Старфін та наслідки непогашення боргу

Вам таке приходило? Вообще ніяких моїх даних немає і сума не така яку брала і дата теж не та
Заспокойтеся.Це вони вам кинули судове рішення рандомної людини.Для чого ви з ними спілкуєтесь?йдіть на контакт лише тоді коли є гроші

Заспокойтеся.Це вони вам кинули судове рішення рандомної людини.Для чого ви з ними спілкуєтесь?йдіть на контакт лише тоді коли є гроші

Не спілкуюсь просто подивилась що надіслали. Місяць протер мінування в зможу заплатити на наступний місяць. Вони не подають так рано до суду? Чи продадуть потім і все?

Не спілкуюсь просто подивилась що надіслали. Місяць протер мінування в зможу заплатити на наступний місяць. Вони не подають так рано до суду? Чи продадуть потім і все?
Вони продають калам через 2-3 місяці.Тому думаю місяць у вас ще є щоб назбирати на тіло

Старфін лапочки) закрийте їх за місяць протермінування за тіло) а те що вони там шлють вам, то у них робота така)))
Дякую за відповідь

Вони шлють всім однакові повідомлення.На них не варто звертати увагу.Живіть своє життя і не переживайте ви так
Дякую за відповідь

Чим більше Ви реагуєте і спілкуєтесь з ними, тим більше вони будуть Вам присилати і писати. Будуть гроші, і пропозиція ,то закриєте

Старфін лапочки) закрийте їх за місяць протермінування за тіло) а те що вони там шлють вам, то у них робота така)))
16 днів , самі запропонували тіло) але маленьке 2 старфін і 3 санкредит

Доброго дня.подадуть до суду чи просто смс?

Вкладення

• IMG_20250820_142448.webp
    IMG_20250820_142448.webp
    888.1 Кб · Перегляди: 47
Доброго дня. Сьогодні в телеграм надіслали таке фото. Це вже в суд подали на мене?
photo_2025-11-27_09-58-32.webp

Доброго дня. Сьогодні в телеграм надіслали таке фото. Це вже в суд подали на мене?
photo_2025-11-27_09-58-32.webp
На 30 день можна закрити за тіло. Все що вони до місяця протермінування шлють то не звертайте увагу

Назад
Угорі