Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Kalina, сами ccloan не могут заблочить. Но могут подать на исполнительную надпись и по ней открыть исполнительное производство. Много тем по этому поводу есть в разделе Суд, исполнитель, исполнительная надпись
Ну це я так поняла сама дибільна компанія і я туди влізла.Тоже таке писали дзвонками не особо доставали десь через тижнів 5 продали фінфорсу так ти є все село на ноги поставили.Ну я сімку поміняла незнаю шо там чи дзвонять чи нє.
Kalina, сами ccloan не могут заблочить. Но могут подать на исполнительную надпись и по ней открыть исполнительное производство. Много тем по этому поводу есть в разделе Суд, исполнитель, исполнительная надпись
о, поймала админа) день добрый. вопрос не в эту тему: хочу выложить скрины переписки с каллом, но там из цензурных слов только "в" и "на" меня за это действие не забанят часом?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.