Стаття 1077ЦКУ ?

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

Натуля

✩ Premium ✩
Дописи
409
Реакції
461
Бали
1013
Натуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день)))знову до вас питання,дорогі моі підскажіть через скількі часу ці навіженні продають каллам?І чи взагалі продають?А то знову погрози смс прийшли сусіду,що якщо неоплатить по двом кредитам по 5тис,то вони будуть діяти згідно ст 1077ЦКУ.Має там 2готівкових кредита,платив більше року,по одному здається виплатив вже 40тис,і по другом 30тис,вже від січня неоплачує,хотів щоб розбили так заспівали 35%річних,це я кажу повторно будете кормити іх,то він відказався,чекає може подадуть до суду?Але вони ж падли нехочуть,чи ще зарано?Підскажіть хто з ними мав діло,як вони діяли?Просто вже мені його шкода,він пенсіонер,неможе нікому з сусідів поговорити,лише з нами,бо знає що ми з чоловіком цю жесть проходили і проходим)))Я то йому кажу чекайте нехай подають до суду,не корміть іх більше,але видно,що його ця ситуація нагнітає(((Буду вдячна вам за відповідь.

Стаття 1077. Поняття договору факторингу
1. За договором факторингу (фінансування під відступлення права грошової вимоги) одна сторона (фактор) передає або зобов'язується передати грошові кошти в розпорядження другої сторони (клієнта) за плату (у будь-який передбачений договором спосіб), а клієнт відступає або зобов'язується відступити факторові своє право грошової вимоги до третьої особи (боржника).

Клієнт може відступити факторові свою грошову вимогу до боржника з метою забезпечення виконання зобов'язання клієнта перед фактором.

2. Зобов'язання фактора за договором факторингу може передбачати надання клієнтові послуг, пов'язаних із грошовою вимогою, право якої він відступає.

Ответственность по этой статье? Должник несёт какую то ответственность при долговоре между кредитором и фактором?
ИНН лепят. Про суд не скажу. Деду номер смените и пускай живёт себе спокойно.

Стаття 1077. Поняття договору факторингу
1. За договором факторингу (фінансування під відступлення права грошової вимоги) одна сторона (фактор) передає або зобов'язується передати грошові кошти в розпорядження другої сторони (клієнта) за плату (у будь-який передбачений договором спосіб), а клієнт відступає або зобов'язується відступити факторові своє право грошової вимоги до третьої особи (боржника).

Клієнт може відступити факторові свою грошову вимогу до боржника з метою забезпечення виконання зобов'язання клієнта перед фактором.

2. Зобов'язання фактора за договором факторингу може передбачати надання клієнтові послуг, пов'язаних із грошовою вимогою, право якої він відступає.

Ответственность по этой статье? Должник несёт какую то ответственность при долговоре между кредитором и фактором?
ИНН лепят. Про суд не скажу. Деду номер смените и пускай живёт себе спокойно.
Це я так вас зрозуміла знову іхня х*рня налякати каллами,тільки описали у статті))),просто я банків немаю,то трохі мені йому тяжко з цім говорити,як би мфо)))то я б подрасказала йому)))

Назад
Угорі