Starfin Starfin прислали письмо о принудительном списании долга по месту получения доходов

• Автор теми Автор теми Elisssandra96
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K

Elisssandra96

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
23
Бали
283
Elisssandra96 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это они уже в суд подают? Есть тут юристы, кто выигрывал у них суд ?

Вкладення

• Screenshot_20241206_115229_Telegram.webp
    Screenshot_20241206_115229_Telegram.webp
    145.8 Кб · Перегляди: 276
  • Screenshot_20241206_114948_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20241206_114948_Samsung Notes.webp
    220.2 Кб · Перегляди: 271
А что означает о
Угу... в Гаагський)
Видаліть і займіться своїм побутом
А что означает, что они отправят за местом получения доходов - это они на работу пришлют это письмо?

А что означает о

А что означает, что они отправят за местом получения доходов - это они на работу пришлют это письмо?
Нікуди вони нічого не пришлють. Це звичайні методи психологічного тиску на вас, щоб отримати бажане, а саме грошей і чим більше.

А что означает о

Мені таке з 900 грн тіла шлють, і кажуть на роботу перешлють, а нічого що я не працюю офіційно, одні підробітки бо у декреті ще. Хай шлють )))) а ви їх. Доброго дня!

Скоріш за все продадуть факторинговій компанії якщо не заплатите,у всякому разі в мене так
А после продажи можно будет договориться об оплате на несколько платежей?

Якщо прострочки ще не має у місяць то запропонують закрити за тіло одним платидем, я так закрила їх, але після гарантійного листа, це все що вони шлють то нехай шлють я навіть не читала.

Извините, а какое у вас тело было, и сколько они требуют к возврату по суду?
Та це не в мене, я маю поки 6 днів протермінування. Я створила окрему тему, де дівчину подали до суду на 21 день, з її слів,, тіло 5000. Вона його вже програла. І дійсно, судові справи з цими старфайненс є, але борги там більші як 21 день

Та це не в мене, я маю поки 6 днів протермінування. Я створила окрему тему, де дівчину подали до суду на 21 день, з її слів,, тіло 5000. Вона його вже програла. І дійсно, судові справи з цими старфайненс є, але борги там більші як 21 день
Ви знаєте ту дівчину? Впевнені,що подали в суд і вона програла? Якщо знаєте,то попросіть номер справи.
А якщо не знаєте,не сійте паніку.

Ви знаєте ту дівчину? Впевнені,що подали в суд і вона програла? Якщо знаєте,то попросіть номер справи.
А якщо не знаєте,не сійте паніку.
Я не сію паніку. Сама у відчаї. Але то мабуть , як хтось написав, мфошний агент. Бо в сусідньому дописі тая "звізда" вже пише, що подали до суду на 56 день протермінування. Нажаль, ці лякалки добряче по нервах б'ють

Я не сію паніку. Сама у відчаї. Але то мабуть , як хтось написав, мфошний агент. Бо в сусідньому дописі тая "звізда" вже пише, що подали до суду на 56 день протермінування. Нажаль, ці лякалки добряче по нервах б'ють
Запроплнують що старфін що сан тіло, вони тільки лякають і все...

Это они уже в суд подают? Есть тут юристы, кто выигрывал у них суд ?
Нет,не в суд. Просто требуют вернуть долг.

Запроплнують що старфін що сан тіло, вони тільки лякають і все...
Може бути,що й на суд подадуть. Зараз в них фішка по судам бігати,але не у всіх. То не завжди їм вигідно.

Подскажите плиз, они правда продажут? Предлагают за тело уже неделю но денег до след месяца не предвидится.

Вкладення

• IMG_8910.webp
    IMG_8910.webp
    23.9 Кб · Перегляди: 177
Назад
Угорі