Срочно помогите грозят если спустя сутку не верну долг выставить в соцсеть [censure] колаж сестры.

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Я невіднесла. Я хочу свої борги позакривати. Що брала те і віддам.
Ну а как же соседи? Вы же ничего не сделали что бы им перестали п#рнуху слать? А Вы пролонгации делали? Почему бы не задуматься о том что пролонгации делала, грязь на Вас льют... Зачем им платить?

Ну а как же соседи? Вы же ничего не сделали что бы им перестали п#рнуху слать? А Вы пролонгации делали? Почему бы не задуматься о том что пролонгации делала, грязь на Вас льют... Зачем им платить?
Від сусідів відчепилися це день розсилка ьула потім тихо. А я немогла і нехотіла щось робити. Вам нехочеться ви неплатіть. А я в цьому гівні все життя плавати нехочу. Вже набридає.

Від сусідів відчепилися. А я немогла і нехотіла щось робити. Вам нехочеться ви неплатіть. А я в цьому гівні все життя плавати нехочу. Вже набридає.
А зачем Вы пришли на форум?

А зачем Вы пришли на форум?
Бо так схотіла. Форум не для того шоб відговорювати когось платити взагалі. На форумі такіж як і я. Шукають вихід з ситуації. Хтось платить,хтось ні. Я незакликаю нікого оплачувати, або неоплачувати.

Бо так схотіла. Форум не для того шоб відговорювати когось платити взагалі. На форумі такіж як і я. Шукають вихід з ситуації. Хтось платить,хтось ні. Я незакликаю нікого оплачувати, або неоплачувати.
А Вам за саму себя не обидно? Вас извините поливают грязью, обзывают, унижают, всячески гнобят не понятно какие твapu.... А Вы им хотите отнести свои последние? Хотя уже наверняка переплатили кучу денег... Ну Вы решили оплатить... Ваше дело... Все, спасибо, за общение...

Назад
Угорі