Стосовно телефонних погроз

• Автор теми Автор теми Yuristo2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
У вас комплекс неповноцінності, що ви три рази вже вибачилися?
А конфлікт може спровокувати, що завгодно. Навіть ваше бажання не конфліктувати
Здається, у мене намає симптомів комплексу неповноцінності :D
Заради чого потрібно підтримувати конфлікт, зіпсувавши настрій і собі і іншій людині??

Тема нормальная. Не обращайте внимание на всемогущего болта, он показал что юрист, но от человека в нем мало.
согласна, тема полезная, тол ко вчера задавала вопрос к кому лучше идти в кибер полицию или просто полицию. Чтобы хоть на чуток заткнуть, бо тупонула и в фб не закрыла посты, а там и лайки видно и коменты можно, вот они мне коментами под каждым коллажи и покидали, еще фото взяли такое зафотошопленное, видать единственное что могли найти. Какахи.Так что спасибо за такие темы. Я думаю они очень и очень нужны!!!!

а то мы все такие тупые, и вы нам глаза открыли, и финансовые компание разом писать и звонить перестанут

Есть такая контора Фангарант Груп (Плати позже). Любят звонить по утрам и поздно вечером, а так же отправлять смс-ки родственникам. А я решил звонить их руководителю - Деревко Юрий Алексеевич, тел. ************. Забавно очень получалось)

Видаліть, будь ласка, тему, якщо вона не відповідатиме вимогам

Часто люди пишуть і скаржаться на те, що їм приходять повідомлення від фінансових установ, що у разі несплати заборгованості, їм чи їхнім знайомим, родичам будуть телефонувати з фінансових установ чи колекторських агентств.
Якщо така ситуація склалася, то необхідно звертатись в поліцію, і якщо поліція ніяк не реагує та не відкриває справу – Скаргу на бездіяльність до суду.

Не потрібно просити юристів чи адвокатів, щоб вони телефонували і просили фінансові установи не телефонувати Вам, а тим більше щоб юрист чи адвокат телефонував в фінансові установи та погрожував, стосовно телефонних дзвінків, які ще не відбулися.

Можливо мене доповнять
Що б не погрожували,потрібно,просто не брати слухавку!

Объясните,что это мошенники! У меня просрочка полгода...В самом начале,я придумал версию,что у моего друга в мфо якобы просрочка,но он кредит не брал...А они(мфо),звонят,при этом,говорят все его данные...Короче,мошенники...И мама,предупредила всех своих знакомых-друзей,что бы не велись-если вдруг,к ним позвонят... Это я сделал на всякий случай...Хотя,за полгода,моим знакомым,так и никто не позвонил...

а то мы все такие тупые, и вы нам глаза открыли, и финансовые компание разом писать и звонить перестанут
Суть не в цьому
Часто пишуть люди, які взяли кредит у великій сумі від 10тис. (можливо більше чи менше, не важливо).
Не робили жодних пролонгацій і не хочуть платити взагалі. І просять: "До моєї сестри чи директора (чи ще когось) телефонують, або кажуть, що завтра будуть обзвонювати всіх моїх знайомих. Зробіть щось. Перезвоніть їм і скажіть щоб не дзвонили!". (Був 1 випадок, коли жіночка просила, щоб я передзвонила і погрожувала (в буквальному значені) МФО, щоб вони не дзвонили її сестрі).
Суть в тому, що якщо комусь з Ваших знайомих телефонують - звертайтесь в поліцію, поясніть своїм знайомим всю ситуацію, або ж як написав
Vombat вище.
Не потрібно просити 3 осіб, щоб вони порушували закон, телефонуючи і погрожуючи в МФО.

Назад
Угорі