Стягнути витрачені кошти з ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Schwarcyk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 472

Schwarcyk

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
16
Бали
283
Schwarcyk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підкажіть до кого краще звернутися, щоб стягнути з ЄАПБ, приватного чи державного виконавця?

Доброго дня. Підкажіть до кого краще звернутися, щоб стягнути з ЄАПБ, приватного чи державного виконавця?
Доброго дня.
Приватний працює ефективніше і швидше.
Не забувайте про териториальність.

Доброго дня.
Приватний працює ефективніше і швидше.
Не забувайте про териториальність.
Якщо звертатись до приватного, то шо йому потрібно платити, аванс чи якусь іншу оплату?

Якщо звертатись до приватного, то шо йому потрібно платити, аванс чи якусь іншу оплату?
Нічого платити не потрібно.
Надсилаєте йому рекомендованим листом оригінал виконавчого листа, заяву з проханням стягнути з них таку-то суму згідно рішення суду і довідку з рахунком на який мають повернути кошти.

Надсилаєте йому рекомендованим листом оригінал виконавчого листа, заяву з проханням стягнути з них таку-то суму згідно рішення суду і довідку з рахунком на який мають повернути кошти.
Дякую, а без довідки з банку, просто в заяві написати реквізити?

Дякую, а без довідки з банку, просто в заяві написати реквізити?
Не скажу цього можливо і можно. Але чомусь всі кого знаю відправляли саме довідку.
Мабуть щоб банк підтвердив що це саме ваш рахунок.
Я витягнув з додатку mono і просто роздрукував.

Я в тому плані, що друкували з додатку чи треба її брати в банку?
Я одну довідку взяла в банку і зробила декілька кольорових ксерокопій. В укргаз в додатку нема як взяти реквізити.
Якщо в додатку можна взяти реквізити,то можна витягнути з додатку

А заява в довільній формі? Чи як?

А заява в довільній формі? Чи як?
Ні не в довільній...

[HIDE]Щось типу такого :

1727941602723.webp

[/HIDE]

Назад
Угорі