Elisssandra96
Форумчанин
- Дописи
- 68
- Реакції
- 23
- Бали
- 283
Elisssandra96 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Угу... в Гаагський)Это они уже в суд подают?
МалоймовірноЕсть тут юристы, кто выигрывал у них суд ?
А что означает, что они отправят за местом получения доходов - это они на работу пришлют это письмо?Угу... в Гаагський)
Видаліть і займіться своїм побутом
Нікуди вони нічого не пришлють. Це звичайні методи психологічного тиску на вас, щоб отримати бажане, а саме грошей і чим більше.А что означает о
А что означает, что они отправят за местом получения доходов - это они на работу пришлют это письмо?
Нікуди вони нічого не пришлють. Це звичайні методи психологічного тиску на вас, щоб отримати бажане, а саме грошей і чим більше.
Мені таке з 900 грн тіла шлють, і кажуть на роботу перешлють, а нічого що я не працюю офіційно, одні підробітки бо у декреті ще. Хай шлють )))) а ви їх. Доброго дня!А что означает о
А что означает, что они отправят за местом получения доходов - это они на работу пришлют это письмо?
Скоріш за все продадуть факторинговій компанії якщо не заплатите,у всякому разі в мене такБольшое спасибо, вы очень успокоили
А после продажи можно будет договориться об оплате на несколько платежей?Скоріш за все продадуть факторинговій компанії якщо не заплатите,у всякому разі в мене так
Не знаю ,ще не домовляласьА после продажи можно будет договориться об оплате на несколько платежей?
Угу... в Гаагський)
Видаліть і займіться своїм побутом
Извините, а какое у вас тело было, и сколько они требуют к возврату по суду?Пішли до суду, нажаль(. У Судовій Владі кілька справ тільки у грудні за їх участю
Та це не в мене, я маю поки 6 днів протермінування. Я створила окрему тему, де дівчину подали до суду на 21 день, з її слів,, тіло 5000. Вона його вже програла. І дійсно, судові справи з цими старфайненс є, але борги там більші як 21 деньИзвините, а какое у вас тело было, и сколько они требуют к возврату по суду?
Ви знаєте ту дівчину? Впевнені,що подали в суд і вона програла? Якщо знаєте,то попросіть номер справи.Та це не в мене, я маю поки 6 днів протермінування. Я створила окрему тему, де дівчину подали до суду на 21 день, з її слів,, тіло 5000. Вона його вже програла. І дійсно, судові справи з цими старфайненс є, але борги там більші як 21 день
Ви знаєте ту дівчину? Впевнені,що подали в суд і вона програла? Якщо знаєте,то попросіть номер справи.
А якщо не знаєте,не сійте паніку.

Я не сію паніку. Сама у відчаї. Але то мабуть , як хтось написав, мфошний агент. Бо в сусідньому дописі тая "звізда" вже пише, що подали до суду на 56 день протермінування. Нажаль, ці лякалки добряче по нервах б'ютьВи знаєте ту дівчину? Впевнені,що подали в суд і вона програла? Якщо знаєте,то попросіть номер справи.
А якщо не знаєте,не сійте паніку.
Запроплнують що старфін що сан тіло, вони тільки лякають і все...Я не сію паніку. Сама у відчаї. Але то мабуть , як хтось написав, мфошний агент. Бо в сусідньому дописі тая "звізда" вже пише, що подали до суду на 56 день протермінування. Нажаль, ці лякалки добряче по нервах б'ють
Нет,не в суд. Просто требуют вернуть долг.Это они уже в суд подают? Есть тут юристы, кто выигрывал у них суд ?
Може бути,що й на суд подадуть. Зараз в них фішка по судам бігати,але не у всіх. То не завжди їм вигідно.Запроплнують що старфін що сан тіло, вони тільки лякають і все...
Таке ж надіслали. Немає там тіла у кабінеті, особисто у менеПодскажите плиз, они правда продажут? Предлагают за тело уже неделю но денег до след месяца не предвидится.