Суд по відміні виконавчого напису,Горай і виконавець Лужинецький

• Автор теми Автор теми Svet lana svet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Привіт всім ,завтра в мене суд по відміні виконавчого напису Горай і Лужинецький.(Дінеро ,ПРОФІТ капітал)Буду відбиватись ,можливо хто знає якими законами слід озброїтись.

Привіт всім ,завтра в мене суд по відміні виконавчого напису Горай і Лужинецький.(Дінеро ,ПРОФІТ капітал)Буду відбиватись ,можливо хто знає якими законами слід озброїтись.
Завтра первый? Вы с юристом иск подавали?

Так з юристом подавали ,але на суд (так склались обставини )йду сама.

Юрист не проконсультував,але йти на суд потрібно (хоч і розумію шансів роль)та спробую.

Юрист не проконсультував,але йти на суд потрібно (хоч і розумію шансів роль)та спробую.
А копії документів у Вас є на руках? Хоч їх прочитати та мати уявлення від чого відштовхуватися ..
І чому юрист не попросив перенесення розгляду справи?

Ні юрист не з форума,але він на даний час не виходить на зв'язок,на явитись в суд ,нічого не дасть,зарез перечитую свою справу,намагаюсь зро за уміти розібратись

А копії документів у Вас є на руках? Хоч їх прочитати та мати уявлення від чого відштовхуватися ..
І чому юрист не попросив перенесення розгляду справи?
Копії є
Так визвали на 9.15

Так з юристом подавали ,але на суд (так склались обставини )йду сама.
Надежнее будет туда не идти. Все претензии и пожелания Вы уже высказали в своем иске. Имеете законное право заявить о своей неявке, сославшись на объективные причины. Это избавит Вас от риска быть пойманной за язык на какой-то юридической мелочи непосредственно во время рассмотрения Вашего дела.

Ні юрист не з форума,але він на даний час не виходить на зв'язок,на явитись в суд ,нічого не дасть,зарез перечитую свою справу,намагаюсь зро за уміти розібратись
Керуйтеся тими законами, які вказані в справі. Щоб не було розбіжностей

Назад
Угорі