Старфін пишуть, що будуть дзвонити контактним особам

Geniy4

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Geniy4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Підкажіть,може у когось був старфін?
Бо сьогодні написав у вайбері Богдан з погрозами,що будуть дзвонити контактним особам,залякуваннями і так далі.
Просрочка 30 днів,говорити з ними за тіло,чи пока надто рано?

Та пока рановато.
Хотят звонить - пусть звонят. Вы на это по сути никак не можете повлиять. После обзвона +1 шаг к тому, что они рано или поздно согласятся на максимально лояльные условия

Доброго вечора!
Бо сьогодні написав у вайбері Богдан з погрозами,що будуть дзвонити контактним особам,залякуваннями і так далі.
Ще місяць почекаєте, ,30 днів пропонують +3500 на тіло, через два місяці тіло. Мені також писав цей Богдан, лякав мене моїм чоловіком, якщо воно пише що будуть, то то значить що вже, далі він пропав і тільки смс на телефон шлють. Чим кращий ігнор тим швидше пропозиція за тіло.

Ще місяць почекаєте, ,30 днів пропонують +3500 на тіло, через два місяці тіло. Мені також писав цей Богдан, лякав мене моїм чоловіком, якщо воно пише що будуть, то то значить що вже, далі він пропав і тільки смс на телефон шлють. Чим кращий ігнор тим швидше пропозиція за тіло.
мабуть згоден, мені теж вже тіло по зе та банані пропонують, а тепер казали що й у в суд подати можуть. вже хочу закрити їх та забути за них

В мене теж вони є, по банана. Поки що писали в телеграм лише декілька разів. Я не відповідаю. Прострочка приблизно тижні 3. До цього були пролонгації

а мені пропонують тілопо зе та банані, але поки грошей нема та обіцяють подати в суд, якщо сьогодні за тіло не закрию. чи реально можуть в суд подати чи ні?

а мені пропонують тілопо зе та банані, але поки грошей нема та обіцяють подати в суд, якщо сьогодні за тіло не закрию. чи реально можуть в суд подати чи ні?

Аналогічно, прийшло за тіло від зе і банани, зе на цьому тижні банана через 2)
А яка прострочка у вас?

В мене ще менше місяця по банана, пропонували поки лише суму тіло+% до початку прострочення.

Доброго вечора!
Мене не попереджали,але подзвонив до тітки який г ..н,і виклав все про мою кредитну історію., ще й прибрехав

Назад
Угорі