ССloan тероризують рідних. Отзыв о компании

• Автор теми Автор теми Nataliad9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 6K

Nataliad9

Читач
Дописи
18
Реакції
5
Бали
278
Nataliad9 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мого чоловіка є займ в цій компанії. Тіло 2500, прострочка більше місця. Хотіли закрити за тіло і процент, але вони не погоджується. Спочатку була розсилка моїй мамі татові і сестрі. Типу, вкрав гроші в компанії, напишіть на нього заяву, або сім'я таких то, малозабезпечені допоможіть сплатити їхній борг. Ніхто на це не реагує, закинули в спам і живемо далі. Потім прийшла смс моїй сестрі на вайбер "Вирішуй питання з боргами, бо ти поручитель. Або будемо тебе позорити". Пару годин після цього подзвонила бухгалтера з її роботи. Говорить, що її розшукують, бо вона взяла кредит. Вона в шоці, боїться, щоб її не звільнили. Підкажіть будь ласка, як поводитись в такій ситуації. Куди писати, щоб зупинити цей терор.

В мого чоловіка є займ в цій компанії. Тіло 2500, прострочка більше місця. Хотіли закрити за тіло і процент, але вони не погоджується. Спочатку була розсилка моїй мамі татові і сестрі. Типу, вкрав гроші в компанії, напишіть на нього заяву, або сім'я таких то, малозабезпечені допоможіть сплатити їхній борг. Ніхто на це не реагує, закинули в спам і живемо далі. Потім прийшла смс моїй сестрі на вайбер "Вирішуй питання з боргами, бо ти поручитель. Або будемо тебе позорити". Пару годин після цього подзвонила бухгалтера з її роботи. Говорить, що її розшукують, бо вона взяла кредит. Вона в шоці, боїться, щоб її не звільнили. Підкажіть будь ласка, як поводитись в такій ситуації. Куди писати, щоб зупинити цей терор.
Мне помагла урядова. Но это в моем случае. Я в первый день написала. Потом вообще про них забыла пока не продали финфорсу

Мне помагла урядова. Но это в моем случае. Я в первый день написала. Потом вообще про них забыла пока не продали финфорсу
А финфорс вас сильно доставал ? Мне вызванивает на бывшую работу ,директора задолбали ,а он всеми возможными способами мне это передаёт )
А через скільки вас продали. Чула, що вони теж відбиті.
меня где-то через месяц продали они

А через скільки вас продали. Чула, що вони теж відбиті.
Через месяц. Я в первый день просрочки была в панике. Трубку с первого дня ни от кого не беру, но страх террора подтолкнул меня к урядовой. Где-то через неделю перестали трогать и меня и маму. Через месяц тихо продали. Сейчас игнорю финфорс

Через месяц. Я в первый день просрочки была в панике. Трубку с первого дня ни от кого не беру, но страх террора подтолкнул меня к урядовой. Где-то через неделю перестали трогать и меня и маму. Через месяц тихо продали. Сейчас игнорю финфорс
Ви писали в довільній формі? Ми до них дзвонили, але нам сказали, що це не в їх компетенції, порадили звернутись в поліцію(

А финфорс вас сильно доставал ? Мне вызванивает на бывшую работу ,директора задолбали ,а он всеми возможными способами мне это передаёт )
меня где-то через месяц продали они
Я ни от кого трубку не беру. Сейчас в декрете. На работу кто-то звонит, но никто не вникает кто именно. Террорищируют все кому не лень работу мамы. Но начальник у неё хороший, и всех посылает. Единственное, что очень переживаю за маму, что она все это проходит
Ви писали в довільній формі? Ми до них дзвонили, але нам сказали, що це не в їх компетенції, порадили звернутись в поліцію(
Я писала от себя. Они потом перенаправити в полицию, ко мне потом пришли, я дала объяснения и все

Я ни от кого трубку не беру. Сейчас в декрете. На работу кто-то звонит, но никто не вникает кто именно. Террорищируют все кому не лень работу мамы. Но начальник у неё хороший, и всех посылает. Единственное, что очень переживаю за маму, что она все это проходит

Я писала от себя. Они потом перенаправити в полицию, ко мне потом пришли, я дала объяснения и все
У вас тело большое?

Ми так і робимо. Але в сестри серйозна робота, боюсь, щоб через нас вона не мала неприємностей((((
Ваш борг до сестри немає ніякого відношення. Моя сестра теж мала неприємності через мене ,але впевненість та піднята голова зробили своє діло. Сестра працює далі.)))

Ми так і робимо. Але в сестри серйозна робота, боюсь, щоб через нас вона не мала неприємностей((((
Не нагнетайте и не трепите себе нервы.
Не важно какая сумма, тут как лотерея, если только покажите слабину ,сожрут.
Семья знает о долгах?

Не нагнетайте и не трепите себе нервы.
Не важно какая сумма, тут как лотерея, если только покажите слабину ,сожрут.
Семья знает о долгах?
Я останні три місяці живу по цьому принципу. Знають найрідніші, друзям говорю що шахраї. Ніхто з ними не спілкується. А от сестра в мене гірше колектора, це б була ідеальна робота для неї) Вже стабільно, раз в тиждень получаю від неї нервовий зрив.

Я звонила на урядову і мені теж так відповіли.Я тоді написала в довільній формі.Мені дзвонили на роботу і контактним та рідним.Пишіть,натякаючи на те,що вони є загроза вашому життю,що погрожують людям даних яких ви їм не давали,що ви боїтесь за безпеку свого життя і життя рідних.Пройшов тиждень і мені зателефонував дільничий і запропонував прийти і написати заяву.Я заяву не писала,бо якось все затихло,дільничий сказав,що якщо ще будуть дзвонити то приходьте.А зараз продали фінфорсу,який пише що передав документи Дорошкевич,чекаю на викон. напис.От в цій ситуації незнаю що робити і з чого починати,бо зарплату отримую офіційно

Я останні три місяці живу по цьому принципу. Знають найрідніші, друзям говорю що шахраї. Ніхто з ними не спілкується. А от сестра в мене гірше колектора, це б була ідеальна робота для неї) Вже стабільно, раз в тиждень получаю від неї нервовий зрив.
А нельзя сестру отправить в сексуальный поход?

А что будет после того если не будешь обжаловать надпись ,кто знает ?Мне это не нужно к примеру . Они опять будут доставать звонками и смс ? Пока не заплачу?

Если у вас займ только вышел в проссрочку нужно закрывать соц сети, они работают пока по ним смотрят у кого телефоны у ваших друзей и мужа в открытом доступе. Так же будут наяривать с приватных номеров вам и всем кому нашли. Лучше успокоится и переждать, на работе скажите, что мошенники украли персональняе даннве и терроризируют родню. Пройдет месяц они затихнут.

Назад
Угорі