Стоп истерике!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 846
Дописи
4646
Реакції
14517
Бали
1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні форумчани! В останній час просто якась дурня робиться на форумі!!!! Як кажуть в народі: "Пороблено!" або прорвало калову трубу! Ваші істеричні звернення типу: "помогите, спасите" просто зашкалюють останній час. Іноді набір слів, не зв'язані в речення, що приходиться ставити безліч питань, щоб зрозуміти, що хоче людина насправді від форумчан!Так, це форум порад, підтримки, корисної інфлрмації. Тому будь ласка, перш ніж писати набір слів чи якусь нісенітницю, що на голову не налазить, 10 разів подумайте! А ще краще, спочатку перечитати все на форумі, а потім питати! Вибачте, це моя особиста думка! Хто не згоден, просто нічого не коментуйте! А то читаєш теми деякі новачків, і якась істерія наростає, як сніговий ком! Давайте всі спокійно реагувати та адекватно! Дякую всім за розуміння!

Шановні форумчани! В останній час просто якась дурня робиться на форумі!!!! Як кажуть в народі: "Пороблено!" або прорвало калову трубу! Ваші істеричні звернення типу: "помогите, спасите" просто зашкалюють останній час. Іноді набір слів, не зв'язані в речення, що приходиться ставити безліч питань, щоб зрозуміти, що хоче людина насправді від форумчан!Так, це форум порад, підтримки, корисної інфлрмації. Тому будь ласка, перш ніж писати набір слів чи якусь нісенітницю, що на голову не налазить, 10 разів подумайте! А ще краще, спочатку перечитати все на форумі, а потім питати! Вибачте, це моя особиста думка! Хто не згоден, просто нічого не коментуйте! А то читаєш теми деякі новачків, і якась істерія наростає, як сніговий ком! Давайте всі спокійно реагувати та адекватно! Дякую всім за розуміння!
Можливо, таким чином відсіються перевертні! модератори чи адміни заблокують їх, якшо шо)

Повна божевільня коїться.В мене від слова «новачок» скоро почнеться істерика.Розумію,ми теж такими колись були,та безглуздих питань не ставили,а намагалися хоча б почитати форум.

Там де "око тіпає" і "СТБ".
Та не переймайтесь, я ж жартую )
Я й не переймаюся) В мене «око тіпає» не від жарту про «СТБ»,а від нереальних тем на форумі,просто не ясно виразила свою думку)

На форуме писал кто-то с форумчан, мол МФО вербуют должников чтобы распространяли панику и за это списывают по чуть-чуть процентики.
И Admin писал что знает расценки на такой вид деятельности.

Правда или нет, не знаю. Но факт на лицо, темы с соплями и криком души в последнее время очень много.

А не спеши ты нас хоронить, а у нас еще здесь дела.
У нас дома детей мал-мала, да и просто хотелось пожить.
У нас дома детей мал-мала, да и просто хотелось пожить.

А не спеши ты нам в спину стрелять, а это никогда не поздно успеть.
А лучше дай нам дотанцевать, а лучше дай нам песню допеть.
А лучше дай нам дотанцевать, а лучше дай нам песню допеть.

А не спеши ты закрыть нам глаза, а мы и так любим все темноту,
А по щекам хлещет лоза, возбуждаясь на наготу.
А по щекам хлещет лоза, возбуждаясь на наготу.

А не спеши ты нас не любить, а не считай победы по дням.
Если нам сегодня с тобой не прожить, то кто же завтра полюбит тебя.
А если нам сегодня с тобой не прожить, то кто же завтра полюбит тебя.

На форуме писал кто-то с форумчан, мол МФО вербуют должников чтобы распространяли панику и за это списывают по чуть-чуть процентики.
И Admin писал что знает расценки на такой вид деятельности.

Правда или нет, не знаю. Но факт на лицо, темы с соплями и криком души в последнее время очень много.
А ось цікаво, чи ви відрізняєте мфошника від боржника по типу тексту? Я, коли дізналася, що тут багато сидить калів, почала прискіпливо читати пости, які людина створює. І є таке передчуття, що їх багато.

А ось цікаво, чи ви відрізняєте мфошника від боржника по типу тексту? Я, коли дізналася, що тут багато сидить калів, почала прискіпливо читати пости, які людина створює. І є таке передчуття, що їх багато.
Оооо, меня тоже одно время вписывали в ряды мфошников, у меня просто есть Алекс кредит в КИ, а я у них ничего не брала, даже кабинета там нет. Как-то так.

Оооо, меня тоже одно время вписывали в ряды мфошников, у меня просто есть Алекс кредит в КИ, а я у них ничего не брала, даже кабинета там нет. Как-то так.
Я так розумію, як їм не подобається хтось, хто про них висловлюється погано, починають шпиняти.

Я так розумію, як їм не подобається хтось, хто про них висловлюється погано, починають шпиняти.
Ну стандартный набор для калла или работника мфо - приехали, наклеили на двери, нужно платить, предложили выгодную реструктаризацию типа заплати 20 к с 5 - пойду платить и вам советую и в том же духе.

відрізняєте мфошника від боржника по типу тексту
От наприклад мені тут декілька разів вже наполегливо намагались довести, що я хочу сплатити свої борги, нікуди від цього не подінусь, а мій ігнор - то просто від невпевненості і бажання надурити самого себе. Так само інші хочуть платити і їх багато, а хто не хоче, той теж обдурює себе )))

Назад
Угорі