Страшно жить(((

• Автор теми Автор теми Мари
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Что вы говорили в обращении? И на кого жаловались?
Post automatically merged:

Я хочу пожаловатся на калов с фин проекта! уpoды редкосные! Гореть им в аду!
Чому Ви з ними спілкуєтеся...???
Хочете показати свій інтелект?
Кому???????

жах. Де ці cyku беруть паспортну дані людей?
Тоже интересно!

Чому Ви з ними спілкуєтеся...???
Хочете показати свій інтелект?
Кому???????
Нет, не общаюсь с ними! Это я про урядову линию спрашывала!

Логично.Вывод какой? Не платить ******! Ведь нет никаких документов! Вам позвонили, запугали, развели и Вы неизвестно кому по факту отдали деньги.
дивилася на you tube юриста. Він не радить вірити в акції по смс повідомленням. Має бути офіційна бумага з мокрою печаттю від контори. Бо люди платять , а вони потім тероризують далі і кажуть, що ніякої акції не було.

та сливают абсолютно все у кого есть доступ!
Это просто трындец! Нам следак знакомая,говорит что любого человека персональные данные можно в инете заказать! Незнаю правда ли это,но это просто жесть!

Тоже интересно!

Нет, не общаюсь с ними! Это я про урядову линию спрашывала!
Ви написали,що хочете пожалуватись на уряд,лінію на фін проект.....
Це означає що Ви з ними спілкуєтеся....

С ними я не общаюсь! Эти твapu у нас половину села на ушы поставили, сказали что я их в поручили указала!

Вот на это и хочу пожаловатся,а еще мне смс шлют,может потому что я на морозе с ними!

С ними я не общаюсь! Эти твapu у нас половину села на ушы поставили, сказали что я их в поручили указала!

Вот на это и хочу пожаловатся,а еще мне смс шлют,может потому что я на морозе с ними!
І я на ігнорі,смс по сусідам,голові,депутатові, директору школи....навіть, нехай дворовій собаці........ Пофіг... Моє життя... Я їх просто перестала боятись.....

Мій девіз.... Ділюсь з Вами))))
Переставайте боятись))

Вкладення

• 230708240.webp
    230708240.webp
    9.3 Кб · Перегляди: 17
Правильно сказали.
Но в полиции я сказала что нету кредитов! А они то есть! Вот в чем вопрос! Игнорить или нет!

Ну впрочем понять можно, после полу года отпустит все, я извиняюсь за вопрос , вы какого года рождения!?
Еще не старая)))91)

Ага) легко говорить) пытаюсь но пока не получается(
Я була такою сірою панічною мишкою..аж соромно (((
Доросла жінка,а проводилась ,як студентка перед парою,яку не вивчила......
Вчіться,не спілкуйтеся з ними,.....Читайте форум...... Записуйте,спілкуйтеся..... І піднімайте голову..... Це все не страшно,як вони говорять.....
Ви пережили те що кожен з нас також. .. і ми живі,ми Регочемо,ми підтримуємо,ми народжуємо,одружуємо,фін,допомагаємо один одному......... Ми----форум....
Коли Ви переборете страх..... Світ навкруги Вас зміниться...... Я вірю і знаю)))))).....

Я була такою сірою панічною мишкою..аж соромно (((
Доросла жінка,а проводилась ,як студентка перед парою,яку не вивчила......
Вчіться,не спілкуйтеся з ними,.....Читайте форум...... Записуйте,спілкуйтеся..... І піднімайте голову..... Це все не страшно,як вони говорять.....
Ви пережили те що кожен з нас також. .. і ми живі,ми Регочемо,ми підтримуємо,ми народжуємо,одружуємо,фін,допомагаємо один одному......... Ми----форум....
Коли Ви переборете страх..... Світ навкруги Вас зміниться...... Я вірю і знаю)))))).....
Дякую велике за підтримку! Надіюсь так і буде!❤

Можете им на меня переадресацию сделать.Мне как раз щас скучно.Я знаю как с ними разговарирать по ихнему

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі