекати.40 хв ,чекала секретар виніс рішення,заяву повністю задоволено,дали рішення,сказали через 30 днів прийти поставити печатку, рішення вступить в силу.
Вітаю)))) дуже рада за Вас)>

А что именно спрашивали? У меня тоже судебное заседание с вызовом сторон 14 мая будет.

А что именно спрашивали? У меня тоже судебное заседание с вызовом сторон 14 мая будет.
Запитали чи я брала кредит і Дінеро.І де я проживаю і працюю. Їх
Вітаю)))) дуже рада за Вас)>
Дякую

Назад
Угорі