Странные условия оплаты долга в кредит капитал. Развод

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Мілоан мене продав К-Капітал, причому дуже скоро. Пройшло трохи часу, об'явився КК, пропонують оплатити 500 грн, і за 2500-3000 закрити кредит(тіло 2800,нарахували 10500). Документи надіслали укрпоштою,все норм. Пише сьогодні в вайбер чувачок,що може закрити за 5000, але скидає свою карточку, і каже щоб то було між нами, щоб не заважали кредит закрити. Зараз прикріплю скріни.
Post automatically merged:

Вкладення

• Screenshot_2019-08-09-21-05-23.webp
    Screenshot_2019-08-09-21-05-23.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 235
  • Screenshot_2019-08-09-21-06-13.webp
    Screenshot_2019-08-09-21-06-13.webp
    31.5 Кб · Перегляди: 232
  • Screenshot_2019-08-09-21-06-21.webp
    Screenshot_2019-08-09-21-06-21.webp
    25.7 Кб · Перегляди: 228
  • Screenshot_2019-08-09-21-05-08.webp
    Screenshot_2019-08-09-21-05-08.webp
    25.7 Кб · Перегляди: 224
в мене було подібне з топ кредит після кучі пролонгацій,домовились на оплату тіла в 7000 я оплатила ще в квітні,і на даний час я їм винна 22000

а ще куча погроз,обдзвін всіх родичів,на роботу і звісно пopнoколлажи...і як мені відповіли,що данний їхній колега вже не працює з яким я домовлялась.

Всім привіт! Мілоан мене продав К-Капітал, причому дуже скоро. Пройшло трохи часу, об'явився КК, пропонують оплатити 500 грн, і за 2500-3000 закрити кредит(тіло 2800,нарахували 10500). Документи надіслали укрпоштою,все норм. Пише сьогодні в вайбер чувачок,що може закрити за 5000, але скидає свою карточку, і каже щоб то було між нами, щоб не заважали кредит закрити. Зараз прикріплю скріни.
Развод полный,не платите вы им.И вообще кредит капиталу,кто они такие?

После оплат на официальные реквизиты не закрывают займы, а тут карту личную кидает умник) вообще оборзели, уpoды)
Он хочет эти деньги получить на свою карту,******* ещё те.Издеваются над людьми,уpoды.

Тема из серии "без лoxа и жизнь плоха".
И есть же чеЛОУвеки, которые ведутся на это :sarcastic:
Вот если бы мне какой Вася-бульдозерист или Иван-экскаваторщик, предложение сделал их зарыть ...тьфу ты - закрыть))) - я бы подумал.:попкорн:

Всім привіт! Мілоан мене продав К-Капітал, причому дуже скоро. Пройшло трохи часу, об'явився КК, пропонують оплатити 500 грн, і за 2500-3000 закрити кредит(тіло 2800,нарахували 10500). Документи надіслали укрпоштою,все норм......

Що там може бути норм ? Договір факторингу бачили ? За яку суму продали ?

Витя п..здит как дышит))
Хлоп на 3000 навіть згідний)))

в мене було подібне з топ кредит після кучі пролонгацій,домовились на оплату тіла в 7000 я оплатила ще в квітні,і на даний час я їм винна 22000

а ще куча погроз,обдзвін всіх родичів,на роботу і звісно пopнoколлажи...і як мені відповіли,що данний їхній колега вже не працює з яким я домовлялась.
В мене подібна ситуація була з кредитон(синій),але хотів поповнення на мобільний

После оплат на официальные реквизиты не закрывают займы, а тут карту личную кидает умник) вообще оборзели, уpoды)
Я в понеділок через знайомих пробю інфо за нього. Він навіть суму не правильну написав

Хлоп на 3000 навіть згідний)))

В мене подібна ситуація була з кредитон(синій),але хотів поповнення на мобільний

Я в понеділок через знайомих пробю інфо за нього. Він навіть суму не правильну написав
Да,разводят нашего брата по полной,видят ,что люди в жoпe и пользуются этим.

Що там може бути норм ? Договір факторингу бачили ? За яку суму продали ?
Договір з мокрою печаткою,
Да,разводят нашего брата по полной,видят ,что люди в жoпe и пользуются этим.
Спеціально тему створила, щоб хтось не повівся, не кормив тих уродів

Якi документи прислали?Ви перша людина,якiй кк прислали документи, в яких ще й все нормально. ?

Якi документи прислали?Ви перша людина,якiй кк прислали документи, в яких ще й все нормально. ?
Документи майже тиждень йшли,а на електронку в той самий день що просила. В мене тіло 2600 вони купили за 5600. Тепер пропонують акцію

Договір з мокрою печаткою,

Спеціально тему створила, щоб хтось не повівся, не кормив тих уродів

Это не договор,а только 2 страницы из договора,
первая и последняя))
На этих листиках с печатью,которые вам прислали,
где-то написано,что
права требования по вашему кредитному договору с Милоан переуступлены ККапитал?
нет такого
вот)))
это филькина грамота

Останнє редагування:
Документи майже тиждень йшли,а на електронку в той самий день що просила. В мене тіло 2600 вони купили за 5600. Тепер пропонують акцію
Купили за 5600 ,а пропонують закрити за 3000? Хм...Завжди знала що вони дивнi...

на основании чего они у вас что-то требуют и акции предлагают?))
цирк)

А как у вас с Милоан изначально было, до продажи? У меня у них просрочка ещё не началась, хочу узнать предлагают ли списание и через какой срок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі