Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж таке отримала , цікавить чи дійсно зроблять це.Старфин прислав смс що це означає,таке вперше від них, це продзвін номерів що в договорі ?
Просто спамСтарфин прислав смс що це означає,таке вперше від них, це продзвін номерів що в договорі ?
Нікому не телефонуютьСтарфин прислав смс що це означає,таке вперше від них, це продзвін номерів що в договорі ?
Це спам, видаліть і забудьтеСтарфин прислав смс що це означає,таке вперше від них, це продзвін номерів що в договорі ?
Вже тіло пропонували,але коштів не було закритиНікому не телефонують
Через місяць чекайте пропозиції за тіло
Продадуть кредиткапіталу скоро. Я закрив за тіло.Вже тіло пропонували,але коштів не було закрити
Через який час продають?Продадуть кредиткапіталу скоро. Я закрив за тіло.
В мене через 2 місяці продали ЕАПБЧерез який час продають?
А ті як поводять себе?В мене через 2 місяці продали ЕАПБ
Подали до суду, у них 7 договорів моїх, по кожному окремий позовА ті як поводять себе?
В мене зараз в них 4 договори, подали поки що по двох, але кожен окремо.Подали до суду, у них 7 договорів моїх, по кожному окремий позов
Ті ходять до суду, лояльних умов немає. Краще закрити за тіло, поки є можливість, або ж судитися, але суд це 50/50 а адвокату платити доведеться. В мене зараз 3 суди, 2 ЄАПБ і один Таліон, поки на адвоката витратив 450$ ще жодного засідання не було, переноситься. Завтра з Таліоном суд, побачу що буде, бо вже 3 рази переносилось. Подали ще у квітні.А ті як поводять себе?
Сьогодні написали що 08.10.2025 передадуть колекторам, дійсно передадуть чи поки це погрози?В мене зараз в них 4 договори, подали поки що по двох, але кожен окремо.
Ті ходять до суду, лояльних умов немає. Краще закрити за тіло, поки є можливість, або ж судитися, але суд це 50/50 а адвокату платити доведеться. В мене зараз 3 суди, 2 ЄАПБ і один Таліон, поки на адвоката витратив 450$ ще жодного засідання не було, переноситься. Завтра з Таліоном суд, побачу що буде, бо вже 3 рази переносилось. Подали ще у квітні.
cкільки часу протермінування?Сьогодні написали що 08.10.2025 передадуть колекторам, дійсно передадуть чи поки це погрози?
З ними можна домовитися на 1.5 тіла, але треба бути настирливим.А ті як поводять себе?
29 днівcкільки часу протермінування?
Вони і на тіло йдуть, головне,щоб кошти були для закриття, бо тільки одним платежем хочутьЗ ними можна домовитися на 1.5 тіла, але треба бути настирливим.
Не знаю. Я думаю місяців 2 у Вас є.Сьогодні написали що 08.10.2025 передадуть колекторам, дійсно передадуть чи поки це погрози?
Я говорю про ЄАПБВони і на тіло йдуть, головне,щоб кошти були для закриття, бо тільки одним платежем хочуть
А, вибачте, не зрозуміла. Так, ці накручують добреЯ говорю про ЄАПБ