Список МФО. Що очікувати?

• Автор теми Автор теми Kapelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K

Kapelka

Only read
Дописи
47
Реакції
38
Бали
158
Kapelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Ось список моїх МФО. Прострочення з кінця зими- початку весни. Працював неофіційно. Зараз хочу влаштуватися на офіційну роботу. Які перспективи:
1. Що почнуть дзвонити на роботу і тим самим похєрять ставлення нового колективу до мене.
2. Вліплять напис і доведеться іти в суд.

Хто з цього списку чисто теоретично може скоро зробити напис? Постараюся підготувати фін подушку для юриста
Прописаний і живу в Івано-Франківську, якщо це має якесь значення

Дякую за відповіді

Вкладення

• Записати.webp
    Записати.webp
    16.6 Кб · Перегляди: 380
Всім привіт. Ось список моїх МФО. Прострочення з кінця зими- початку весни. Працював неофіційно. Зараз хочу влаштуватися на офіційну роботу. Які перспективи:
1. Що почнуть дзвонити на роботу і тим самим похєрять ставлення нового колективу до мене.

Хто з цього списку чисто теоретично може скоро зробити напис? Постараюся підготувати фін подушку для юриста

Дякую за відповіді
Эх... Мне бы такой список и такую сумму...

Алекси дінеро мілоан....ну а офіційну роботу знайдуть як тільки отримаєте першу зарплату і почнеться кіно....

Я відносно вчасно зміг зупинитися)
Алекси дінеро мілоан....ну а офіційну роботу знайдуть як тільки отримаєте першу зарплату і почнеться кіно....
Навіть якщо зараз абсолютна тиша? Ніхто нікому не дзвонить і не пише

Я відносно вчасно зміг зупинитися)

Навіть якщо зараз абсолютна тиша? Ніхто нікому не дзвонить і не пише
Почитайте форум.Скільки перечитала то на роботу офіційну добираються завжди.Це мабуть треба бути щасливчиком щоб не позвонили.Я в декреті і то добралися.Я місце роботи не вказувала коли брала.А там якесь ***** розкопало і позвонило начальству і сказали що я беру поручителем начальство і всіх колег на роботі.І потім ще колегам звонили.Так що як у вас саме буде ніхто не знає.

Дякую за відповіді
Список и сумма не так уж и велика,у меня суммы побольше

Список и сумма не так уж и велика,у меня суммы побольше
З такою сумою і цифрами можна справитися.Це не така сума космічна.Ну а автору все ж радила б перед офіційною роботою закрити іх

З такою сумою і цифрами можна справитися.Це не така сума космічна.Ну а автору все ж радила б перед офіційною роботою закрити іх
Суммы не космические я не спорю, я работаю официально. Имела место ситуация что на мое имя взяли кредит в кешбери а я узнал когда получил смс. Я сразупоставил в известность отдел который занимается фродом и теперь если запрос какой-то на меня и будет то я узнаю и разнесу ту шарагу к ******.

Це сума тіла. Зараз орієнтовна сума близько 100к..
І якраз найбільше виросли мфлоан, алекси, майкредіт і ВГ здається

Kapelka, привіт, земляче!
На роботі краще відразу попередити, що можуть бути дзвінки, щоб відрязу їх морозили. Якщо вчасно заручитись підтримкою, то не так вже і болісно буде відбуватись)
Далі - не такий стирашний суд, як його малюють...

Kapelka, привіт, земляче!
На роботі краще відразу попередити, що можуть бути дзвінки, щоб відрязу їх морозили. Якщо вчасно заручитись підтримкою, то не так вже і болісно буде відбуватись)
Далі - не такий стирашний суд, як його малюють...
Привіт)
Важко уявляю як на співбесіді говорю шо в мене кредитів на 100 тисяч)
Чи в перші дні, коли хочеться справити позитивне враження

Суммы не космические я не спорю, я работаю официально. Имела место ситуация что на мое имя взяли кредит в кешбери а я узнал когда получил смс. Я сразупоставил в известность отдел который занимается фродом и теперь если запрос какой-то на меня и будет то я узнаю и разнесу ту шарагу к е**ням.
Я чула що вони цим промишляють...за таке можна і ножки бантиком ...
Це сума тіла. Зараз орієнтовна сума близько 100к..
І якраз найбільше виросли мфлоан, алекси, майкредіт і ВГ здається
А пропозицііі якісь поступали на закриття?вигідно?

Привіт)
Важко уявляю як на співбесіді говорю шо в мене кредитів на 100 тисяч)
Чи в перші дні, коли хочеться справити позитивне враження
А ви позакривали соцмережі? Повидаляли непотрібні додатки? Зробили у вайбері порядок?
З вашго списку у мене єврошроші, соскредит, мілоан, дінеро (укрпозика)
Соскредит взагалі були найтихіші
Мілоан перші дні прострочки наярюють, потім попускаються
Укрпозика досі раз на місяць якась смс-ка прилітає
Єврошроші до якогось певного моменту сума добігла, і зупинили нарахування %
Від кожного поступила вигідна пропозиція, зазвичай тіло, тіло+%
Особисто я не закриваю навіть якби запропонували 5 грн оплатити.
А ви читайте форум і робіть висновки

Дякую за відповіді
Мені б ваші тіла кредитів?а то стільки надавали,?прям як від чистого серця.

Дякую за відповіді
Иди на сайт Судова влада України. В разделе Стан розгляду справ в поисковике вводи свои МФО. На сайтах твоих МФО есть их юр.названия. По ним ищи судебную практику. Обращай внимания на Предмет позлву, а именно "про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню". Обрати внимание на дату дел. По результатам анализа делай выводы о том кто из МФО последнее время ходит к нотариусу а кто нет. Знаю точно что Алекскредит точно ходит. Еще. По информации с реестра судебных решений Алекскредит и Веллфин бодаются с Нацбанком в админсуде по решениям Нацкомфинпослуг не в их пользу. И пока идут тяжбы эти МФО хотят сыграть на опережение и решить свои вопросы с помощью нотариуса.

Тоже позавидовала, хоть и список у меня тоже не велик но сумма....
Мені б ваші тіла кредитів?а то стільки надавали,?прям як від чистого серця.
Тоже есть такое))))

Назад
Угорі