Суд по оскарженню виконавчого напису нотаріуса

Про судові рішення можна дізнатися з Дії, з ЄДРСР, про наявність відкртих справ та стадій їх розгляду - з веб-порталу "Судова влада України", про наявність виконавчих проваджень - з АСВП, про непогашені борги - ЄРБ.
Ну а по суті справи матеріали тоді отримувати в паперовій формі щоразу фізично йти до суду

Тому щодо можливих збоїв в системі, то більше, вважаємо, як суб*єктивна думка попереднього дописувача.
Є певний ризик. Було декілька випадків, у тому числі по адмінках. Поїхала клієнтка відпочивати в Єгипет на 2 тижні. А там ЄСІТС не видно. Приїжджає, ґвалт, пиши апеляцію на 130-ту КУпАП! А 10 днів профукала. Добре, що мала відривні посадкові талони в літак в обидві сторони. Роздрукувала авіаквитки та договір - поновити строк таки вдалось.

Є певний ризик. Було декілька випадків, у тому числі по адмінках. Поїхала клієнтка відпочивати в Єгипет на 2 тижні. А там ЄСІТС не видно. Приїжджає, ґвалт, пиши апеляцію на 130-ту КУпАП! А 10 днів профукала. Добре, що мала відривні посадкові талони в літак в обидві сторони. Роздрукувала авіаквитки та договір - поновити строк таки вдалось.
в мене є лише одна, яка свідомо не реєструється, але вона сама працює в апеляційному суді і отримує матеріали в паперовій формі

Ну а по суті справи матеріали тоді отримувати в паперовій формі щоразу фізично йти до суду
Ходити в суд - це мінус, але так дещо надійніше, це плюс. Я зазвичай прошу скинути мені матеріали на електронку. В нашому суді скидають, а з інших чекаю пошту: лист повзе - строк стоїть...

навіщо ходити? коли адвокат може сам подивитись в ел суді, без реєстрації клієнта?)))
Я не маю статусу адвоката - мушу ходити за бомагами, але рідко, частіше на судові засідання, але й на ті не дуже часто після 15.12.2017 р.

Я не маю статусу адвоката - мушу ходити за бомагами, але рідко, частіше на судові засідання, але й на ті не дуже часто після 15.12.2017 р.
я, в приницпі))) реєстрація в ел суді клієнта не є обов'язковою для отримання документів.
звісно, уснують виключення, як ваш випадок, Але, в загальному, говорити, що це обов'язкова процедура, на мою думку, не вірна позиція

Воно то зрозуміло, що адвокат може отримати. Але ж ми знаємо, що не вірно, .якщо адвокат це робить без договору. Окрім того, суд ще "витримує паузу" аби надати адвокату доступ і це все час. Ну і адвокат, що поважає право, не буде брати у клієнта ключі доступу клієнта до кабінету клієнта (думаю, серед адвокатів цього форуму немає таких, хоч я чула про випадки). Я вважаю так, завдання адвоката надати клієнту варіанти, а як вже отримувати - вирішує клієнт . Однозначно, що просто і законно - або електронний суд з реєстрацією клієнта, або в самому суді

я також довгий час без статусу працювала, але оскільки це суттєво зі змінами законодавства звузило можливості роботи, то таки здалась))), що і раджу

Воно то зрозуміло, що адвокат може отримати. Але ж ми знаємо, що не вірно, .якщо адвокат це робить без договору. Окрім того, суд ще "витримує паузу" аби надати адвокату доступ і це все час. Ну і адвокат, що поважає право, не буде брати у клієнта ключі доступу клієнта до кабінету клієнта (думаю, серед адвокатів цього форуму немає таких, хоч я чула про випадки). Я вважаю так, завдання адвоката надати клієнту варіанти, а як вже отримувати - вирішує клієнт . Однозначно, що просто і законно - або електронний суд з реєстрацією клієнта, або в самому суді
який ключ? яка затримка? пів хвилини, створити ордер в електронному суді і отримати доступ до справи...
в чому проблема укласти договір? ще дві хвилини часу))

який ключ? яка затримка? пів хвилини, створити ордер в електронному суді і отримати доступ до справи...
в чому проблема укласти договір? ще дві хвилини часу))
ну якщо Ви укладаєте договори на кожен доступ і ще без розуміння, чи берете справу... Мої клієнти довше значно підписують електронним підписом і створення не дві хвилини, бо роблю під конкретну справу

ну якщо Ви укладаєте договори на кожен доступ і ще без розуміння, чи берете справу...
то що?)))
Мої клієнти довше значно підписують електронним підписом і створення не дві хвилини, бо роблю під конкретну справу
цілих п'ять хвилин?))

то що?)))

цілих п'ять хвилин?))
)))) я укладаю договір з клієнтом, з яким вже працюватиму та з чітким розумінням, що роблю і за якою вартістю

то що?)))

цілих п'ять хвилин?))
цілих інколи години , а не хвилини (на зразок, коли підписують свій же ключ і присилають, і тд)

)))) я укладаю договір з клієнтом, з яким вже працюватиму та з чітким розумінням, що роблю і за якою вартістю
чітке розуміння - отримання матеріалів судової справи із подальшим аналізом судової перспективи.
погодили подальшу співпрацю? зробили додаткову угоду.
взагалі 0 проблем))

Крадобанкінг, привів гарний приклад.
людина може бути у відрядженні/відпустці, може, взагалі забути перевіряти пошту, а сроки то йдуть, і не завжди виходе їх поновити на підставі "був на пляжі")))

то ж, повторю, на мою думку, реєстрація клієнта в ел суді, не є обов'язковою умовою.
ви, звісно, можете мати іншу думку, і інший алгоритм роботи

на зразок, коли підписують свій же ключ і присилають, і тд
взагалі нічого не зрозумів)) хто і що кому присилає? вам КЕП, що б ви підписали чи що?

чітке розуміння - отримання матеріалів судової справи із подальшим аналізом судової перспективи.
погодили подальшу співпрацю? зробили додаткову угоду.
взагалі 0 проблем))

Крадобанкінг, привів гарний приклад.
людина може бути у відрядженні/відпустці, може, взагалі забути перевіряти пошту, а сроки то йдуть, і не завжди виходе їх поновити на підставі "був на пляжі")))

то ж, повторю, на мою думку, реєстрація клієнта в ел суді, не є обов'язковою умовою.
ви, звісно, можете мати іншу думку, і інший алгоритм роботи

взагалі нічого не зрозумів)) хто і що кому присилає? вам КЕП, що б ви підписали чи що?
який мені КЕП)) договір з електронним підписом, дивні у Вас питання. Тобто коли клієнт завантажив не договір, а двічі власний ключ і підписав свій ключ ключем (наприклад, сервіс Підписати документ )

який мені КЕП)) договір з електронним підписом, дивні у Вас питання. Тобто коли клієнт завантажив не договір, а двічі власний ключ і підписав свій ключ ключем (наприклад, сервіс Підписати документ )
як пишите, такі й питання)))
тепер зрозуміло)) такого не зустрічав, тому й не міг припустити, що хтось може свій же ключ підписувати.

Назад
Угорі