Суд на батька від Кредит7, але чи коснеться це мене?

Анастасия Нар

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
20
Бали
283
Анастасия Нар не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! Щось давненько мене тут не було...
Осьо прийшла по допомогу, бо це сюр якийсь.
Якшо коротше - то в мене і в мого батька є борги перед усякими МФОшками, але я їх набирала ще с початку 2024-го року, а батько мій - с кінця минулого, 2025-го. І сьогодні нам дзвонили з Печерського суду, сказали, що на нього подали в суд Кредит 7. Питання: чого мене вони навіть не торкають, а на нього за неоплату в кілька місяців вже до суду потягли?

Якшо коротше - то в мене і в мого батька є борги перед усякими МФОшками, але я їх набирала ще с початку 2024-го року, а батько мій - с кінця минулого, 2025-го. І сьогодні нам дзвонили з Печерського суду, сказали, що на нього подали в суд Кредит 7. Питання: чого мене вони навіть не торкають, а на нього за неоплату в кілька місяців вже до суду потягли?
Не факт, що Вам телефонували з суду

Цікаво, але чи варто мені нервуватись? Батько-то платив якісь відсотки, а я ще з початку минулого року навіть на сайти не заходжу. Ще й обдзвонили уміх, окрім мене. :]
Не факт, що Вам телефонували з суду

Заходите сюди ➡️ Стан розгляду справ
І там де "Сторона по справі" вписуєте: Прізвище Ім'я По батькові.

І перевіряєте, подали на батька в суд чи ні.

Боооооже, ото надурили, тварюки! Тому що ми вже внесли за кредит, начебто, його тіло...
Сказали, що знижку зроблять, бо в нього гарна КІ. Це треш якийсь.
суд не дзвонить, це ці клоуни люблять гратися в рольові ігри, чекайте що ще приватний виконавець чи поліція буде дзвонити родичам

Боооооже, ото надурили, тварюки! Тому що ми вже внесли за кредит, начебто, його тіло...
Сказали, що знижку зроблять, бо в нього гарна КІ. Це треш якийсь.
Вам ще багато хто буде дзвонити) як писав користувач вище, в них там багато рольових ігор. Можуть дзвонити поліцейські, лікарі, пожежники, продавці, покупці і т.д... можливо медсестри
Та і зараз як на мене вони досить адекватні, ось 2019-2021 були в цьому плані важкими, робили те, що зараз роблять кріпсі і капітали

первый раз слышу, чтобы звонили с суда, кажись вас разводят. Проверьте себя и папу в Дия и на ЄСуд

Вам ще багато хто буде дзвонити) як писав користувач вище, в них там багато рольових ігор. Можуть дзвонити поліцейські, лікарі, пожежники, продавці, покупці і т.д... можливо медсестри
Та і зараз як на мене вони досить адекватні, ось 2019-2021 були в цьому плані важкими, робили те, що зараз роблять кріпсі і капітали
мне даже опекой угрожали, чтобы вы понимали детей у меня нет. Писали, что приедут и заберут. Может они меня забрать хотели, фиг их знает :пионер:

Якщо телефонували з Печерського районного суду - це як мінімум респект х2х (геометрична прогресія) 😁

Назад
Угорі