Стараюсь триматись але часами здається що руки опускаються вже

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

Натуля

✩ Premium ✩
Дописи
409
Реакції
461
Бали
1013
Натуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня вам любі мої!!!Як вам вже писала що мій список мфо теж не є коротенькій:
ШГ-8000тіло
Сос-2500тіло
Гоуфінго-3000
Еврогроші-3000
Майкредіт-6000(хочуть вже 24,пролонгаціями виплатила2тіла)
Кафе-4000
Благо-3000
Кредіт лайт-800(вже продали)
Смартівей-14000
Були манікі закрила за тіло,кредіт+ закрила,кредит7 теж закрила.Читаю ваші теми щоб набратися вашої сили,пофігізму,але часами нагнітає мене вже це все.До карантину жодного разу не входила в прострочку,бо шукала ті гроші щоб оплатити.я непрацюю бо сиджу у дикреті з малявкою,чоловік у Польші сам заробляє,щоб якось прожити цей період покі вийду на роботу.Його родичи мене гноблять за ціх ******* мфошників,бо до них десь номер пробили ШГ,здається включаєш пофігізм,ну не одна я в такій ситуації залишилась,а з іншої сторони так хочеться десь сховатись від цього всього,даже дитину старшу веду до дитсадку нехочу бо мені здається,що всі вже знають про мої боргі???.Знаю,що мушу триматись заради своїх 2 перлин,бо я їм дуже потрібна.Я змінила номер,бо вже немогла витримати тих дзвінків,погроз.Вчора подружка подзвонила що їй на вайбер прийшло моє фото з паспортом і реквізити для оплати 2500,але ненаписано від кого,і кому платити.В мене прострочка по всіх кредитах з березня місяця,я за тіло б хотіла потрохі розраховуватись,але незнаю чи підуть вони на це,хоча смартікі пропонували 2рази,але нажаль небуло на той час такіх фінансів.Просто дуже тяжко з цим жити,боюсь кожного шороху,читаю вас стає легше,але як подумаю знову за ті боргі,то аж жити нехочеться.Вже як то кажуть пережила від ШГ брехню,яку вони по контактних розповсюджували,що я коханка брата мого чоловіка,що я людину збила на смерть,і мене в розшук подали,хоча в житті ніколи не сідала за руль і прав немаю.Ой як це все тяжко ???.Дякую Богу,що одного з вечорів я вас знайшла,ви для мене є дуже велика підтримка,дякую адміну,що створив це для нас,бо без вас тяжко пережити це нервове напруження.

Натуля, хр*н, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.
Я так стараюсь робити,але ці родичі гарбузові так часами нагнітають,шо то капец.хоча даю їм одпор,бо з ними і так неспілкувалась 7років і надалі немаю бажання.

40_image.webp

Держись не здавайсь. Все наладиться

На благо можно спокойно забить, у них 80% невозвратов, они перебивают их своими ломбардами.

Я очень вас понимаю, я тоже не знаю как люди включать умеют пофигизм и неплатить ничего. Эти товарищи с мфо реально заганяют в яму и позорят унижают людей. Я тоже в декрете и жду когда настанет час икс и я выйду на работу, чтобы хоть как то их закрывать. Так они и на работе уже нагадили вонючки паршивые. Я сама не понимаю как вляпалась в это д*рьмо, теперь долго еще отмываться буду.

А меня чувствую скоро выпишут из дома. Потому что как начнут названивать, а мои то боятся, им легче откреститься от меня
Я очень вас понимаю, я тоже не знаю как люди включать умеют пофигизм и неплатить ничего. Эти товарищи с мфо реально заганяют в яму и позорят унижают людей. Я тоже в декрете и жду когда настанет час икс и я выйду на работу, чтобы хоть как то их закрывать. Так они и на работе уже нагадили вонючки паршивые. Я сама не понимаю как вляпалась в это д*рьмо, теперь долго еще отмываться буду.
Вооот, я тоже не могу понять. Мне стыдно не за свои долги, я то все понимаю, а за то, что из-за меня кошмарят людей. Мне бы ну никак не понравилось, сижу пью чай. Тут звонят мне, угрожают, ищут друга родственника и тд, рассказывают всю поднаготную о нем. И так каждый день, а если шарашка не одна. А если это соседи, дальние родственники.

Держитесь сама такая первый раз когда позвонили соседке я испугалась и побежала продлила займ теперь когда нашла форум взяла себя в руки сменила номер живу дальше

А меня чувствую скоро выпишут из дома. Потому что как начнут названивать, а мои то боятся, им легче откреститься от меня

Вооот, я тоже не могу понять. Мне стыдно не за свои долги, я то все понимаю, а за то, что из-за меня кошмарят людей. Мне бы ну никак не понравилось, сижу пью чай. Тут звонят мне, угрожают, ищут друга родственника и тд, рассказывают всю поднаготную о нем. И так каждый день, а если шарашка не одна. А если это соседи, дальние родственники.
Та это капец какой то.... то что я должна мне и отдавать зачем вы берете и звоните всем людям в округе. Ну блин реально не понимаю. Причем советовалась с юристом он говорит ждите и не обращайте внимания в суде я вам помогу, спасибо конечно так досуда и дойти то не дойдет и опозорят что хочется на луну свалить куда то так они и там найлут и инопланетянам расскажут какая я зараза взяла у них деньги и не отдаю.

40_image.webp

Держись не здавайсь. Все наладиться
Та стараюсь триматись,якось 7місяців протягнула ті терори,незнаю шо буде далі,але буду читати форум і налаштовуватись на пофігізм,хоча часами трохі тяжко це дається.

