Стягнення коштів в розмірі 20%

• Автор теми Автор теми Юляшечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 151

Юляшечка

Форумчанин
Дописи
471
Реакції
621
Бали
5255
Юляшечка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Відкрито виконавче провадження по Манівео,був суд,програла.
30.12.2025 відкрито виконавче провадження, наклали арешт на картки
Написала заяву на відкриття поточного рахунку, домовилися про відрахування коштів з пенсійної картки.
Сьогодні вийшла постанова що будуть знімати ще і 20 відсотків з зарплати.
Порадьте що робити

Доброго вечора!
Написала заяву на відкриття поточного рахунку, домовилися про відрахування коштів з пенсійної картки.
Порадьте що робити
Ту вже я пенсіонерам радив не один раз.... отримуйте пенсію через УКРПОШТу.... і до неї не доягнуться "пазурі" виконавця/ців.

Вкладення

• пошта.webp
    пошта.webp
    79.4 Кб · Перегляди: 1
На даний момент пенсія ще на рахунку, виконавець не зняла її,але і на роботу відправила лист.Я саме тут не знаю як вчинити,бо половина коштів моїх буде йти на виконавчу

На даний момент пенсія ще на рахунку, виконавець не зняла її,але і на роботу відправила лист.Я саме тут не знаю як вчинити,бо половина коштів моїх буде йти на виконавчу
Для початку зателефонуйте/напишіть їй на пошту та поясніть,що пенсія фактично не Ваша,а дитини, прикріпіть відповідні докази. А потім (моя думка) все таки користуйтеся послугами укрпошти, так хоч у випадку втрати роботи хоч якісь копійки на харчі та комуналку будете мати. А рішення,як діяти приймати Вам,я ні до чого і нікого не змушую.

Для початку зателефонуйте/напишіть їй на пошту та поясніть,що пенсія фактично не Ваша,а дитини, прикріпіть відповідні докази. А потім (моя думка) все таки користуйтеся послугами укрпошти, так хоч у випадку втрати роботи хоч якісь копійки на харчі та комуналку будете мати. А рішення,як діяти приймати Вам,я ні до чого і нікого не змушую.
Дякую

Не має за що, менше думайте про борги,займайтеся дитиною. А шараги і виконавці не збідніють!
Переживаю за те щоб хоч пенсію відвоювати,в мене зарплата мінімальна,там багато не відрахують

Останнє редагування модератором:
Та перед

Переживаю за те щоб хоч пенсію відвоювати,в мене зарплата мінімальна,там багато не відрахують
Ну так з ранку починайте діяти. 1. Комунікація з виконавцем,2. Похід до органів соц. захисту.

Це правильно і розсудливо.Якщо вже так склалися обставини, то людину,яка може становити небезпеку(фінансову) потрібно тримати в полі зору.
З банку я довідку взяла про цільове призначення картки,завтра буду телефонувати

Доброго вечора!
Порадьте що робити
Доброго вечора, в мене схожа ситуація, але не як не можу не приймає виконавець заяву. Можете будь ласка поділитися зразком заяви та розповісти як відправляли?

Доброго вечора!
Порадьте що робити
Як у Вас вийшло відправити заяву, поштою чи як . Потрібна ваша допомога

Доброго вечора, в мене схожа ситуація, але не як не можу не приймає виконавець заяву. Можете будь ласка поділитися зразком заяви та розповісти як відправляли?

Як у Вас вийшло відправити заяву, поштою чи як . Потрібна ваша допомога

Заяву саме яку?

Доброго ранку!
Все зробила.
Щ розблокувати пенсійну картку зверніться до виконавця, поясніть ситуацію.Потім берете виписку з банку і додаєте заяву і на протязі дня все надсилаєте

Назад
Угорі