Суд із Санфорд-Капітал

Kryvonis

Форумчанин
Дописи
61
Реакції
23
Бали
5065
Kryvonis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім здоров'я!

В мене в серпні суд із вищевказаною компанією. Вони подали на стягнення заборгованості по кредиту "Ідея банк". Кредит 50к було оформлено на початку 2019 року, того ж року перестав платити, виплативши всього десь 17к. Санфорд - факторингова шарага, яка діє по договору факторингу з шарагою "Сонаті", але мені документи на право вимоги ніхто не надсилав. Або надсилали на стару адресу, за якою я вже давно не зареєстрований. Ціна позову: 71 285,71 грн. Це
- заборгованість за основним боргом в сумі 47 348,29 гривень;
- заборгованість за нарахованими та несплаченими відсотками в сумі 22 594,14 гривень
+
- інфляційні втрати в сумі 1 119,08 гривень;
- три проценти річних в сумі 224,20 гривень.
+ судовий збір (2422.40) та послуги адвоката (7200)

Питання до тих, хто судився може з цими чортами чи з "Ідея банк", та і взагалі до всіх - чи варто спробувати щось робити? Який може бути план і з чого починати. Наймати адвоката, я думаю, не ефективно з точки зору витрат?)

Доброго всім здоров'я!

В мене в серпні суд із вищевказаною компанією. Вони подали на стягнення заборгованості по кредиту "Ідея банк". Кредит 50к було оформлено на початку 2019 року, того ж року перестав платити, виплативши всього десь 17к. Санфорд - факторингова шарага, яка діє по договору факторингу з шарагою "Сонаті", але мені документи на право вимоги ніхто не надсилав. Або надсилали на стару адресу, за якою я вже давно не зареєстрований. Ціна позову: 71 285,71 грн. Це
- заборгованість за нарахованими та несплаченими відсотками в сумі 22 594,14 гривень
+

Питання до тих, хто судився може з цими чортами чи з "Ідея банк", та і взагалі до всіх - чи варто спробувати щось робити? Який може бути план і з чого починати. Наймати адвоката, я думаю, не ефективно з точки зору витрат?)
треба справу дивитись, щоб робити якісь висновки)))
але, думаю, що якась перспектива у справі є.
оскільки, це Ідея банк, а вони дуже люблять робити незаконні нарахування.
а, по-дурге, у цих санфордів, принаймні, в минулому році, було все не так добре із відступленням права вимоги.

чому не вигідно наймати адвоката?
я не думаю, що хтось вам "виставить" вартість тисяч у 30-50)))

до прикладу, моя, минулорічна справа.
санф.webp

Доброго всім здоров'я!

+

Доброго вечора ! Як пройшов ваш суд? У мене теж подали.

Всім привіт, хто читатиме потім цю тему! Суд програно, але заплатити доведеться на ~15% менше, ніж хотіли шкури. Сьогодні тільки приватний виконавець постанови запустив. Всім дякую.

Назад
Угорі