Мне бы ну никак не понравилось, сижу пью чай. Тут звонят мне, угрожают, ищут друга родственника и тд, рассказывают всю поднаготную о нем
Пффф...у каждого есть выбор слушать этот бред или нет.

На дворі 21 століття)) Люди!!! Навчіться жити не зважаючи на думку оточуючих)) тим паче не зважати на тих, хто не має ніякого відношення до вас ( сусіди, колеги, далекі родичі)
А, якщо вже настільки важливою є їх думка, то навчіться поводити себе, як вигідно вам)) чим впевненіше ви будете виглядати та відповідатимите на різного типу закиди (як ти могла,навіщо так поступила і тд..) тим краще себе будете почувати!
Будьте мудрими, пам'ятайте - кожен сам коваль свого щастя?
Натуля, з днем ангела вас!?

Надіюсь,шо вони пропадуть.
по началу Благо смски какие-то слали, щас от них ничего не видно и не слышно. ШГ, бывает раз в 1-2 месяца чет присылают и все, MYCREDIT раз в месяц бот звонит и все. Я в телефоне поставил функцию что дозвониться могут только те номера кто записан в телефоне, все левые не доходят вызовы.

Та стараюсь триматись,якось 7місяців протягнула ті терори,незнаю шо буде далі,але буду читати форум і налаштовуватись на пофігізм,хоча часами трохі тяжко це дається.
Ну все уже знают,тогда чего бояться . Проблем у всех хватает ,с долгами сами со временем разберётесь , а вот отношения с окружающими прежними не будут , хороший филтр для друзей , родственников и т.п

Та это капец какой то.... то что я должна мне и отдавать зачем вы берете и звоните всем людям в округе. Ну блин реально не понимаю. Причем советовалась с юристом он говорит ждите и не обращайте внимания в суде я вам помогу, спасибо конечно так досуда и дойти то не дойдет и опозорят что хочется на луну свалить куда то так они и там найлут и инопланетянам расскажут какая я зараза взяла у них деньги и не отдаю.
На початку прострочкі взагалі ШГ дзвонила якась пришмандовка,то казала якщо я немаю грошей,то за кордоном добре платять за дитячі органи,о тоді мене вже накрило,я цього форуму ще незнала,хоча я їй побажала,якщо ти маєш дітей,то все своє життя щоб ти їх шукала по світу,якщо ні то шоб незмогла мати.
по началу Благо смски какие-то слали, щас от них ничего не видно и не слышно. ШГ, бывает раз в 1-2 месяца чет присылают и все, MYCREDIT раз в месяц бот звонит и все. Я в телефоне поставил функцию что дозвониться могут только те номера кто записан в телефоне, все левые не доходят вызовы.
А як ви встановлювали так щоб лише ваші контактні дзвонили,бо я раніше закачувала програму труколлер,і всерівно були дзвінкі,можливо я щось нетак встановила,тоді мусила вже змінити номер.
На дворі 21 століття)) Люди!!! Навчіться жити не зважаючи на думку оточуючих)) тим паче не зважати на тих, хто не має ніякого відношення до вас ( сусіди, колеги, далекі родичі)
А, якщо вже настільки важливою є їх думка, то навчіться поводити себе, як вигідно вам)) чим впевненіше ви будете виглядати та відповідатимите на різного типу закиди (як ти могла,навіщо так поступила і тд..) тим краще себе будете почувати!
Будьте мудрими, пам'ятайте - кожен сам коваль свого щастя?
Натуля, з днем ангела вас!?
Дякуб вам,та я стараюсь на плювати на це все,але часами волна надходить така,шо даю волю сльозам
Ну все уже знают,тогда чего бояться . Проблем у всех хватает ,с долгами сами со временем разберётесь , а вот отношения с окружающими прежними не будут , хороший филтр для друзей , родственников и т.п
Бо кожного ранку встаєш і думаєш шо вже ці гади будуть робити сьогодні,які пакості.

Останнє редагування:
На початку прострочкі взагалі ШГ дзвонила якась пришмандовка,то казала якщо я немаю грошей,то за кордоном добре платять за дитячі органи,о тоді мене вже накрило,я цього форуму ще незнала,хоча я їй побажала,якщо ти маєш дітей,то все своє життя щоб ти їх шукала по світу,якщо ні то шоб незмогла мати.

А як ви встановлювали так щоб лише ваші контактні дзвонили,бо я раніше закачувала програму труколлер,і всерівно були дзвінкі,можливо я щось нетак встановила,тоді мусила вже змінити номер.

Дякуб вам,та я стараюсь на плювати на це все,але часами волна надходить така,шо даю волю сльозам

Бо кожного ранку встаєш і думаєш шо вже ці гади будуть робити сьогодні,які пакості.
О детях думайте, мужа поддержите который пашет ради Вас

О детях думайте, мужа поддержите который пашет ради Вас
Я про них лише і думаю,бо це мої перлини,добре що чоловік підтримує заспокоює.
Так це тяжко,але мусимо це пережити,я теж вже хочу вийти на роботу і потрохі з ними вирішувати закриття але за тіла і небільше.

Останнє редагування:
Забитый болт - залог успеха!)
По УБКИ 500 000 - долгов...
Полёт нормальный, платить не собираюсь...
Денюшка появилась, настроение каждый день хорошее...
Много новых знаний приобрёл!)
Жизнь - это палка двух концов, смотря на какой конец посмотреть!)))

О, Боги! О каком таком позоре Вы говорите?! Вы что кого-то убили, обокрали?
Адекватный человек не будет слушать весь их бред, ну а если они слушают и верят всему , что им говорят, то это их проблемы!

Назад
Угорі