сслоан і містер кеш передав колектору борг

• Автор теми Автор теми Аліна0721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 828

Аліна0721

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Аліна0721 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,сслоан і містер кеш передав колектору борг,через два місяці прострочки,тепер колектор звонить далеким родичам з якими я не спілкуюсь,каже що я зробила їх поручителем,а я незнаю ні номера ні де вони живуть,та далека сестра каже що подасть на мене заяву що вони звонять що мені робити ? Вона не вірить що я не давала даних,а колектор сказав що якщо не заплачу буде робити так щоб їх звільняли з роботи?! Підкажіть будьласка !!!дякую завчасно

Доброго дня,сслоан і містер кеш передав колектору борг,через два місяці прострочки,тепер колектор звонить далеким родичам з якими я не спілкуюсь,каже що я зробила їх поручителем,а я незнаю ні номера ні де вони живуть,та далека сестра каже що подасть на мене заяву що вони звонять що мені робити ? Вона не вірить що я не давала даних,а колектор сказав що якщо не заплачу буде робити так щоб їх звільняли з роботи?! Підкажіть будьласка !!!дякую завчасно
Посилаєш сестру подалі. Нехай пише заяву. Не приймай сторону жертви. Кажи що ти нічого не знаєш, нічого нікому не винна, що тобі ніхто не телефонує. А якщо запитають де вони взяли твоє фото, то теж відповідаєш, що не в курсі. І кади так, якщо їх шахраї тривожать то нехай вони йдуть в поліцію і пишуть заяви. Повір, після такого тобі ніхто не буде пред’являти претензії. Тільки вели себе впевнено. Соплі не жуй і не сюсюкаймусюкай. Запам’ятай, ти нікому нічого не повинна пояснювати, взагалі нікому! Кредити, навіть, якщо ти їх брала, то твоя особиста справа.

Назад
Угорі