Список МФО. Що очікувати?

• Автор теми Автор теми Kapelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K
У некоторых здесь процент в месяц такой, как у вас общая сумма кредитов, так то расслабьтесь)

Всім привіт. Ось список моїх МФО. Прострочення з кінця зими- початку весни. Працював неофіційно. Зараз хочу влаштуватися на офіційну роботу. Які перспективи:
1. Що почнуть дзвонити на роботу і тим самим похєрять ставлення нового колективу до мене.
2. Вліплять напис і доведеться іти в суд.

Хто з цього списку чисто теоретично може скоро зробити напис? Постараюся підготувати фін подушку для юриста
Прописаний і живу в Івано-Франківську, якщо це має якесь значення

Дякую за відповіді
У меня из этого списка кроме трех есть. Почти два года просрочки, от МФО ни одного нет ИНН, и воообще - через пол года пропали и молчат в тряпочку. Звонки были кого смогли найти, но это пустяки, главное не делать из себя виноватым тем кому звонят.

Алекси дінеро мілоан....ну а офіційну роботу знайдуть як тільки отримаєте першу зарплату і почнеться кіно....
динеро?я б не сказал какие то тихие они ,и тоже нашел оф..работу получал зп никто не звонил

Алекси дінеро мілоан....ну а офіційну роботу знайдуть як тільки отримаєте першу зарплату і почнеться кіно....
впевнені
У некоторых здесь процент в месяц такой, как у вас общая сумма кредитов, так то расслабьтесь)
Вот вот

А ви позакривали соцмережі? Повидаляли непотрібні додатки? Зробили у вайбері порядок?
З вашго списку у мене єврошроші, соскредит, мілоан, дінеро (укрпозика)
Соскредит взагалі були найтихіші
Мілоан перші дні прострочки наярюють, потім попускаються
Укрпозика досі раз на місяць якась смс-ка прилітає
Єврошроші до якогось певного моменту сума добігла, і зупинили нарахування %
Від кожного поступила вигідна пропозиція, зазвичай тіло, тіло+%
Особисто я не закриваю навіть якби запропонували 5 грн оплатити.
А ви читайте форум і робіть висновки
Так, все позакривав, поприховував, змінив налаштування конфіденційності)

Так мене вже ці дзвінки і смс не напрягають. Не звертаю уваги на них
Хай собі дзвонять чи пишуть брєд всякий

Мене хвилює можлива підпорчена майбутня репутація)

Ой, в нас в франику вже цим нікого не здивуєш))))) можливо, підпортять, а можливо навпаки)))) ви головне оберіть для себе план дій, і стратегію, займіть стійку пощицію! Скажете на роботі: так і так, було таке, карантин, фінансові труднощі, всі діла... аферисти скористались ситуацією, все пішло не так, але цим займаються правоохоронні органи і мій юрист, ця ситуація ніяк не завдасть вам шкоди і все. Головне - непохитність і впевненість)) от реально говорю, на всіх дуже діє словосполучення: працює юрист

Подскажите пожалуйста как закрыть вайр для чужих людей
Вайбер

Вайбер
Заходите в налаштування конфіденційність,і знімаєте галочки з "в сети"і "просмотрено"Ну і фото щоб не бачили.

Привіт)
Важко уявляю як на співбесіді говорю шо в мене кредитів на 100 тисяч)
Чи в перші дні, коли хочеться справити позитивне враження
А ти й не зобов’язана говорити, що в тебе кредити! Це твоє особисте.

Всім привіт. Ось список моїх МФО. Прострочення з кінця зими- початку весни. Працював неофіційно. Зараз хочу влаштуватися на офіційну роботу. Які перспективи:
1. Що почнуть дзвонити на роботу і тим самим похєрять ставлення нового колективу до мене.

Хто з цього списку чисто теоретично може скоро зробити напис? Постараюся підготувати фін подушку для юриста

Дякую за відповіді
друг я б такое за 3 месяца закрыл и еще и на жизнь хватило

Дякую за відповіді
У Вас просрочки с конца зимы начала весны и Вам никто из списка до сих пор не звонил и не выносил мозг?
Чисто теоритически сделать надпись может каждая конторка, а на практике всё индивидуально.

Привіт землякам))) На роботу може і не доберуться. Тут як повезе. Але правильно писали вище, цим нікого не здивуєш - на днях Готівочка за сусідку всім листи по поштовим скринькам порозсилала. Хіба що робота у Вас пов'язана з фінансами, тоді можуть відмовити, а так - чим кредити заважатимуть виконувати свої обов'язки?

У Вас просрочки с конца зимы начала весны и Вам никто из списка до сих пор не звонил и не выносил мозг?
Чисто теоритически сделать надпись может каждая конторка, а на практике всё индивидуально.
Дзвонили і виносили. Але все закінчилося в червні. Тепер поодинокі смс з поліції, з суду, з прокуратури, зі SpaceX і тд
До оточення теж перестали дзвонити

Але переживаю що якщо дізнаються що маю офф роботу, то почнуть тероризувати її
Привіт землякам))) На роботу може і не доберуться. Тут як повезе. Але правильно писали вище, цим нікого не здивуєш - на днях Готівочка за сусідку всім листи по поштовим скринькам порозсилала. Хіба що робота у Вас пов'язана з фінансами, тоді можуть відмовити, а так - чим кредити заважатимуть виконувати свої обов'язки?

Ні, не з фінансами. Але можуть діставати керівництво дзвінками і тд.

Дякую за відповіді
Привіт! А ось мій список: Отп-3000-стягнув виконавець,Платинум банк-29000 знайшли в мене соц.виплату стягують 20% це 250грн,флаг в руки хай стягує років 10)),Приват банк-3000 поступила пропозиція розрахуватися холодильниками),готівочка-500грн пройшло день років 5 нема пропали,манівео-5000та сама історія,мілоан-12000 поки мовчать,кредит каса-10000 мовчать тоже,гофінго-3000 прислали смс інтимного характеру і всьо пропав хлоп,єврогроші-2500теж пропали, швидко гроші і смурфи-зробила пролонгацію.Отака цікава історія)

Привіт! А ось мій список: Отп-3000-стягнув виконавець,Платинум банк-29000 знайшли в мене соц.виплату стягують 20% це 250грн,флаг в руки хай стягує років 10)),Приват банк-3000 поступила пропозиція розрахуватися холодильниками),готівочка-500грн пройшло день років 5 нема пропали,манівео-5000та сама історія,мілоан-12000 поки мовчать,кредит каса-10000 мовчать тоже,гофінго-3000 прислали смс інтимного характеру і всьо пропав хлоп,єврогроші-2500теж пропали, швидко гроші і смурфи-зробила пролонгацію.Отака цікава історія)
Так а зачем уже пролонгировать :dntknw:
Как бы уже по... как по мне)))
Че бабки выкидывать)

А зачем :sarcastic:
Ну будет на 2 больше чи не всеравно))) они как по мне не сильно притрушенные) хотя смурфы хр.н знает -это кто?
На скільки я знаю швидко гроші в гості їздять,а смурфи гади як вірус в телефон залізли

На скільки я знаю швидко гроші в гості їздять,а смурфи гади як вірус в телефон залізли
Смурфы это смартивей? Ну эти могут мочкануть,но не у всех :dntknw:
в гости может и готивочка и приват приехать)))
Смотри сама конечно,я за то что каждый свои бабки про.бует как хочет)))

Назад
Угорі