Страшилка вернулась

• Автор теми Автор теми Страшилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Страшилка

Форумчанин
Дописи
249
Реакції
380
Бали
5225
Страшилка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі.За час,поки я була відсутня,сталось дуже багато.11 раз обклеювали під'їзд банерами РОЗШУК.Коллажі,листи на роботу і відрікання усіх родичів від мене...АЛЕ ..я тішусь.Тішусь як дурна.Продали майже все колекторам.С1ськи закрили кредит після Нацкому через переплату пролонгаціями.Кошмарять швидко та монетка.Але це все фігня.Життя прекрасне.Зараз я їду жити за кордон(потіштесь за мене?)Всім добра.Цілую всіх і відправляю промені добра та щастя❤️

Друзі.За час,поки я була відсутня,сталось дуже багато.11 раз обклеювали під'їзд банерами РОЗШУК.Коллажі,листи на роботу і відрікання усіх родичів від мене...АЛЕ ..я тішусь.Тішусь як дурна.Продали майже все колекторам.С1ськи закрили кредит після Нацкому через переплату пролонгаціями.Кошмарять швидко та монетка.Але це все фігня.Життя прекрасне.Зараз я їду жити за кордон(потіштесь за мене?)Всім добра.Цілую всіх і відправляю промені добра та щастя❤
Быть добру!!!!

Друзі.За час,поки я була відсутня,сталось дуже багато.11 раз обклеювали під'їзд банерами РОЗШУК.Коллажі,листи на роботу і відрікання усіх родичів від мене...АЛЕ ..я тішусь.Тішусь як дурна.Продали майже все колекторам.С1ськи закрили кредит після Нацкому через переплату пролонгаціями.Кошмарять швидко та монетка.Але це все фігня.Життя прекрасне.Зараз я їду жити за кордон(потіштесь за мене?)Всім добра.Цілую всіх і відправляю промені добра та щастя❤
Вы молодец, по хорошему завидую вашему настрою. Удачи вам. Думаю все у вас будет прекрасно

а вы думаете вас там ждут? хотят заплатить лишнего и дать дом на халяву?) не смешите

Польша 15/15 ,зарплата 1000$ ,физически ничего не делаю.При желании за последний месяц заработал 2000$.Аренда о́днокомнатной квартиры от 300 до 400$.Цены на бенз/газ ,если перевести в гривны , такие же(100 литров газа - 50$),цены на продукты такие же как у нас .Ипотека под 3% годовых,финансовая стабильность и уверенность в завтрашнем дне.
Post automatically merged:

Сорян,3% то для поляков,для иностранцев - 4%

Взять 100 злотых пойти на в магазин/на рынок и взять 700 гривен пойти и сделать тоже в Украине - разница ощущается.

Ждать ,то никто не ждёт,но возможностей больше.

Останнє редагування:
Польша 15/15 ,зарплата 1000$ ,физически ничего не делаю.
у меня сейчас знакомая в Быдгоще (вроде так город называется), а не могли бы Вы подсказать название того места, где сколько получаете, аж интересно

у меня сейчас знакомая в Быдгоще (вроде так город называется), а не могли бы Вы подсказать название того места, где сколько получаете, аж интересно

В Варшаве.Ясно что работа нашлась не сразу такая,но даже работая на стройке по минимальной зп в 15 в час,по 10 часов 5 дней в неделю,зарабатывал 800 $.

Без разницы какой город,для пары без детей вполне хвататит двух минимальных зарплат(5-ти дневка по 8 часов).Но это если именно для жизни,а не заработков

На убере,при условии своей не очень старой машины ,накатывают за 10 часов от 50$,есть знакомые энтузиасты,работая по 12-15 часов,выжимают по 500$ в неделю)

Останнє редагування:
Удачі вам!

Я теж свалила в Польщу і рада, як слон, простіше стала дивитись на цей дурдом, там забувається. Сусідка піз..лєй вкачала, коли під’їзд обклеювали, сказала руки повідриває, листи викидаються регулярно, а смс не читаю. А зараз приїхала додому, дзвінки від ШвидкоВоші і погрози дитині вибивають з колії, жду візу щоб знову поїхати. Реально за кордоном, хоч і пашеш, але спокій на душі безмежний і дитина не гола боса, коли мама все на пролангаціі кидала...

Удачи вам во всех начинаниях!

Кожен вибирає своє місце під сонцем..... Удачкі, терпіння, здоров'я..... але скажу впевнено.жила 6років.. тяжко на чужині....

Ага жити, як конь.
на ПМЖ а не на заробітки)

Специалист в жизни за границей?
і що?
не влаштовує мене ага система влади,перспективи та тд.Мучитись і чекати "что все будет хорошо" надоїло.А на ПИЖ бачу свого роду перспективу та стабільність як сьогодні так і завтра)

Я теж свалила в Польщу і рада, як слон, простіше стала дивитись на цей дурдом, там забувається. Сусідка піз..лєй вкачала, коли під’їзд обклеювали, сказала руки повідриває, листи викидаються регулярно, а смс не читаю. А зараз приїхала додому, дзвінки від ШвидкоВоші і погрози дитині вибивають з колії, жду візу щоб знову поїхати. Реально за кордоном, хоч і пашеш, але спокій на душі безмежний і дитина не гола боса, коли мама все на пролангаціі кидала...
жесть просто.Я теж на пролонгації не 1000$ викинула?

Назад
Угорі