Сроки кредитiв??!!!!

• Автор теми Автор теми Жекуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Діанко, не кіпішуйте. Повіште бабушці, ош то аферісти. Стратилисьте паспорт і хтось набрав на вас кредитув. Якщо мама вас розуміє, тоді все добре буде. МФЧмошники на то і розраховують, що пригрозить людям, рідним, сусідам і ті побіжать платити.
Пізно вона в курсі що то я набрала , але досі не можуть зрозуміти для чого і зачим.

Пізно вона в курсі що то я набрала , але досі не можуть зрозуміти для чого і зачим.
Перекривала один іншим. То як сніжний ком. Правду і тільки правду. В такому випадку. Пишіть листи в нацком на них. , тут є відповідні розділи. Якщо так, то пишіть разом з бабушкою, їй спокійніше буде. Це, звичайно, якщо ви збираєтеся повертати кошти.

Перекривала один іншим. То як сніжний ком. Правду і тільки правду. В такому випадку. Пишіть листи в нацком на них. , тут є відповідні розділи. Якщо так, то пишіть разом з бабушкою, їй спокійніше буде. Це, звичайно, якщо ви збираєтеся повертати кошти.
Збираюсь звісно , лиш не такі фантастичні суми . Всеодно від цього нікуди не дінешся, хочеш не хочеш , взяла вертай. Бо врятлі вони забудуть за мене )₽

Роман Йосипович, и все ровно нашли ??
Через сколько месяцев это случилось???
Post automatically merged:

Роман Йосипович, и все ровно нашли ??
Через сколько месяцев это случилось???

Роман Йосипович, а тот номер привязали к банкам или нет ??? Как вы думаете где мог засветится??
Через приват вичисляють досить скоро. Хоча там тільки я робив перекази. Через пенсійний вичислили. Багато інформації є у відкритому доступі у інтернеті. Якщо є можливість пенсію через інший банк, то бажано б. У пенсійному один номер, а в банку інший.

Назад
Угорі