?Ольга 33
Форумчанин
- Дописи
- 81
- Реакції
- 114
- Бали
- 5090
?Ольга 33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І ще хочу добавити, що після всіх погроз з роботою все ок, працюю, з сусідами все ок, є- гроші обдзвонили всіх, всі прибігли на розборки, але лист з міліції, переданий від кіберполіції робить свою справу - шахраї!!! Зараз все норм, навіть тіло не хочу віддавати, бо рахую, що за ті неудобства, що вони доставили і за безкінечну кількість пролонгацій я вже нікому нічого не винна!Тронула мене ваша історія. Бо я теж набрала кредитів і на себе, і на чоловіка, без відома чоловіка. І теж рік тягнула. І коли прийшов ****ець, то призналася чоловіку. Спочатку шок, але любляча сім'я на те і любляча, коли і в горі, і в радості... Скажу так, з 9 серпня в прострочці, зараз скину скрін самого безобідного смс, на яке я смайліками відповіла. Було всяке, але форум мене як ізцілив, я стала настільки сильною, що після таких смс мені не страшно нічого. 5 місяців вже прострочка, чоловік мене підтримує, навіть і не згадуєм про кредити. Він поміняв сімку, в мене в чорному списку вже десь біля 2000-3000 тисяч номерів ( не рахувала, приблизно)))) Тільки кожного дня труколлер видає наприклад 89 блокованих) Жити можна в своє задоволення, бо я їх вибачила за всі незручності, що вони мені доставили) Тільки от раз в тиждень провіряємся з чоловікам в реєстрах і все)))
То все страх, вже не було де брати на пролонгації... І сором перед чоловіком. Але слава Богу, люблячий чоловік все зрозумів без лишніх слів...да уж....