Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня.Доброго дня. Підкажіть до кого краще звернутися, щоб стягнути з ЄАПБ, приватного чи державного виконавця?
Якщо звертатись до приватного, то шо йому потрібно платити, аванс чи якусь іншу оплату?Доброго дня.
Приватний працює ефективніше і швидше.
Не забувайте про териториальність.
Він сам собі стягне єапбЯкщо звертатись до приватного, то шо йому потрібно платити, аванс чи якусь іншу оплату?
Нічого платити не потрібно.Якщо звертатись до приватного, то шо йому потрібно платити, аванс чи якусь іншу оплату?
Дякую, а без довідки з банку, просто в заяві написати реквізити?Нічого платити не потрібно.
Надсилаєте йому рекомендованим листом оригінал виконавчого листа, заяву з проханням стягнути з них таку-то суму згідно рішення суду і довідку з рахунком на який мають повернути кошти.
Не скажу цього можливо і можно. Але чомусь всі кого знаю відправляли саме довідку.Дякую, а без довідки з банку, просто в заяві написати реквізити?
Виконавці вимагають саме паперову довідку з підписом і печаткою банку. У всякому разі у мене так булоДякую, а без довідки з банку, просто в заяві написати реквізити?
Вона ж має бути в додатку?Виконавці вимагають саме паперову довідку з підписом і печаткою банку. У всякому разі у мене так було
Я теж прикладала паперову довідку з печаткою. Скількі виконавчих листів по ВП,стількі довідок і заяв.Вона ж має бути в додатку?
Я в тому плані, що друкували з додатку чи треба її брати в банку?Я теж прикладала паперову довідку з печаткою. Скількі виконавчих листів по ВП,стількі довідок і заяв.
Відправляв сформовону у додатку mono і роздруковану на кольоровому принтері.Я в тому плані, що друкували з додатку чи треба її брати в банку?
Я одну довідку взяла в банку і зробила декілька кольорових ксерокопій. В укргаз в додатку нема як взяти реквізити.Я в тому плані, що друкували з додатку чи треба її брати в банку?
А заява в довільній формі? Чи як?Нічого платити не потрібно.
Надсилаєте йому рекомендованим листом оригінал виконавчого листа, заяву з проханням стягнути з них таку-то суму згідно рішення суду і довідку з рахунком на який мають повернути кошти.
Ні не в довільній...А заява в довільній формі? Чи як?
ДякуюНі не в довільній...
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***