Суд обязал Манивео выплатить моральный ущерб "должнику"

• Автор теми Автор теми slack
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 5K
А если бы подкрепил дело чеками из аптек да врачей, то дали бы больше.
Кредит фейковый. Но суд все равно гнилой. 10К для членотов,- это смех.(((
НО! Каждый шаг приближает к победе. Я буду использовать это дело в своих судах. И пусть каждый использует.
Мы медленно, но идём к цели.
Нужно каждое выигранное дело публиковать .
slack, спасибо. Просьба продолжать в том же духе. И про моно тоже, если что))
Конечно фейковый как и все.
Десятка это хороший результат по моральному ущербу. Могли вообще отказать

Конечно фейковый как и все.
Десятка это хороший результат по моральному ущербу. Могли вообще отказать
"Моя твою не понимать". Или понимать. Ещё не решил.
Вы пропагандируете подавать в суд первым теперь?

Справа № 520/2488/19

В И Р І Ш И В:

Позовні вимоги ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА" (код ЄДРПОУ 38569246, місцезнаходження: м. Київ, вул. Лейпзицька, буд. 15 "Б", поверх №1), третя особа - Товариства з обмеженою відповідальністю "УКРАЇНСЬКЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ" (код ЄДРПОУ 33546706, місцезнаходження: м. Київ, вул. Грушевського, буд. 1-Д), про захист прав споживачів, - задовольнити частково.

Визнати Кредитний договір № 4df5c05a-ecf6-4c78-b27a-57d40de88534 від 03.05.2018 року, укладений між Товариством з обмеженою відповідальністю «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» та невідомою особою, яка видаючи себе за ОСОБА_1 , діяла без відповідного доручення ОСОБА_1 та поза його волею, - недійсним.

Визнати Кредитний договір
№ d5c21bf1-f6ca-47be-a395-edea8aee98ff від 08.06.2018 року, укладений між Товариством з обмеженою відповідальністю «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» та невідомою особою, яка видаючи себе за ОСОБА_1 , діяла без відповідного доручення ОСОБА_1 та поза його волею, - недійсним.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА"
(код ЄДРПОУ 38569246, місцезнаходження: м. Київ, вул. Лейпзицька, буд. 15 "Б", поверх №1) на користь ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 ) моральну шкоду у розмірі 10000,00 грн. /десять тисяч гривень 00 копійок/.

В іншій частині вимог ОСОБА_1 - відмовити.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА" (код ЄДРПОУ 38569246, місцезнаходження: м. Київ, вул. Лейпзицька, буд. 15 "Б", поверх №1) на користь держави судовий збір в розмірі 2350,20 грн. /дві тисячі триста п`ятдесят гривень 20 копійок/.
А всегда так было, когда люди подавали в суд на МФО, когда не они оформляли кредит, а мошенники, но там вроде суммы были побольше за моральный ущерб, там я видел дело, где манивео заставили выплатить 200 тысяч гривен «должнику». В любом случае за манивео СБУ наблюдает, думаю им недолго осталось)

Точно ничего нет? Как же ему второй дали?)
а,нет Один погасили : "
З роздруківки Кредитної історії на ім`я: ОСОБА_1 станом на 22.02.2019 року вбачається, зокрема, наявність інформації:

- за договором (4df5c05a-ecf6-4c78-b27a-57d40de88534), дата видачі кредиту 03.05.2018, сума кредиту 3500,00 грн., строк дії кредиту до 08.06.2018, донор інформації МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА, дата оновлення 30.06.2018, виконання платежу Так;

- за договором (d5c21bf1-f6ca-47be-a395-edea8aee98ff), дата видачі кредиту 08.06.2018, сума кредиту 5830,00 грн., строк дії кредиту до 26.10.2018, донор інформації МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА, дата оновлення 30.09.2018, поточна прострочена заборгованість 23494,90 грн., виконання платежу Немає /т.1 а.с.89-94/."

Из решения :"В своїх позовних вимогах позивач посилається на те, що 29.08.2018 року на його мобільний телефон надійшли СМС щодо наявності непогашеної заборгованості в «Манівео». Позивач ОСОБА_1 зазначає, що він ніколи не звертався до ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» та ніколи не отримував кредитні кошти. Окрім того, картковий рахунок, на який ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» був здійснений переказ грошових коштів в сумі 5830,00 грн. йому не належить. "

Вот это,думаю,самое главное.
Post automatically merged:

Добавлю,что судя из текста решения,еноты как-то вяло защищались.10000 морального ущерба для них-пшик.Истец просил почти 200 000
ось так і ми судились, та моральної шкоди не висудили, просто визнали договори недійсними і все. Але цей жах не кінчається, перепродують і перепродають, все нові і нові телефонують

В выписке УБКИ.
Что мешает?) Есть же номер дела)
Мешает...Нет возможности на судову попасть (

Точно ничего нет? Как же ему второй дали?)
Там,если не ошибаюсь,докредитоваться можно.А какой смысл признавать недействительным и доказывать непричастность к закрытому договору?

Там,если не ошибаюсь,докредитоваться можно.А какой смысл признавать недействительным и доказывать непричастность к закрытому договору?
Докредитоваться это по доп соглашению. Там по КИ видно и еноты признают что это было два договора. Смысл в усилении

Докредитоваться это по доп соглашению. Там по КИ видно и еноты признают что это было два договора. Смысл в усилении
Понятно,что ничего не понятно...Не почитав материалов по делу ,не разберусь что по чем ...Чем больше ответов,тем больше вопросов ))

выше я процитировала решение.Да,один закрыли и в этот же день оформили второй.Я бы в таком случае тоже признавала недействительными два договора,чтобы у ответчиков не было шансов.

выше я процитировала решение.Да,один закрыли и в этот же день оформили второй.Я бы в таком случае тоже признавала недействительными два договора,чтобы у ответчиков не было шансов.
Второй не в тот же день. Это и ставит под сомнение теорию о мошенниках

Підтримую. Дуже цікаво дізнатись деталі.
якщо це не заборонено,можу сюди скопіювати повний текст рішення для тих,хто не може зайти на судову владу.

Второй не в тот же день. Это и ставит под сомнение теорию о мошенниках
почему?
- за договором (4df5c05a-ecf6-4c78-b27a-57d40de88534), дата видачі кредиту 03.05.2018, сума кредиту 3500,00 грн., строк дії кредиту до 08.06.2018, донор інформації МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА, дата оновлення 30.06.2018, виконання платежу Так;

- за договором (d5c21bf1-f6ca-47be-a395-edea8aee98ff), дата видачі кредиту 08.06.2018, сума кредиту 5830,00 грн., строк дії кредиту до 26.10.2018, донор інформації МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА, дата оновлення 30.09.2018, поточна прострочена заборгованість 23494,90 грн., виконання платежу Немає /т.1 а.с.89-94

? Хм..Мне все же кажется что истец непричастен к займам..Что то там не так..

Назад
Угорі