Старфін та наслідки непогашення боргу

А зо це міняє? Можуть турбувати 3х осіб?
Це все рандомно. В когось турбують, в когось ні.
Звикніть і сприйміть це за частину вашого життя на даний момент.
В мене в свій час теж дзвонили... мабуть. Мені ніхто нічого не казав окрім хіба що контактних і родичів... та це й значення не має.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, у когось старфін дзвонив на роботу, бо прийшла смс,що сьогодні будуть зв'язуватись за місцем роботи. Я їх ігнорю звичайно. Правда тіло вже пропонували,але не має чим закрити просто.

Доброго, вчера я у них закрыл за тело, тело 10к было

60 дней просрочки, никому не звонили, их максимум это угрозы и всё

они на 40-60 день просрочки, предлагают за тело кредита

так что без паники ждите предложение, все смс удаляйте и чаты, звонки игнорьте
Доброго дня, що порадите робити 8 день просрочки.

Вкладення

• Screenshot_20241114_120408_Messages.webp
    Screenshot_20241114_120408_Messages.webp
    78.4 Кб · Перегляди: 171
Доброго дня, що порадите робити 8 день просрочки.
Доброго, игнор и всё
всё что пишут это х*рня, просто игнор и всё что смс что и звонки
через время предложат закрыть за тело

Привіт всім ! Як ведуть себе Сан кредит при прострочені. Уже з 5 дня написали що передають контактні телефони на продзвон і будут всі дані по кредиту розголошувати. І в договорі прописано, хоча це суперечить закону. Хто мав з ними справу?

Вкладення

• IMG_5282.webp
    IMG_5282.webp
    252.3 Кб · Перегляди: 141
Вітаю! Маю 11 день протермінованого платежу в Стар фін. Сьогодні отримала повідомлення, що будуть звʼязуватися із контактними особами. Чого очікувати від них і чи можна дочекатися нормальних умов?
Мені вже на другий день заявили про продзвін. Це сьогодні. Вже одній особі був дзвінок,але щось пробурмотіли і відключились.

Сегодня мне старфин предложил закрыть кредит меньше чем за тело. Просрочка не больше 45 дней. Тело 12 предлагают за 10.500

І як було далі

Доброго дня,в мене вже місяць,теж інтересно як воно буде,звонили предлагали умови але грошей не було,чекаю ще
?

СтарФин предлагают тело 100%
мне предлагали, причем долго ждали.. но, увы, я закрывал более важные жизненные момнеты и жалко было на них сливать деньги. в итоге позавчера продали ЕАПБ (с которыми судя по отзывам теперь у меня будут проблемы..)
так что лучше копите денежку и ждите тела, оно точно будет 100% чтоб не продали всяким вонючим ЕАПБ
Как быстро на тело пошли? И через сколько времени продали?

Я рахую теж саме. Ви їх не вкрали і я більш як переконаний повернули б. Але вони так роблять щоб ми тут всі збиралися і підтримували одне одного. Головне йти вперед, а ці шараги позакриваємо потихенько. Світ на їх не зійшовся.
Підтримую.

Мені таке прислали. Підкажіть як реагувати і які наслідки?

photo_5307902124530719497_y.webp
Мені таке кожен день шлють,бо я їх ігнорю в режимі "сніжинки".

Останнє редагування:
Доброго, вчера я у них закрыл за тело, тело 10к было

60 дней просрочки, никому не звонили, их максимум это угрозы и всё

они на 40-60 день просрочки, предлагают за тело кредита

так что без паники ждите предложение, все смс удаляйте и чаты, звонки игнорьте
Тоже просрочка , смс що договір внесено на продаж , продадуть , чи просто заляки , ще почекають ?

Тоже просрочка , смс що договір внесено на продаж , продадуть , чи просто заляки , ще почекають ?
Сколько просрочка у вас? Походу стандартная рассылка на сегодня, тоже утром такое прислали

Доброго дня,в мене вже місяць,теж інтересно як воно буде,звонили предлагали умови але грошей не було,чекаю ще
В мене місяць майже запропонували часткове закриття штрафу.Запропонував їм 6 тис сьогодні і до 5 квітня дозакриють.Кажуть тільки до кінця місяця потім зразу продають.Ще якусь фігню присилають, лякалки про суд))

Вкладення

• Screenshot_20250423-184134.webp
    Screenshot_20250423-184134.webp
    39.3 Кб · Перегляди: 80
В мене місяць майже запропонували часткове закриття штрафу.Запропонував їм 6 тис сьогодні і до 5 квітня дозакриють.Кажуть тільки до кінця місяця потім зразу продають.Ще якусь фігню присилають, лякалки про суд))
Я на них забила поки що. Щось там пишуть,не читаю.

Протермінування десь місяць. В мене режим сніжинки але Сьогодні прийшло повідомлення про взаємодію з близькими. Що очікувати від компанії?

Підскажіть як поводе себе Starfin наразі? Маю просрочення 5 днів. Говорила по телефону, сказали якщо до 13 не сплачу буде обзвін. І ще прислали смс про лист вимогу"вручити особисто", будуть надсилати.

Чи звонять рідним, 3 особам? Як поводять себе зараз?

Підскажіть як поводе себе Starfin наразі? Маю просрочення 5 днів. Говорила по телефону, сказали якщо до 13 не сплачу буде обзвін. І ще прислали смс про лист вимогу"вручити особисто", будуть надсилати.

Чи звонять рідним, 3 особам? Як поводять себе зараз?
В мене просрочка десь 3 тижні,то дзвонили тільки мені і пишуть смс кожного дня.Обіцяють обдзвін але це тільки лякалка.Пару днів тому пропонували закрити за тіло

В мене просрочка десь 3 тижні,то дзвонили тільки мені і пишуть смс кожного дня.Обіцяють обдзвін але це тільки лякалка.Пару днів тому пропонували закрити за тіло
за тело предлагали приходила смс вам ?

Назад
Угорі