Суд із старфін. Що буде, якщо його програти?

• Автор теми Автор теми Безвихідь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Безвихідь

Читач
Дописи
16
Реакції
2
Бали
3
Безвихідь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділіться будь ласка досвідом,хто мав програні суди з МФО,цікавить що далі? Наприклад суд прийняв рішення на користь МФО,а все одно не має чим платити...ні судовий збір ні позику...є ФОП 1группи,але ніяких доходів по карткам немає,що далі робитиме судовий виконавець? Як з мене можуть стягнути ці кошти?

Поділіться будь ласка досвідом,хто мав програні суди з МФО,цікавить що далі? Наприклад суд прийняв рішення на користь МФО,а все одно не має чим платити...ні судовий збір ні позику...є ФОП 1группи,але ніяких доходів по карткам немає,що далі робитиме судовий виконавець? Як з мене можуть стягнути ці кошти?
Доброго дня.
Після закінчення терміну (30 днів) на апеляційне оскарження візьмуть виконавчого листа і подадуть виконавцю.
Той відкриє провадження, арештує рахунки всі, майно якщо таке є у власності, авто якщо є.
І будуть чекати поки з"явиться з чого зтягнути або вам набриднуть арешти і ви самі заплатите.
Це якщо коротко

Виконавче провадження, блокування рахунків, арешт рухомого та нерухомого майна. Буде так і висіти ВП, поки не сплатите. Це у вас зараз немає доходів, а хто знає, що буде через 5 років.

Доброго дня.
Після закінчення терміну (30 днів) на апеляційне оскарження візьмуть виконавчого листа і подадуть виконавцю.
Той відкриє провадження, арештує рахунки всі, майно якщо таке є у власності, авто якщо є.
І будуть чекати поки з"явиться з чого зтягнути або вам набриднуть арешти і ви самі заплатите.
Це якщо коротко
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, виконавчі листи передають до двс, чи приватному виконавцю(нотаріусу)?

Если в данный момент нечего то просто будут ждать пока появится какие то средства

Назад
Угорі