Стоит ли обращаться в АО Захист за юридической помощью?

• Автор теми Автор теми Nikita11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 5K
Всем привет. Попал в это болото с займами, пошли просрочки, звонки маме, нервы уходят дай баже. Сходил я к Захисту послушал сладкие речи о том что решат все мои проблемы, но я не особо в это верю, особенно в момент с сроком исковой давности и что через 3 года я этим МФОшкам ничего не буду должен вообще. Хотел уточнить у опытных ребят с форума. Как себя вести и что делать, на всю жизнь ли этот террор с МФО? Стоит ли обращаться к юр.фирмам за помощью и вообще что и как. Я пока в легкой растерянности.
Я год в просрочах:) никакие помогать Вам сейчас не нужны. Нужно поменять симки особо нервным родственникам, остальным гетконтакт поставить и не общаться с товарищами от слова совсем. Через несколько месяцев все предлагают закрыть за тело. Будет желание и возможность- закроете:)
И быть готовым где то через полугодика-год, если не закроете, к затратам на адвоката для сноса исполнительной надписи или суду. Иметь какой-то запас нала , на картах особо не хранить денежку, мониторить реестры должников, что бы вовремя среанировать, вдруг что. Но это не все мфр делают и не всем
Да! Я с этим впервые сталкиваюсь и незнаю что делать (
Выберите юриста с форума и сносить надпись в суде:) у меня тоже вчера прилетела радость:)

IMG_20240607_004925_773.webp

Вы серьезно?)
А що за юристи тут? Дійсно можуть допомогти?
Конечно.
Посмотрите в их темах первые сообщения, там есть кейсы с судами

Вкладення

• Screenshot_2024-06-07-00-56-25-424_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2024-06-07-00-56-25-424_com.android.chrome-edit.webp
    66.5 Кб · Перегляди: 38
  • Screenshot_2024-06-07-00-56-13-081_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2024-06-07-00-56-13-081_com.android.chrome-edit.webp
    65.1 Кб · Перегляди: 46
Вы серьезно?)

Конечно.
Посмотрите в их темах первые сообщения, там есть кейсы с судами
Дякую

Только вам нужен юрист, если подали в суд. По другим вопросам юрист вам не нужен
А, як щодо реструктуризації чи процедури банкрутства? В таких випадках потрібен юрист все ж таки

1000005407.webp

1000005408.webp

Я думав дно давно пробите, але тут знизу знову постукали.

1000005407.jpg

1000005408.jpg

WhiteBit и Binance - это биржи, а не кредиторы. И в них кредитование вообще отличается от классической схемы кредитования. Сейчас не помню, но по-моему там кредиты выдают сами пользователи.
Надо глянуть это. А то уже забыл...

WhiteBit и Binance - это биржи, а не кредиторы. И в них кредитование вообще отличается от классической схемы кредитования. Сейчас не помню, но по-моему там кредиты выдают сами пользователи.
Надо глянуть это. А то уже забыл...
Сама суть....
Вони точно допомагають з усім чим можна...
Вони допомагали з кредитами.
Вони допомагали в судах.
Внн вони зносили.
Пізніше комуналка.
Допомога військовим...
Тепер нова фішка - біти...

Коли мені хтось каже що в мене є кредит я їх в суд посилаю. В мене немає необхідності через суд доводити відсутність кредиту...
Але вони змогли... Це реально їх рівень складності...

1000005407.jpg

1000005408.jpg

Уумммм, уммм.
Все. Ваш кредит в крипті визнано недійсним. З вас 10 тис грн
:попкорн:
А, як щодо реструктуризації чи процедури банкрутства? В таких випадках потрібен юрист все ж таки
Це останні до кого варто звертатись з будь-яких питань якщо не хочете викинути гроші на вітер...

Приїхати не можуть. Телефонувати всім і вся будуть.
В суд подати можуть. Це найприпизженіша контора.
На поступки вони не йдуть.
Ще будуть лякати "Юридичним стимулом", будьте готові.
Ігноруйте їх. Не відповідайте. Поставте на телефон програму антиспам, родичам скажіть що то шахраї і також поставте цю програму
Дякую за відповідь) Заспокоїли)
Ще таке питання - звернувся до АО "Захист" - після проведення безкоштовної консультації, почали пропонувати заключення договору.
Я майже погодився, хотів сьогодні підписувати, але побачив деякі пункти які підпортили мою довіру - тому написав юристу який скинув мені договір - що відмовляюся від підписання договору, але вже вспів відправити фото документу та витягу для заповнення договору - скажіть судячи по таким негативним відгукам про це АО - чи можуть вони якось скористатися цими даними проти мене та наскільки все буде серйозно?
Я зрозумів
)

Дякую за відповідь) Заспокоїли)
Ще таке питання - звернувся до АО "Захист" - після проведення безкоштовної консультації, почали пропонувати заключення договору.
Я майже погодився, хотів сьогодні підписувати, але побачив деякі пункти які підпортили мою довіру - тому написав юристу який скинув мені договір - що відмовляюся від підписання договору, але вже вспів відправити фото документу та витягу для заповнення договору - скажіть судячи по таким негативним відгукам про це АО - чи можуть вони якось скористатися цими даними проти мене та наскільки все буде серйозно?
Я зрозумів

)
Забудьте за АО "Захист" і інших помогаторів.
Вам юрист буде потрібен лише якщо буде суд. (А він не факт що буде)
Від цих помогаторів толку нуль.
Документи якщо онлайн відправили, то видаліть фото з месенджера на всякий випадок.
І більше такого не робіть.

Забудьте за АО "Захист" і інших помогаторів.
Вам юрист буде потрібен лише якщо буде суд. (А він не факт що буде)
Від цих помогаторів толку нуль.
Документи якщо онлайн відправили, то видаліть фото з месенджера на всякий випадок.
І більше такого не робіть.
зрозумів,просто я скинув їм документи ще до того як вони відправили договір, це потрібно їм було для заповнення договору - вони в договір внесли моє місце проживання і т.д. Я за це переймаюся,бо якщо вони вже відправили договір, значить цими фотографіями вони скористалися та в них є данні про мене,тому й запитав.

зрозумів,просто я скинув їм документи ще до того як вони відправили договір, це потрібно їм було для заповнення договору - вони в договір внесли моє місце проживання і т.д. Я за це переймаюся,бо якщо вони вже відправили договір, значить цими фотографіями вони скористалися та в них є данні про мене,тому й запитав.
Хіба продадуть в якусь кантору яка дзвонитиме і пропонуватиме якісь послуги…

Назад
Угорі