innab
Форумчанин
- Дописи
- 278
- Реакції
- 82
- Бали
- 2625
innab не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ТакТелефонують до третіх осіб під час войни???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ТакТелефонують до третіх осіб під час войни???
Хто саме?
Так, дзвонили, ще в квітні . Потім Я їх закрила вже, тому не в курсі.Вам телефонували?
Зараз як з ними? Листи є?
Тільки вам чи ще комусь? Як домовились?Так, дзвонили, ще в квітні . Потім Я їх закрила вже, тому не в курсі.
Містер кеш, кредит плюс, еврогрошіХто саме?
Навіщо Ви задаєте питання такі Вам же пишуть і відповідають шо терефонувють зараз під час ВС і довбуть і грублять їм потрібні гроші і все коли кажеш що війна і так далі то кали і шараги кажуть а що до війни робили чому не платили і так далі...Тільки вам чи ще комусь?
що це значить цікавить?Кредит капітал і кредит ап цікавить?
оточенню не всі а мені да і постійно. оточенню- нові кр., клай, дінероЦе вони у вас усі дзвонили оточенню? Під час ВП?
Не тільки мені дзвонили. Розбили тіло на три платежі.Тільки вам чи ще комусь? Як домовились?
Хм, чого запитую. Бо дінеро і нові кредити тільки мені виписують, і достатньо тихі в мене. В кожного по різному мабутьНавіщо Ви задаєте питання такі Вам же пишуть і відповідають шо терефонувють зараз під час ВС і довбуть і грублять їм потрібні гроші і все коли кажеш що війна і так далі то кали і шараги кажуть а що до війни робили чому не платили і так далі...
що це значить цікавить?
оточенню не всі а мені да і постійно. оточенню- нові кр., клай, дінеро
Навіщо Ви задаєте питання такі Вам же пишуть і відповідають шо терефонувють зараз під час ВС і довбуть і грублять їм потрібні гроші і все коли кажеш що війна і так далі то кали і шараги кажуть а що до війни робили чому не платили і так далі...
що це значить цікавить?
оточенню не всі а мені да і постійно. оточенню- нові кр., клай, дінеро
чого здивовані, мало того що вони телефонують бог зна з яких номерів, пишуть смс, на електронку листи, та ще й мамі дзвонили, ось так. у Вас скільки просрочка по фінансовим вимагатеклямДінеро оточенню,??? Дуже здивована
Піврокуа
чого здивовані, мало того що вони телефонують бог зна з яких номерів, пишуть смс, на електронку листи, та ще й мамі дзвонили, ось так. у Вас скільки просрочка по фінансовим вимагатеклям
Записуєте розмову і відправляйте в фін скаргу і НБУдуже дякую, та знаю що їм це до лямпочки .