Сучасний факторінг! Теж саме що МФО

• Автор теми Автор теми AnastasiaBez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AnastasiaBez

Форумчанин
Дописи
352
Реакції
127
Бали
913
AnastasiaBez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Скажіть чи є в когось кредит Сучасний факторінг ми думали що це банк , а оказалось що МФО який прив'язаний до банку Глобус. Так ось прострочка 3 місяці тіло було 10000 тис. Платили завжди вчасно а тут проблеми з коштами. Прийшла смс що продали. Платіж щомісяця по 650 грн за 3 місяці повинні заплатити 4000 видно що мфо

Доброго дня! Скажіть чи є в когось кредит Сучасний факторінг ми думали що це банк , а оказалось що МФО який прив'язаний до банку Глобус. Так ось прострочка 3 місяці тіло було 10000 тис. Платили завжди вчасно а тут проблеми з коштами. Прийшла смс що продали. Платіж щомісяця по 650 грн за 3 місяці повинні заплатити 4000 видно що мфо
Привіт
Теж маю кредит у них
Цього місяця буде перша прострочка
Брала 25 тис + 3 тис іх страховка
Недавно дзвонила просила рощбити остаток на довший срок,щоб був менш платіж, відмовили, я сказала що напишу на імья директора бумажну заяву, вони сказали що все одно толку не буде, але я буду писати, вони мені повинні дати відповідь відмову офіційно, вдруг до суда дойде. Тоже думала що це банк. А оказалось....
Раніше брала у фокстроті телефони в кредит, то вони відгукнулись, я досрочно виплатила, а в цьому році така фігня з мфо попала, дзвоню сучаснимфакт і говорю що в мене куча долгов мікро, треба один щоб закрити всі, дали менше чим просила , мені тре було 50 тис в январі на мфо, дали 25, єстєствєнно я влізла заново і в мфо і + сучфаки добавились.

Anyta@, тоже брал,малому,трубу в комфи-эти последние,кто согласился меня кредитовать.
В этом месяце- улетели в просрочку,подозревал,что не банк.

А як ви там реєструвалися? Там ж якісь проблеми з сайтом. Після реєстрації пише "помилка 404" сторінка не знайдена

А як ви там реєструвалися? Там ж якісь проблеми з сайтом. Після реєстрації пише "помилка 404" сторінка не знайдена
Я їздила в банк глобус, і оформляли на папері{(((({()(((

у меня есть у них кредит за телефон. брал 4000 отдал 2000 и забил еще зимой. звонили. послал. продали. короче не буйные

прям скрытая реклама, подозрительно

поинтересуйтесь для начала, есть ли у них лицензия

@deathmetal,говорите,можно отпускать их с Богом.
Прийдеться так и сделать.
А Вы подписывали их бумажки?

deathmetal, и у меня комфи и телефон,
бл,не думал,что подписанные в живую,тоже перестану платить.
Вас продали и тишина?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі