⚖️ Суд 4 (чотири)❗️роки скасовував виконавчий напис нотаріуса

Mercato®

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
8256
Рішення
1
Реакції
16553
Бали
10005
Сайт
anticollector.center

Про такі рішення ми взагалі не пишемо. Але тут особливий випадок.​

Для довідки:

Рішення суду від 19.02.2026 у справі №638/2617/22.
Сума до стягнення за ВНН - 69,7 тис. грн

1771952622009.webp

😎
Краще буду цитувати рішення суду для наочності.​

"У лютому 2022 року позивач звернувся до суду з позовною заявою до відповідача ТОВ «Фінансово-правова група Лекс»..."

💯
Позов подали до суду ще 18.02.2022. За кілька днів до початку повномасштабного вторгнення передастів.​

"Ухвалою суду від 14.01.2026 відкрито спрощене позовне провадження у справі."

😁
Тобто 4 роки суд вирішував: відкривати провадження чи не відкривати. І плювати, що на це у суду є тільки 5 днів відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України
🤷

Я ж суддя, я так бачу
👨‍🎨

"З огляду на викладене, позовні вимоги до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансово-правова група Лекс», треті особи: Приватний виконавець Виконавчого округу Харківської області Амельченко Віталій Петрович, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Золотих Олександр Олександрович про визнання виконавчого напису такими, що не підлягає виконанню підлягає задоволенню у повному обсязі."

Хоч тут дякуємо. А могли і відмовити. І послати подалі. І по мордасам настукати
😁

Вітаємо нашого клієнта
🥳
🍾

Його терпінню можна тільки позаздрити
🧘‍♂️

Вітаємо нашого клієнта
🥳
🍾

Його терпінню можна тільки позаздрити
🧘‍♂️
Та да...
Мы тут тоже получили на днях решение по монобанку. Больше 2х лет решались))). В итоге суд отказал монобанку в иске. Не знаю, ломанутся ли они в апелляцию

А я думала мої 2 з чимось роки у першій інстанції це витримка вогонь, але з дна постукали ))) Вітаю ))

Позов подали до суду ще 18.02.2022

"Ухвалою суду від 14.01.2026 відкрито спрощене позовне провадження у справі."

😁
Тобто 4 роки суд вирішував: відкривати провадження чи не відкривати. І плювати, що на це у суду є тільки 5 днів відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України
🤷

Просто класс)))
Это шедевр, конечно)))

Это Харьков, детка. Нефиг е#лом щелкать 😂

А если серьёзно, то достаточно досадно.
А, тю. А я и не посмотрел. Наш тоже, который по моно - харьковский. Суд на соседнем районе)).
Ну никак не повлиять. И подавали заявы за эти 4 года, и напоминали... Нуль на массу 🙅‍♂️
Ну, есть такое... К сожалению...

У Шишкина это такой стиль работы. К сожалению…

У Шишкина это такой стиль работы. К сожалению…
Он кажись еще и преподавательской деятельностью занимается
Про этого судью уже "легенды" ходят 😁
Кто захочет, найдет его ФИО в реестре)
Да уж легенда... Он млять не потопляемый, там видимо в ВРП сурьезные подвязки... иначе я не могу ничем пояснить то,что ВРП на жалобы относительно деятельности этой легенды.... тупо закрывает очи. А когда пережрет, то начинает блажить... будто-бы его менты "схавать" хотят.

Он кажись еще и преподавательской деятельностью занимается
Фигасе...
Да уж легенда... Он млять не потопляемый, там видимо в ВРП сурьезные подвязки... иначе я не могу ничем пояснить то,что ВРП на жалобы относительно деятельности этой легенды.... тупо закрывает очи. А когда пережрет, то начинает блажить... будто-бы его менты "схавать" хотят.
Есть такие товарищи с подхватами выше.

Фигасе...

Есть такие товарищи с подхватами выше.
А если не секрет.... как клиенту поясняли сие неподобство? Заявление об обеспечении иска подавалось одновременно с иском или нет?

Подавали обеспечение. Он даже его не рассмотрел.
Это жесть... Как я понимаю исполнитель за 4 года успел взыскать кошты и теперь стоит вопрос про сягнення безпидставно набутих коштив?

Не успел) Но аресты были.
За четыре года не успел? :) Хоть это радует.... А я тут на Черкаськый ОАС матюжусь, месяц производство не открывает судья:) Ваша сегодняшняя тема напомнила мне....что все познается в сравнении.

Назад
Угорі